Szkoda, że nie mogę być dziś z Wami
Moderator: Estraven
smarti pisze:nazwisko pani było tylko w ogłoszeniu które przecież sama zamieściła.
ale i to wykasowałam.
jak sądzicie-czy napisać pani z jakiego powodu nie dam jej Simby? (oczywiście bez szczegółów po których mogłaby cokolwiek skojarzyć.)-bo pisząc jej coś innego musiałabym kłamać a tego nie lubię..
....w ogóle to ten świat jest coraz trudniejszy do akceptacji-niby ,odkąd tu jestem powinnam się oswoić z jego paskudnym obliczem a jednocześnie coraz bardziej chciałabym się od tego chorego świata odizolować..albo przynajmniej na jakiś czas zamknąć się w kokonie-taki urlop od świrostw tego swiata...aby znowu nabrać sił do tolerowania go..
obawiam się że jak napiszę to pani zacznie szukać kotków gdzieś na bazarach i w końcu jakiś biedak do niej trafi..
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" JolaJ pisze:smarti pisze:nazwisko pani było tylko w ogłoszeniu które przecież sama zamieściła.
ale i to wykasowałam.
jak sądzicie-czy napisać pani z jakiego powodu nie dam jej Simby? (oczywiście bez szczegółów po których mogłaby cokolwiek skojarzyć.)-bo pisząc jej coś innego musiałabym kłamać a tego nie lubię..
....w ogóle to ten świat jest coraz trudniejszy do akceptacji-niby ,odkąd tu jestem powinnam się oswoić z jego paskudnym obliczem a jednocześnie coraz bardziej chciałabym się od tego chorego świata odizolować..albo przynajmniej na jakiś czas zamknąć się w kokonie-taki urlop od świrostw tego swiata...aby znowu nabrać sił do tolerowania go..
obawiam się że jak napiszę to pani zacznie szukać kotków gdzieś na bazarach i w końcu jakiś biedak do niej trafi..
Jak najbardziej napisać prawdę i zgłosić gdzie trzeba bo tak na prawdę nie wiesz co się dzieje z kotami w tym domu.
smarti pisze:Ty się nie śmiej-cały czas mam sprzeczne myśli-PRAGNĘ JĄ ZOSTAWIC choć wiem że domek dla niej wymarzony i przyobiecana po wielokroć-domek co dzień pisze lub dzwoni z pytaniem: "kiedy???"
i nawet pan dziś został w domu aby kicia miała godne przyjęcie-cała rodzinka na nią czeka więc nijak nie mogę jej już zatrzymać

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Erin pisze:Dla Księciunia poszła stówka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 54 gości