dla tych, które żyją.Odnośnie topienia w kiblach - popieram ...
Moderator: Estraven
dla tych, które żyją.zirrael pisze:Heh dziś miałam uroczy dzień. Najpierw o 1:0 w nocy niebieskooka postanowiła mnie opawiować![]()
Naprawdę miałam chęć ją udusić.
A rano zrobiło się jeszcze mniej fajnie
Zadzwonił kolega - pracujący na targowisku w Wólce Kosowskiej... Poszedł się za przeproszeniem wysikać. A w muszli klozetowej zastał... Kocięta... 2 przeżyły, 2 nie... Kociaki trafiły pod opiekę fundacji - Boliłapkę już odwiedziły. Cudem udało się dla nich załatwić tymczas u znajomej - która mam nadzieję ze tu zajrzy i do nas dołączy. Panny są o dziwo zdrowe i odchuchane - tyle tylko że zarobaczone. Zostały szczepione i obejrzane dokładnie i ocenione na około 6 tygodni. Na roboczo padły propozycje imion Spłuczka i Muszelka
Acz nasuwa mi się na myśl stwierdzenie że niektórych to jednak należałoby w kiblach topić.
piotr568 pisze:Zrobiłem sobie "printskrina" bo zaraz zaczniecie mi wmawiać że widzę coś czego nie widzę
Wzrok i refleks już nie ten
co za makabra
trzeba nie miec sumienia 
Aleba pisze:Pieski w potrzebie!
viewtopic.php?f=1&t=136618
Tu ich wydarzenie na FB, proszę o udostępnianie: http://www.facebook.com/events/123743647739980
zirrael pisze:Heh dziś miałam uroczy dzień. Najpierw o 1:0 w nocy niebieskooka postanowiła mnie opawiować![]()
Naprawdę miałam chęć ją udusić.
A rano zrobiło się jeszcze mniej fajnie
Zadzwonił kolega - pracujący na targowisku w Wólce Kosowskiej... Poszedł się za przeproszeniem wysikać. A w muszli klozetowej zastał... Kocięta... 2 przeżyły, 2 nie... Kociaki trafiły pod opiekę fundacji - Boliłapkę już odwiedziły. Cudem udało się dla nich załatwić tymczas u znajomej - która mam nadzieję ze tu zajrzy i do nas dołączy. Panny są o dziwo zdrowe i odchuchane - tyle tylko że zarobaczone. Zostały szczepione i obejrzane dokładnie i ocenione na około 6 tygodni. Na roboczo padły propozycje imion Spłuczka i Muszelka
Acz nasuwa mi się na myśl stwierdzenie że niektórych to jednak należałoby w kiblach topić.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, koszka i 53 gości