Cment Wolski - głodne koty. Oczekują pomocy w karmieniu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 27, 2013 15:41 Re: Cment Wolski zaśnieżony.Zmarznięte koty. Kto przejmie wą

nie, w sobotę ja się nimi zajmę, oby się te zdechlaczki połapały.

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Śro lut 27, 2013 22:00 Re: Cment Wolski zaśnieżony.Zmarznięte koty. Kto przejmie wą

Zdechlaczki łapać koniecznie! :ok: :kotek:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pt mar 01, 2013 18:25 Re: Cment Wolski zaśnieżony.Zmarznięte koty. Kto przejmie wą

dziś na górce było ok. 5 "nowych" kotów - niesterylizowanych, całousznych. przynajmniej 3 z nich to kotki... jak będę miała chwilę na obrobienie zdjęć to wrzucę.

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pt mar 01, 2013 19:19 Re: Cment Wolski zaśnieżony.Zmarznięte koty. Kto przejmie wą

O kurcze :( ... trzeba by jakoś czym prędzej połapać...
ObrazekObrazek
Obrazek

neron

Od: Wto maja 29, 2012 14:06

Post » Pt mar 01, 2013 21:07 Re: Cment Wolski zaśnieżony.Zmarznięte koty. Kto przejmie wą

Powiem o tym Magdzie i Tomkowi, bo - wg mnie - to już Bumarowce przeszły na cmentarz.
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Sob mar 02, 2013 10:34 Re: Cment Wolski zaśnieżony.Zmarznięte koty. Kto przejmie wą

ewaw pisze:Powiem o tym Magdzie i Tomkowi, bo - wg mnie - to już Bumarowce przeszły na cmentarz.

W sumie to dobrze, że same przechodzą w bezpieczniejsze miejsce.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Sob mar 02, 2013 18:35 Re: Cment Wolski zaśnieżony.Zmarznięte koty. Kto przejmie wą

mziel52 pisze:
ewaw pisze:Powiem o tym Magdzie i Tomkowi, bo - wg mnie - to już Bumarowce przeszły na cmentarz.

W sumie to dobrze, że same przechodzą w bezpieczniejsze miejsce.

Czyli stado do wykarmienia się powiększa, a z funduszem wolszczaków mizernie i karmiciele się wykruszają. Dziś p. Wieslawa poinformowala mnie przez telefon, że w najbliższym miesiącu się nie wybiera na karmienie. Pomoc w dokarmianiu mile widziana.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Nie mar 03, 2013 3:06 Re: Cment Wolski zaśnieżony.Zmarznięte koty. Kto przejmie wą

Ja w tym miesiącu wpłacę podwójnie, składkę za marzec i zaległą za luty, czekam na kasę do 10.03,
w lutym samej mi na życie zabrakło :( ale pamiętam o wolszczakach i jak w jednym miesiącu nie wpłacę,
to uzupełnię w następnym.
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Nie mar 03, 2013 11:11 Re: Cment Wolski zaśnieżony.Zmarznięte koty. Kto przejmie wą

Ja mogę póki co wpadać w soboty. W kwietniu pewnie mi któraś wypadnie, bo czeka mnie remont, ale to dam znać wcześniej.
ObrazekObrazek
Obrazek

neron

Od: Wto maja 29, 2012 14:06

Post » Nie mar 03, 2013 15:40 Re: Cment Wolski zaśnieżony.Zmarznięte koty. Kto przejmie wą

Wolszczaki serdecznie dziękująObrazek darczyńcom; Kotydwa12, Key_west, Patkazal, Tajemniczy Wujek Z. za pomoc w zakupie karmy.
rozliczenie lutowe na 1 stronie wątku.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Nie mar 03, 2013 18:16 Re: Cment Wolski zaśnieżony.Zmarznięte koty. Kto przejmie wą

Dzwoniła do mnie pani Bożena , że od kilku dni przychodzi do niej do piwnicy kot czarny bardzo chory wynędziały z gołą szyją i dziś się okazało, że to jest kotka w zaawansowanej ciąży ( fleur i Ewa widziałyście ją tydzień temu utykającą na placu przy bezdomnych).
Kotka tak się dziś zachowywała jakby szukała miejsca do porodu w piwnicy. Pani Bożena boi się stracić miejsca pracy w przypadku okocenia kotki u niej w boksie i prosi o pomoc w złapaniu.
Jutro od 5 rano do godz. 13 będzie dostępne w piwnicy do ewentualnego złapania kotki.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Nie mar 03, 2013 21:13 Re: Cment Wolski zaśnieżony.Pomoc w łapance. Kto przejmie wą

Gapowata jestem, ale nie mogę odkopać numeru konta funduszu wolszczaków, chociaż tak wspomogę więc poproszę albo nakierować mnie, gdzie jest albo wrzucić na pw
:(
Choć potrzymam kciuki za łapankę
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pon mar 04, 2013 19:35 Re: Cment Wolski zaśnieżony.Pomoc w łapance. Kto przejmie wą

Witam
Potrzebna klatka łapka czarna kotka w ciązy u mnie w piwnicy wyraznie szuka miejsca na rodzenie dodatkowo wyglada bardzo zle wymaga natychmiastowej opieki lekarza jezeli to sie stanie przed swietami to juzchyba mnie wywalą z piwnicy bo wszyscy teraz robia stroiki na świeta i raczej nie beda szczesliwi bo koty wypłoszone jednak tam biegaja i troche spustoszenia robią
Mnie to nie przeszkadza ale nie pracuje tam sama i może być blado dlatego jeszcze raz goraca prosba o Pomoc
:( :(

Kwiaciarka Bożena

Od: Nie lis 20, 2011 19:20

Post » Pon mar 04, 2013 19:38 Re: Cment Wolski zaśnieżony.Zmarznięte koty. Kto przejmie wą

meggi 2 pisze:Dzwoniła do mnie pani Bożena , że od kilku dni przychodzi do niej do piwnicy kot czarny bardzo chory wynędziały z gołą szyją i dziś się okazało, że to jest kotka w zaawansowanej ciąży ( fleur i Ewa widziałyście ją tydzień temu utykającą na placu przy bezdomnych).
Kotka tak się dziś zachowywała jakby szukała miejsca do porodu w piwnicy. Pani Bożena boi się stracić miejsca pracy w przypadku okocenia kotki u niej w boksie i prosi o pomoc w złapaniu.
Jutro od 5 rano do godz. 13 będzie dostępne w piwnicy do ewentualnego złapania kotki.

Witam
Potwietrdzam
Proszę o Pomoc

Kwiaciarka Bożena

Od: Nie lis 20, 2011 19:20

Post » Pon mar 04, 2013 19:52 Re: Cment Wolski zaśnieżony.Zmarznięte koty. Kto przejmie wą

Kwiaciarka Bożena pisze:
meggi 2 pisze:Dzwoniła do mnie pani Bożena , że od kilku dni przychodzi do niej do piwnicy kot czarny bardzo chory wynędziały z gołą szyją i dziś się okazało, że to jest kotka w zaawansowanej ciąży ( fleur i Ewa widziałyście ją tydzień temu utykającą na placu przy bezdomnych).

Witam
Potwietrdzam
Proszę o Pomoc

Ja w czwartek mogę pomóc,mam klatki i talony,ale dopiero od 12-tej bo wcześniej zawożę kocurka na umówioną kastrację.W tygodniu jestem bez kierowcy :(
Ktoś chętny z autem do pomocy?
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

[poprzednia][następna]