Bardzo dziękuję, że spodobał się Wam mój pomysł, dziewczyny
sylwia1982 pisze:kinia098 pisze:Wpadłam na pomysł rozpowszechnienia Powszechnej Sterylizacji.
Ogłoszenia w internecie. Mam napisany tekst.
Wiele portali umożliwia dublowanie ogłoszeń.
Wystarczy jedno ogłoszenie na województwo.
Ja zrobiłam już ogłoszenia na każdym województwie na portalu przygarnijzwierzaka.pl
Gdyby tak kilka osób wzięło na siebie po jednym portalu....
Proponuję jeszcze: cafeanimal, koty.org.pl, alegratka, morusek, pineska, rozglos.
I jeśli ktoś ma konto, to jedno ogłoszenie na OLX, bo ja mam zablokowane. Na Gumtree wrzuciłam.
Tekst mogę podesłać na priv
Ktoś chętny ?
kinia098 mogę na początek powrzucać na woj. warmińsko-mazurskie, podlaskie, lubelskie, podkarpackie, wyślij mi tekst na PW, na olx.pl mam konto
Sylwia, to weź sobie np. cafeanimal i resztę województw skończysz w wolnym czasie

Żeby każda miała jeden portal, bo tak to się pogubimy, gdzie ogłoszenia są już wstawione a gdzie nie
Dzisiaj wieczorkiem wyślę Ci tekst.
kotelet, na jakie portale chcesz wrzucać tekst ? bo szkoda, żebyśmy się dublowały. niech każda z nas weźmie sobie jakiś portal, no albo dwa i więcej jak masz czas i chęć

i powrzucać moje ogłoszenie na każde województwo. Chodzi o to, żeby dotrzeć do jak największej ilości osób, ale żeby też nie wyglądało to jak spam i natręctwo.
Świetny pomysł z demotywatorami i kwejkiem. Zagląda tam cała masa młodzieży, a jak mówi mój wet, to dzieci mają największą siłę przekonywania rodziców chociażby właśnie do sterylizacji

No i młodzież ma wiele zapału, także może znajdziemy kolejnego wolontariusza, który przyłączy się do Powszechnej Sterylizacji