PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepło!:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 29, 2013 17:25 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Więc tak
Drapaki są 4 :mrgreen:
Do tego naprawiłem stary drapak w 8 i udrożniłem 2 zlewy :D taki zdolny jezdem 8)

Obrazek
pozwolę sobie skrócić wiadomość z Domku Róży : zapoznanie trwało 15 minut , teraz mam na imię Tama i
pokochałam moich Dużych z wzajemnością :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie gru 29, 2013 17:27 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Kuba, złoty chłopak jesteś! Paluszki teraz mają gdzie szaleć, a lekarzom łatwiej myć ręce między jednym badaniem a drugim.
ObrazekObrazek

boniedydy

Od: Śro wrz 11, 2013 22:05

Post » Nie gru 29, 2013 17:30 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Kuba, ale zdolniacha z Ciebie :ok: .
boniedydy pisze:, a lekarzom łatwiej myć ręce między jednym badaniem a drugim.

lekarzom, opiekunom i wolontariuszom :ok: :mrgreen: .

Tama ślicznie wygląda :kotek: .
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Nie gru 29, 2013 22:46 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Revontulet pisze:Radość chwalenia się dzisiejszymi adopcjami pozostawię osobom, które wydawały koty do domów :mrgreen: . (edit: no i już się pochwalili 8) . Piękne adopcje dziś były!!! Gratulacje :D ).

Dziękujemy za gratulacje, muszę powiedzieć, że należą się one przede wszystkim domkom! Wszyscy Państwo dziś adoptujący kotki zrobili na mnie wielkie wrażenie, zakochiwali się z miejsca w kotkach reagujących na schronisko silnym strachem i kotkach po przejściach, takich jak Żabcia. Państwo, którzy wzięli Żabcię, zastanawiali się, czy oni będą dobrym domem dla tego kotka, a nie - czy kotek jest wystarczająco dobry dla nich. No po prostu :aniolek: :aniolek: wcieleni.
:ok: za wspólne szczęście kotów i ich nowych domków.
ObrazekObrazek

boniedydy

Post » Nie gru 29, 2013 22:50 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Najbardziej cieszę się z domku Malinki - super kicia i zasłużyła na spokój po przejściach :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Nie gru 29, 2013 22:51 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Kuba - WIELKIE DZIĘKI za zajęcia "praktyczno-techniczne" :ok: .

Boniedydy - WIELKIE DZIĘKI za adopcje , przede wszystkim Żabci :D .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Nie gru 29, 2013 23:07 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

:1luvu:
Malinka poszła do domu z dzieckiem jako "testowana na dzieciach"; zgadnij, magdar77, przez kogo była testowana i na jakim dziecku? :)
ObrazekObrazek

boniedydy

Post » Nie gru 29, 2013 23:14 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Hej, powiedzcie, czy z tych kożuchów, które dałam Kubie coś fajnego wykroicie kociambrom?

psss... nie rozumiem, jakże to kot może się bawić?
Powinien pić herbatkę z pańcią....

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Nie gru 29, 2013 23:18 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

inga.mm pisze:Hej, powiedzcie, czy z tych kożuchów, które dałam Kubie coś fajnego wykroicie kociambrom?

proszę nie dezorientować potencjalnych adoptujących . 8O
Tak oczywiście ,ten kotek umie robić na drutach i parzy super kawę :evil:
a kożuchy się przydadzą :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie gru 29, 2013 23:28 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

boniedydy pisze::1luvu:
Malinka poszła do domu z dzieckiem jako "testowana na dzieciach"; zgadnij, magdar77, przez kogo była testowana i na jakim dziecku? :)

Nie mam pojęcia, doprawdy :)
Widać moje dziecię ma jakieś zalety - testuje koty jak nikt. Generalnie przy jej energii, żywiołowości i chęci obdarowania buziakami każdego kota świata, jeśli ktoś jej nie zeżre żywcem to sprawdzi się przy każdym dziecku, mądrych rodziców, którzy nie pozwolą na męczenie a tylko na obdarzenie miłością.
A Malinka przy głaskaniu była głucha na wrzaski, tupot małych stóp i inne dziecięce atrakcje,więc myślę, że dzieci jej nie straszne.
W najbliższy weekend przyjedziemy testować pozostałe. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Nie gru 29, 2013 23:29 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

to zamawiam u kota gustowny szaliczek.
i zapraszam na herbatkę w porcelanowej filiżance...

inga.mm

Post » Nie gru 29, 2013 23:36 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

niektórzy naprawdę nie rozumieją idei posiadania zwierzęcia w domu :? .
Zwierzę ,a zwłaszcza kot jest partnerem w życiu codziennym. A zabawki to
kupuje się w sklepie. :evil:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie gru 29, 2013 23:48 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

teraz jest spora oferta w sklepach, może trzeba było pokierować tę panią na właściwe tory?
Szkoda kota. Takie wędrówki nie służą zwierzętom.

inga.mm

Post » Pon gru 30, 2013 8:37 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

inga.mm pisze:Hej, powiedzcie, czy z tych kożuchów, które dałam Kubie coś fajnego wykroicie kociambrom?

Oczywiście że wykroimy :ok: .

"Ziółka" powinien parzyć :wink: . np meliskę :wink:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pon gru 30, 2013 9:04 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

no to zwiedzać będę okoliczne "komisy" ze zwiększoną intensywnością.

Może coś na geriatrie przekażecie?
Rozmawiałam z APSA, miał ktoś się skontaktować, ale cisza w eterze...
Staruszkom też takie ciepłości przydałyby się

inga.mm

[poprzednia][następna]