Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 17, 2011 19:47 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

MalgWroclaw pisze:
kasztanowa7 pisze:Ja dziś pierwszy dzień w pnowej pracy... uffff, trzymajcie za mnie kciuki przynajmniej do końca tygodnia, bo mam duuużo rzeczy do ogarnięcia 8O

Trzymamy zawsze, nie tylko w tym tygodniu :ok:

Oczywiscie ,że trzymamy :ok: :ok: :ok: Chociaż myślę ,że bez problemu sobie poradzisz. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon paź 17, 2011 21:36 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

Kciuki trzymamy, kto żyw, zgadza się. I odetchnęliśmy przy fakturze! :ok:
Ale Riko martwi...
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pon paź 17, 2011 21:55 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

Cieszę się Basiu, że z fakturą już wszystko jasne i dobrze się skończyło.
Szkoda jednak, że tak wyszło i trochę nerwów Cię to kosztowało :(
po_prostu_kaska

Post » Wto paź 18, 2011 8:48 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

Wczoraj wieczorem zaczęłam poić Riko strzykawką, wyrwał się podszedł do miseczki z wodą i się napił. Ale on jest mądry. Jakby chciała powiedzieć; "dobra, dobra już się napiję tylko nie strzykawką na siłę".

penelope20

Od: Śro paź 05, 2011 22:50

Post » Wto paź 18, 2011 8:55 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

penelope20 pisze:Wczoraj wieczorem zaczęłam poić Riko strzykawką, wyrwał się podszedł do miseczki z wodą i się napił. Ale on jest mądry. Jakby chciała powiedzieć; "dobra, dobra już się napiję tylko nie strzykawką na siłę".

To dobrze ,że się napił.Z takich kotów które miały trudną przeszłość są wspaniali przyjaciele tylko trzeba czasu by zaufały człowiekowi.Jeszcze będziesz pisać o jego cudownym charakterze. :mrgreen: Taka jest moja Zosia ze schroniska ,trudy charakter który kocha mnie bardzo i z wzajemnością. :ryk: Co do faktury bardzo się ciesze ,ze wszystko jasne,mam jeszcze wręcz dług wdzięcznosci wobec lekarzy bo patrząc na listę leków które koty otrzymały to jest rachunek niewielki.

horacy 7

Post » Wto paź 18, 2011 10:42 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

penelope20 pisze:Wczoraj wieczorem zaczęłam poić Riko strzykawką, wyrwał się podszedł do miseczki z wodą i się napił. Ale on jest mądry. Jakby chciała powiedzieć; "dobra, dobra już się napiję tylko nie strzykawką na siłę".

Może na razie mu chodzi o to, żeby żyć samą miłością... ? :wink:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Wto paź 18, 2011 12:22 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

po_prostu_kaska pisze:A ja chciałam napisać, że właśnie odebrałam paczkę z fantami od Pawła oraz od Iwony. Dziękujemy :1luvu:
Jeszcze nie zdążyłam rozpakować. Jeśli nie uda mi się dziś wszystkiego obfotografować to postaram się najpóźniej jutro.

Hej,
Doskonale. Cieszę się. :)

Pozdrawiam.
" Welcome to the worst nightmare of all... REALITY! "
- Hellraiser VI: Hell Seeker

Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek

TWQ

Od: Nie wrz 18, 2011 0:41

Post » Wto paź 18, 2011 16:27 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

Maluchy dobrze bawią się tylko kupki brzydkie nadal są.Cały czas myślę o tych kotach co zostały a nic nie mogę zrobić .Może jutro przejdę się do schroniska zobaczę czy wszystkie koty są.Nie wiem czy teraz znów nie będzie schodów w zabieraniu kotów ze schroniska.Wkurzają mnie ludzie którzy powinni dbać o te zwierzęta.

horacy 7

Post » Wto paź 18, 2011 17:48 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

A były odrobaczane? lakcid albo takie cholerstwo biorą/
Może Basiu ujednolić jedzenie? tak mi przy Żuczku nakazali.Zobaczymy.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto paź 18, 2011 18:15 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

po_prostu_kaska pisze:Bazarek dla szczytniaków :)

viewtopic.php?f=20&t=134535&p=8092075#p8092075

Super! :) :) :)
" Welcome to the worst nightmare of all... REALITY! "
- Hellraiser VI: Hell Seeker

Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek

TWQ

Od: Nie wrz 18, 2011 0:41

Post » Wto paź 18, 2011 19:29 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

ASK@ pisze:A były odrobaczane? lakcid albo takie cholerstwo biorą/
Może Basiu ujednolić jedzenie? tak mi przy Żuczku nakazali.Zobaczymy.

Asiu dwa razy były odrobaczane minimalną dawka bo słabizny z nich straszne.Asiu napisz co Ty dajesz swoim maluchom.Najgorzej ,ze moje lubią mokre a nie chcą suchego.

horacy 7

Post » Wto paź 18, 2011 19:40 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

Sebastian przesłał fotkę Saszy i Inki wyglądają cudownie. :1luvu: Tak bardzo bym chciała by innym się udało.Caly czas mam w pamięci czarne dziecko 3-4 miesięczne które zostało w schronisku ,czy przetrwało?Co z innymi nie miałam dla nich czasu ostatnio.

horacy 7

Post » Wto paź 18, 2011 20:24 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

Uwaga, uwaga, chciałam przekazać, że dotarła kolejna przesyłka z fantami na bazarek od Joli (Angell14)
Biżuteria śliczna. Jak naładuję baterie to postaram się od razu zrobić bazarek.
Dziękujemy :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Wto paź 18, 2011 20:27 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

Jak kupy nie są w porządku, to może odrobina lekko gotowanego kurczaka? Raz dziennie?
Tak leczyłam dzieci Florki i samą Florkę.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]