MalgWroclaw pisze:kasztanowa7 pisze:Ja dziś pierwszy dzień w pnowej pracy... uffff, trzymajcie za mnie kciuki przynajmniej do końca tygodnia, bo mam duuużo rzeczy do ogarnięcia
Trzymamy zawsze, nie tylko w tym tygodniu
Oczywiscie ,że trzymamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:kasztanowa7 pisze:Ja dziś pierwszy dzień w pnowej pracy... uffff, trzymajcie za mnie kciuki przynajmniej do końca tygodnia, bo mam duuużo rzeczy do ogarnięcia
Trzymamy zawsze, nie tylko w tym tygodniu
penelope20 pisze:Wczoraj wieczorem zaczęłam poić Riko strzykawką, wyrwał się podszedł do miseczki z wodą i się napił. Ale on jest mądry. Jakby chciała powiedzieć; "dobra, dobra już się napiję tylko nie strzykawką na siłę".
penelope20 pisze:Wczoraj wieczorem zaczęłam poić Riko strzykawką, wyrwał się podszedł do miseczki z wodą i się napił. Ale on jest mądry. Jakby chciała powiedzieć; "dobra, dobra już się napiję tylko nie strzykawką na siłę".
po_prostu_kaska pisze:A ja chciałam napisać, że właśnie odebrałam paczkę z fantami od Pawła oraz od Iwony. Dziękujemy![]()
Jeszcze nie zdążyłam rozpakować. Jeśli nie uda mi się dziś wszystkiego obfotografować to postaram się najpóźniej jutro.
ASK@ pisze:A były odrobaczane? lakcid albo takie cholerstwo biorą/
Może Basiu ujednolić jedzenie? tak mi przy Żuczku nakazali.Zobaczymy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL i 835 gości