berni pisze:...Przyjechała Króweczka. Jest cudna, z różowym noskiem i krótkim ogonkiem. Bardzo kochane stworzonko, mruczy,łasi się. ...
Ojej...

No i kciuki dla niej mocne.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
berni pisze:...Przyjechała Króweczka. Jest cudna, z różowym noskiem i krótkim ogonkiem. Bardzo kochane stworzonko, mruczy,łasi się. ...
berni pisze:króweczki nie trzeba miziać
ona się sama miziawystarczy wejść do pokoju.
na poczatku troszke unika wyciągnietej reki, ale potem jest szał mrucząco miziakowy.
Moja Dzaga odżyla po wyjedzie Gusi i Zefirka, śpi ze mną cały czas-wczesniej pierwsze w łózku meldowały się własnie te dwa tymczasiki. Ciągle przychodzi, łasi się, pomiaukuje. Nawet nie podejrzewałam ze ona tak bardzo się wycofała z powodu tymczasów.
berni pisze:Dostałam wieści od Tofu i Zefirka i Gusi. Chyba wszytsko idzie ku dobremu. Nieśmiałki mają zdjecia i to nie spod szafy![]()
berni pisze:Dostałam wieści od Tofu i Zefirka i Gusi. Chyba wszytsko idzie ku dobremu. Nieśmiałki mają zdjecia i to nie spod szafy![]()
berni pisze:Króweczka przywitała mnie dziś ucieczką z pokoju, pustą miseczką i drapaniem pazurków. Chyba by sie jakieś imię jej przydało...narazie sie nie przedstawiła
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, LimLim, nfd, puszatek i 97 gości