Moderator: Estraven
balbina38 pisze:Grafik dyżurów 13.04.-19.04.
13.04. pon. rano Tajron wiecz. Marta
14.04. wtorek rano Tajron wiecz. Patrycja
15.04. środa rano Beata wiecz. Tajron
16.04. czwartek rano brak wiecz. brak
17.04. piątek rano Beata wiecz. Agata
18.04. sobota rano Marta wiecz. brak
19.04. niedziela .......brak......
The Szops pisze:Dzisiaj ciężkie popołudnie![]()
Homerek za TM [*],
Pani dzwoniła ok 17.00 i powiedziała, że jak wróciła z pracy to Homerek leżał i się nie ruszał, pojechała od razu Taxi do weta. Później zadzwoniła, że Homerek podczas podłączania kroplówki odszedł za TM. Z tego co udało mi się zrozumieć (Pani bardzo płakała) to prawdopodobnie niewydolność nerek. Z rozmowy z Panią wiem jedno, trafił mu się Wspaniały domek na te ostatnie miesiące, Homerek szczególnie zżył się z jej córką, chodził za nią jak piesek, krok w krok.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Następnie idąc karmić moje bezdomniaki zobaczyłem że ten opuszczony dom przy którym bytują się pali.
Policja już była, czekali na straż. Dzięki jednemu fajnemu policjantowi, któremu wytłumaczyłem że jestem ze stowarzyszenia i dokarmiam bezdomniaki itp udało mi się pokręcić w tym rejonie i wywabić z obszaru zagrożonego Balbinkę. Przeczekałem z nią prawie całą akcje straży. Na szczęście opuszczony ogród z budkami nie ucierpiał, tylko dom się mocno nadpalił.
ARO
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 201 gości