Villentretenmerth pisze:Monia? Cóż mógłbym skrzeknąć? Ja się dobrze czuję między KOBIETAMI.
Maupeczko ratuj. Skrzynka PW się przepełniła. Nie mogę odebrać nowych wiadomości. Co zrobić?
albo po prostu usuń przestarzałe wiadomości

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Villentretenmerth pisze:Monia? Cóż mógłbym skrzeknąć? Ja się dobrze czuję między KOBIETAMI.
Maupeczko ratuj. Skrzynka PW się przepełniła. Nie mogę odebrać nowych wiadomości. Co zrobić?
isabell36 pisze:Villentretenmerth pisze:Monia? Cóż mógłbym skrzeknąć? Ja się dobrze czuję między KOBIETAMI.
albo po prostu usuń przestarzałe wiadomości
NITKA/KARINKA pisze:Załóż sobie nowe foldery i przenieś wiadomości, które chcesz zachować
Wiadomości -> Zasady, foldery, ustawienia -> Dodaj folder ( wpisz nazwę folderu + dodaj)
A potem zaznacz wiadomości , które chcesz przenieść i wyślij do nowego folderu.
Villentretenmerth pisze:[b][i]
Ależ to SĄ listy. Ja je przewiązuję wstążeczką i układam w perfumowanych skrzyneczkach.
becia_73 pisze:robię sondę -ktoś szczepił koty na wśiekliznę ?jeśli tak to czy wszystko było ok?
bez skutków ubocznych?
becia_73 pisze:a czym?pamiętasz ?
becia_73 pisze:wyczytałam ,że jest purewax dla kotów ale chyba tak rzadko się koty szczepi,że prawdopodobnie nie ma w lecznicach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 746 gości