W sumie to znalazłam i Konwalię, i Kozieradka, i Siódemkę i Twiggy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Znalazłam sama, a co![]()
W sumie to znalazłam i Konwalię, i Kozieradka, i Siódemkę i Twiggy
kussad pisze:Dziewczyny jak będzie już wiadomo coś więcej na temat konkursu czy mogłybyście wiadomość o nim - zasady i na kogo i kiedy głosujemy wkleić na mój wątek o konkursach -viewtopic.php?f=8&t=145337&start=660 - to ten z lewego banerka w moim podpisie
Szalony Kot pisze:Konkurs to chyba w ogóle się zakończyłale lajkować nasze koty można
alix76 pisze:Właśnie odwiozłam Bibi do DS. Ma biszkoptową starszą koleżankę z brytkiem w wywiadzie.za aklimatyzacje wskazane
Kotka ma 4 lata i jest chora -ma nowotwor-z tego powodu chcemy ja oddac bo niemamy srodkow na leczenie ....Zalezy nam zeby trafila w dobre rece.TEL.691834131 lub 729467462
Odbiur wlasny PILNIE!!!!! JESLI NIE ZOSTANIE ONA ZABRANA DO KONCA MIESIACA TO ZOSTANIE NA ULICY !! Miejcie serce!!!
Szalony Kot pisze:Masakra, widzieliście to? :/
http://www.gumtree.pl/cp-koty-kocieta/t ... -464188903Kotka ma 4 lata i jest chora -ma nowotwor-z tego powodu chcemy ja oddac bo niemamy srodkow na leczenie ....Zalezy nam zeby trafila w dobre rece.TEL.691834131 lub 729467462
Odbiur wlasny PILNIE!!!!! JESLI NIE ZOSTANIE ONA ZABRANA DO KONCA MIESIACA TO ZOSTANIE NA ULICY !! Miejcie serce!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 77 gości