Kinnia pisze:chyba żeby połączyc obydwa pomysły czyli budkę z kartonu obłożyć taka nakładką ze styropianu wtedy mozna karton wymienić a styropian nie ma wierzchu nie będzie miał styczności ..... ciekawe czy tak może byc?
Jasne
Moderator: Estraven
Kinnia pisze:chyba żeby połączyc obydwa pomysły czyli budkę z kartonu obłożyć taka nakładką ze styropianu wtedy mozna karton wymienić a styropian nie ma wierzchu nie będzie miał styczności ..... ciekawe czy tak może byc?
Szalony Kot pisze:Są takie pudła styropianowe, np. w lekach się je stosuje, w zeszłym roku miałam kilka, mogę popytać mamę, jak w tym roku.
I wtedy nei byłoby problemem zdjęcie nakrywki i wstawienie nowego kartonu.
Dzięki za wizytę
(to ze mnie trzeba się tak śmiać). Dzięki. Wróżki są czasem roztrzepane. Oprócz tego "odpięłam sobie" banerek od podpisu, ten z Burasami.....proszę, podpowiedz, gdzie go mogę znależć. Tarot działa nadal a ja niniejszym również dziękuję wszystkim wróżącym.....i przepraszam za roztrzepanie
....

Kinnia pisze:Ewa je nie mam dostepu do fb ..... proszę co z tymi torbielami? przypomnij, która to Frania?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Marmotka, puszatek, Silverblue i 101 gości