Ojej... To już sama nie wiem, co dawać temu maluchowi. Weterynaryjne jest be, wszystko be, tylko kurczak mu podchodzi.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Plotkara pisze:Kurczaki często uczulają. Moja trójka kotów ma uczulenie na kurczakaPonad pół roku leczyliśmy strupki na ciele kotów. Jadły co jakiś czas kurczaki, aż tu nagle jak się uczulenie pojawiło.
Jaaga pisze:Na schroniskowej stronie przeczytalam, że jest do adopcji kotka bez łapki. Czy ona jest w lecznicy, jak wynika z tekstu?Mama miała spory odzew o kotka bez łapki, który był u niej na DT. Jak juz pojechał do domu, to chciały go jeszcze trzy osoby. Czy koteczka ma ogłoszenia? jesli nie, to może poprosze koleżankę dogo, która ogłaszała bezłapka mamy?
Znalazł się też świetny dom dla mojej Mrówki i dziś pojechała. Nie chciałam jej wydawać, ale chyba tricolorki mimo swej urody zostaną, bo nikt ich nie chce razem (a nawet osobno).
mar_tika pisze:
Koteczka jest na Dt w Lupusie ,czy ma ogłoszenia ,powiem że nie wiemDomu stałego jak najbardziej szuka
Plotkara pisze:Wiecie... To jednak FIP i wątroba, a nie tylko wątroba. Kociakowi spuszczono w piątek płyn z jamy brzusznej, a dziś jest tak samo wielki jak przed spuszczeniem. Weterynarze uważają, że trzeba rozważyć uśpienie, ale jutro będą o tym jeszcze rozmawiać, bo kotek nie czuje się jakoś źle, jest dosyć żywy, nawet troszkę się bawi, ale cóż... Poprawy nie ma.
Mieliście może w schronisku przypadek kota z FIP?
mar_tika pisze:Plotkara pisze:Wiecie... To jednak FIP i wątroba, a nie tylko wątroba. Kociakowi spuszczono w piątek płyn z jamy brzusznej, a dziś jest tak samo wielki jak przed spuszczeniem. Weterynarze uważają, że trzeba rozważyć uśpienie, ale jutro będą o tym jeszcze rozmawiać, bo kotek nie czuje się jakoś źle, jest dosyć żywy, nawet troszkę się bawi, ale cóż... Poprawy nie ma.
Mieliście może w schronisku przypadek kota z FIP?
Przykro mi to mówić, ale z tym syfem się nie wygra.Wcześniej, czy później i tak płyn zbierze się w jamie brzusznej i kot będzie cierpiał.
Nie raz przerabialiśmy fipa wysiękowego i suchego:( Niestety walka z wiatrakami:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 110 gości