Biedulka odsypia swoja tułaczkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozennak pisze:Małgosiu, to prawda, Tika to jakby bliżniaczka Gutka.
Moja Mikusia w przyszłym tygodniu będzie miała DS. Pojedzie do b.miłej pani, która obecnie kompletuje dla nie "wyprawkę".Będę się rozglądała za jakimś futrem do kochania, bo moje tłuste kocury calkiem się zależą jeśli nie będą miały ruchu.
kassja pisze:bozennak pisze:Małgosiu, to prawda, Tika to jakby bliżniaczka Gutka.
Moja Mikusia w przyszłym tygodniu będzie miała DS. Pojedzie do b.miłej pani, która obecnie kompletuje dla nie "wyprawkę".Będę się rozglądała za jakimś futrem do kochania, bo moje tłuste kocury calkiem się zależą jeśli nie będą miały ruchu.
Zorganizujemy, na bank
Ewa Speichler pisze:A ja dostałam wczoraj maila od pani Gacusia. "Chłopczyk" nazywa się teraz Sęp- jeśli już to ja nazwałabym go Sępulek - i dwa zdjęcia.
beata87 pisze:Chciałam poinformować, że nasz fotograf Maciek został bardzo doceniony w międzynarodowym konkursie fotograficznym. POLISH INTERNATIONAL EXHIBITION - wyróżnienie( ale nie za zdjęcie kotka, tylko człowieka, he he )
MalgorzataJ pisze:Basica - Asi kiciunia zupełnie mi przypomina małego Gutka po znalezieniu
asika5 pisze:TIKA
Dlaczego Tika???? już wyjaśniam
Kilka dni temu zauważono ją na teren szpitala w Choroszczy, dziś trafiła do mnie (i całe szczęście bo dziś mrożna noc, a kicia nie miała schronienia) . To młoda ok 2,5 miesięczna koteczka, przemiła, tuląca się i mrucząca, ale... zaniepokoił mnie dziwny odruch kiwania główką. Dziś byłyśmy u dr Renaty i niestety moje obawy potwierdziły się, to na tle neurologicznym (może taka urodziła się, a może miała jakiś wypadek?). Żeby poznać przyczynę tych odruchów należałoby wykonać rezonans (ale u nas chyba takiego badania nie robią?). Została przebadana, odrobaczona i odpchlona.
Biedulka jak chodzi to macha sobie główką, tiki nasilają się jak się schyla do miseczki.
To już wiecie dlaczego Tika:)
Ja to mam szczęście do ,,wybrakowanych" tymczasów: Inka po złamaniu miednicy, Gacuś ma chore łapki, i teraz Tika
asika5 pisze:Też uważam że kiwająca główka nie będzie przeszkodą w znalezieniu fajnego domku, tym bardziej, że Tika ma wspaniały charakter
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 239 gości