Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:JaEwka pisze:Hanulak nie kuś bo ja mam zamiar rzucić kawę![]()
jak można rzucić kawkę???
MaryLux pisze:Hanulka pisze:JaEwka pisze:Hanulak nie kuś bo ja mam zamiar rzucić kawę![]()
Wziąć opakowanie i cisnąć nim z balkonu na chodnik. Dla mocniejszego efektu można zaparzyć w duuuuuuuużym naczyniu i cisnąć z rzeczonego balkonu komuś na ep. Ja nawet wiem, kogo bym tak potraktowała...
JaEwka pisze:MaryLux pisze:Hanulka pisze:JaEwka pisze:Hanulak nie kuś bo ja mam zamiar rzucić kawę![]()
Wziąć opakowanie i cisnąć nim z balkonu na chodnik. Dla mocniejszego efektu można zaparzyć w duuuuuuuużym naczyniu i cisnąć z rzeczonego balkonu komuś na ep. Ja nawet wiem, kogo bym tak potraktowała...
Mary się agresor włączył UWAGA!![]()
![]()
lepiej nie przechodzić pod jej balkonem
JaEwka pisze:MaryLux pisze:Hanulka pisze:JaEwka pisze:Hanulak nie kuś bo ja mam zamiar rzucić kawę![]()
![]()
MaryLux pisze:JaEwka pisze:MaryLux pisze:Hanulka pisze:JaEwka pisze:Hanulak nie kuś bo ja mam zamiar rzucić kawę![]()
![]()
Spoko, ja celuję w sąsiadkę.
JaEwka pisze:ufffffa to musi być niezłe ziółko zniej
pucio79 pisze:JaEwka pisze:MaryLux pisze:Hanulka pisze:JaEwka pisze:Hanulak nie kuś bo ja mam zamiar rzucić kawę![]()
![]()
Nieświadoma zagrożenia przejeżdżałam ostatnio koło bloku Mary
pucio79 pisze:Niech się Inusia nie gniewa bo ja expresem ubezpieczenie na Jaracza załatwiałam.
MaryLux pisze:pucio79 pisze:Niech się Inusia nie gniewa bo ja expresem ubezpieczenie na Jaracza załatwiałam.
Expresem do kawy?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BTW - gdzie na Jaracza są ubezpieczenia?
pucio79 pisze:MaryLux pisze:pucio79 pisze:Niech się Inusia nie gniewa bo ja expresem ubezpieczenie na Jaracza załatwiałam.
Expresem do kawy?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W tempie expresowym![]()
Jaracza 75e, budynek naprzeciwko stacji benzynowej
MaryLux pisze:pucio79 pisze:MaryLux pisze:pucio79 pisze:Niech się Inusia nie gniewa bo ja expresem ubezpieczenie na Jaracza załatwiałam.
Expresem do kawy?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W tempie expresowym![]()
Jaracza 75e, budynek naprzeciwko stacji benzynowej
A, to rozumiem, dlaczego nie zauważyłam: to nie moje osiedle. Po tamtej stronie zauważam jedynie Jaracza 77 a i b (wetki i kawiarnia), przy samej stacji, tylko od strony Odry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek i 147 gości