Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewaw pisze:Powiem o tym Magdzie i Tomkowi, bo - wg mnie - to już Bumarowce przeszły na cmentarz.
mziel52 pisze:ewaw pisze:Powiem o tym Magdzie i Tomkowi, bo - wg mnie - to już Bumarowce przeszły na cmentarz.
W sumie to dobrze, że same przechodzą w bezpieczniejsze miejsce.
meggi 2 pisze:Dzwoniła do mnie pani Bożena , że od kilku dni przychodzi do niej do piwnicy kot czarny bardzo chory wynędziały z gołą szyją i dziś się okazało, że to jest kotka w zaawansowanej ciąży ( fleur i Ewa widziałyście ją tydzień temu utykającą na placu przy bezdomnych).
Kotka tak się dziś zachowywała jakby szukała miejsca do porodu w piwnicy. Pani Bożena boi się stracić miejsca pracy w przypadku okocenia kotki u niej w boksie i prosi o pomoc w złapaniu.
Jutro od 5 rano do godz. 13 będzie dostępne w piwnicy do ewentualnego złapania kotki.
Kwiaciarka Bożena pisze:meggi 2 pisze:Dzwoniła do mnie pani Bożena , że od kilku dni przychodzi do niej do piwnicy kot czarny bardzo chory wynędziały z gołą szyją i dziś się okazało, że to jest kotka w zaawansowanej ciąży ( fleur i Ewa widziałyście ją tydzień temu utykającą na placu przy bezdomnych).
Kotka tak się dziś zachowywała jakby szukała miejsca do porodu w piwnicy. Pani Bożena boi się stracić miejsca pracy w przypadku okocenia kotki u niej w boksie i prosi o pomoc w złapaniu.
Jutro od 5 rano do godz. 13 będzie dostępne w piwnicy do ewentualnego złapania kotki.
Witam
Potwietrdzam
Proszę o Pomoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL i 743 gości