Pakt Czarownic XXXI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 27, 2012 11:18 Re: Pakt Czarownic XXXI

jeszcze 2 godzinki i 42 minutki :mrgreen: :mrgreen:
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt kwi 27, 2012 11:19 Re: Pakt Czarownic XXXI

:mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt kwi 27, 2012 11:38 Re: Pakt Czarownic XXXI

dolabro, ale sekund to nie odliczasz mam nadzieję :mrgreen: Coraz bliżeeeeeeeeeej :D

AYO, no a co to za wymysły ??? Od kiedy to status nie płacę tymczasowo ale jestem stale aktywna oznacza nie mam prawa głosu ??? No nie wygłupiaj się. Masz głos wazny jak kazda inna.
Trójca, zgadza się ?

Ja tez nie mam bufetu w okolicy ani goooopiego kiosku :evil:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt kwi 27, 2012 12:23 Re: Pakt Czarownic XXXI

zostało 1 godzinka i 36 minutów..

AYO zciemmnia
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt kwi 27, 2012 12:27 Re: Pakt Czarownic XXXI

witam, jeszcze raz serdecznie dziękujemy za wsparcie dla radomszczańskich futer; przesyłka z karmą dotarła :ok:
pozdrawiamy mocno :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt kwi 27, 2012 19:20 Re: Pakt Czarownic XXXI

Dziewczęta :idea:

Siostra Upierdliwść, z utrzymującym się od środy, prawostronnym zwisem udręczonej mordy, niniejszym ogłasza pierwsze zwycięstwo w temacie stalkingu na drodze proceduralnej !!!!

VIVAT SKRZATY !!!!
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt kwi 27, 2012 20:33 Re: Pakt Czarownic XXXI

To ja głosuję: JUSTYNA
AYO, no a co to za wymysły ??? Od kiedy to status nie płacę tymczasowo ale jestem stale aktywna oznacza nie mam prawa głosu ??? No nie wygłupiaj się. Masz głos wazny jak kazda inna.
Trójca, zgadza się ?

JA SIĘ ZGADZA :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt kwi 27, 2012 21:08 Re: Pakt Czarownic XXXI

Głosowanie kwiecień 2012

1. :arrow: Koty z Huty W-wa :arrow: 7

2. :arrow: Justa&zwierzaki :arrow: 6

Głosowały :arrow: dolabra, najszczęśliwsza, AniHili, Petka, psiama, kotka doroty, Mulesia, kotx2, becia_73, milu, Nemi, Dzyśka, jasdor,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob kwi 28, 2012 10:05 Re: Pakt Czarownic XXXI

Koty z Huty Wa - wa.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob kwi 28, 2012 12:33 Re: Pakt Czarownic XXXI

Wczoraj obrabowałam naszą skarbonkę palacza, uzbierało się akurat na sterylke + opieka po. I to jest namacalny dowód, że rzucanie palenia się opłaca :lol:
Myślałam, że dołączę do spietranych autorek wątków posterylkowych, bo to małe, chude, wyłysiałe, w dodatku z chorym okiem (może się nie wybudzi albo zejdzie na stole, albo będzie się słaniać z bólu, albo nie będzie chciała jeść/pić itd), ale nic z tych rzeczy. Mały Kotek otrząsnął się z narkotycznego haju w jakąś godzinę po powrocie do domu (pobyt w lecznicy tylko 2h) i zaczął szaleć, jakby był na dopalaczach 8O Siedzieliśmy z TŻetem do 3 nad ranem i na zmianę lataliśmy za nią "Lori, nie na drapak!", "Zdejmij ją z blatu!", "Lori, nie zaczepiaj dużych kotów, bo ci krzywdę zrobią!", "Nie, kotek nie może jeść, pani wet zabroniła". Normalnie tornado;] TŻ został na nocną wartę - ponoć szalała do rana :roll: Kaftanik trochę ją wnerwia, ale wcale nie przeszkadza w chodzeniu. Dwie kotki, które cięliśmy, przespały całą noc na naszych kolanach, a to to jakiś dziwoląg. Mam tylko nadzieję, że nic sobie nie zrobi.

Ach... głosowanie... tym razem chyba w ostatniej chwili (jak z Pitami;), bo, cholera, trudno zdecydować.
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Sob kwi 28, 2012 13:55 Re: Pakt Czarownic XXXI

Hanulka pisze:witam, jeszcze raz serdecznie dziękujemy za wsparcie dla radomszczańskich futer; przesyłka z karmą dotarła :ok:

Na kocie zdrówko. Cieszę się, że pomoc do Was trafiła choć z lekką obsówką :wink: :ok: :ok: :ok:
AYO pisze:Dziewczęta :idea:

Siostra Upierdliwść, z utrzymującym się od środy, prawostronnym zwisem udręczonej mordy, niniejszym ogłasza pierwsze zwycięstwo w temacie stalkingu na drodze proceduralnej !!!!

VIVAT SKRZATY !!!!

:ok: :ok: :ok:

Uprzejmie melduję, żem żywa, pełna powera. 3 prania wstawione, 3 miski bluzek i swetrów w rękach wyprane lata mi wiatrem targane na dworze, obiad wstawiony (karkówka po kawalersku). M
iała być na grilla ale mi dzieci zastrajkowały i trudno - będzie z piekarnika. Na dworze 30'C...ledwo zipię 8O ale w dupe jeża kocham ciepełko :!: Ryjka se już spiekałm :|

A o majówkach nie chcę słyszeć - mam cały tydzień majówkowiczów w domu a ja będę tyrać w pracy z kartkową częstotliwością niestety buuuu :cry:i jak tu grillowac do nocy z nimi, pifffko wypić no

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie kwi 29, 2012 8:08 Re: Pakt Czarownic XXXI

Dziewczyny pilne pytanie: czy psu można podać tabletki na alergię? Bo pies mi się drapie i piszczy przy tym, kicha co chwilę, widać, że się męczy a do weta dzisiaj nie damy radę pojechać.

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Nie kwi 29, 2012 8:23 Re: Pakt Czarownic XXXI

Hanulka pisze:witam, jeszcze raz serdecznie dziękujemy za wsparcie dla radomszczańskich futer; przesyłka z karmą dotarła :ok:

Na zdrowie kociastym :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie kwi 29, 2012 10:13 Re: Pakt Czarownic XXXI

Dzyśka pisze:Dziewczyny pilne pytanie: czy psu można podać tabletki na alergię? Bo pies mi się drapie i piszczy przy tym, kicha co chwilę, widać, że się męczy a do weta dzisiaj nie damy radę pojechać.

Nie mam pojęcia, zawsze słyszałam, że zwierzom ludzkich leków nie podajemy. Ale na przykład siostra podaje hydroxyzynę naszemu psu, jak go trzeba np. uspokoić, własnie podawała po różnych zabiegach, żeby go uspokoić, żeby się nie lizał i nie drapał (na wyraźne zalecenie pani doktor, nawet recepty dostawała)- to może i twojemu dobrze by było podać, ale zadzwoń chociaż do weta może?

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie kwi 29, 2012 18:08 Re: Pakt Czarownic XXXI

AniHili pisze:
dolabra pisze:Ani,
Czy Ty z Wielkopolski jesteś że punkt poludnie a Ty udajesz sie do paśnika?

Po prostu później przyłazi całe stado robotników, a jakoś wolę jadać bez aromatów spoconych facetów :lol:
Btw.nie wiedziałam, że Wielkopolska żywi się w południe :wink:

Ja też nie.
Muszę jeść w południe ? :strach:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

[poprzednia][następna]