Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nic nie powiedziałam bo całkiem mnie to zaskoczyło.Potem moj tż tam zadzwonił bo dostałam smsa z koszmarnymi wyzwiskami a zapytałam się tylko czy ma zamiar sterylizować kotkymgj pisze:nie pozostałaś mu chyba dłużna, mam nadzieję?
jaaana pisze:http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Dwa-bialo-szare-4-tygodniowe-kociaki-do-oddania-razem-lub-osobno-W0QQAdIdZ397869599 uratowane? 509-145-057
Kotki są biało-szare, dziewczynka Mela ma więcej białego i szarorudawe łatki, Ashley jest bardziej szary. Korzystają z kuwetki, są odrobaczone. Ładnie bawią się ze sobą, przychodzą po głaskanie i na masaż brzuszków. Rozkoszne, tylko brać i kochać. OLA
Te są forumowe, od Fanszety
aga marczak pisze:nic nie powiedziałam bo całkiem mnie to zaskoczyło.Potem moj tż tam zadzwonił bo dostałam smsa z koszmarnymi wyzwiskami a zapytałam się tylko czy ma zamiar sterylizować kotkymgj pisze:nie pozostałaś mu chyba dłużna, mam nadzieję?
mgj pisze:aga marczak pisze:nic nie powiedziałam bo całkiem mnie to zaskoczyło.Potem moj tż tam zadzwonił bo dostałam smsa z koszmarnymi wyzwiskami a zapytałam się tylko czy ma zamiar sterylizować kotkymgj pisze:nie pozostałaś mu chyba dłużna, mam nadzieję?
Nie kasuj tego sms-a. Jakby się zdarzyło, że sie powtórzy, to od razu zgłosić na policję. To jest karalne.
(choc ja to już bym zrobiła chyba i po pierwszym razie).
kinga-kinia pisze:Marlena wszystkiego najlepszego z okazji urodzin![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Szymkowa i 799 gości