Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 14, 2011 20:26 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Dopiero wróciliśmy od wetki ... Zastrzyki podawane w tył kota nie bolą ..., a podawane w tył kota zapakowanego w swoją ukochaną budkę nie są nawet zauważane :roll: Wetka wkłuwała się na tzw. macanego. Potem budkę z kotem pakuje się w transporter, transporter w samochód ... A następnie ja prawie schodzę na zawał ... na szczęście stojąc na czerwonym świetle... w chwili, kiedy na desce rozdzielczej objawia mi się kot ... 8O 8O 8O ... Nie wiem, jak się wydostał i wylazł niezauważenie...
Żeby nam za fajnie nie było, to Ziabuś potrzebuje pilnie wizyty u stomatologa ... zgryz jeszcze bardziej mu się wykrzywił i już ma ranę na wardze od dolnego zęba, lada moment zacznie kaleczyć sobie podniebienie ... A jedyny stomatolog w Lublinie na urlopie ... Wrrr
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro wrz 14, 2011 20:33 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Dopiero wróciliśmy od wetki ... Zastrzyki podawane w tył kota nie bolą ..., a podawane w tył kota zapakowanego w swoją ukochaną budkę nie są nawet zauważane :roll: Wetka wkłuwała się na tzw. macanego. Potem budkę z kotem pakuje się w transporter, transporter w samochód ... A następnie ja prawie schodzę na zawał ... na szczęście stojąc na czerwonym świetle... w chwili, kiedy na desce rozdzielczej objawia mi się kot ... 8O 8O 8O ... Nie wiem, jak się wydostał i wylazł niezauważenie...
Żeby nam za fajnie nie było, to Ziabuś potrzebuje pilnie wizyty u stomatologa ... zgryz jeszcze bardziej mu się wykrzywił i już ma ranę na wardze od dolnego zęba, lada moment zacznie kaleczyć sobie podniebienie ... A jedyny stomatolog w Lublinie na urlopie ... Wrrr

Czyż on nie jest po prostu uroczy :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro wrz 14, 2011 20:38 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:Czyż on nie jest po prostu uroczy :D

Przez ten permanentny stres jestem małoczająca i normalnainaczej, bo moja pierwsza myśl była wręcz idiotyczna ... KTO ma takiego samego kota jak ja ... i dlaczego ten kot łazi po moim samochodzie ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw wrz 15, 2011 9:13 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Przez ten permanentny stres jestem małoczająca i normalnainaczej, bo moja pierwsza myśl była wręcz idiotyczna ... KTO ma takiego samego kota jak ja ... i dlaczego ten kot łazi po moim samochodzie ... :mrgreen:

Normalnie zaginony brat bliźniak, jak w Modzie na sukces :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Czw wrz 15, 2011 9:26 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasiu, biorąc pod uwagę jakie masz jazdy ze swoimi futerkami i tak twoje ogarnięcie i przytomność umysłu zasługują na podziw :D
I :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Ziabolka - niech się czuje jak najlepiej :ok: :ok: :ok: :ok: i zdrowieje na przekór wszystkiemu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw wrz 15, 2011 12:38 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Trzymaj się skarbku kochany i nie strasz Kasi,bo kto pomoże? :mrgreen: Oby Ziabolek był z nami jaknajdłużej i w dobrej formie :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt wrz 16, 2011 7:42 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

jak dzisiaj Pokerek?
:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt wrz 16, 2011 17:06 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabuś się jakoś trzyma .... Za to, że był taki dzielny u wetki (m.in. był wymaz z prostnicy - a jego to już boli :( ) zanabyłam mu prezent - w Biedronce są w miarę fajne legowiska po 30 zł. .... Prezencik bardzo się spodobał, niestety, natychmiast w prezenciku pojawiła się "wkładka"... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt wrz 16, 2011 17:40 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Ziabuś się jakoś trzyma .... Za to, że był taki dzielny u wetki (m.in. był wymaz z prostnicy - a jego to już boli :( ) zanabyłam mu prezent - w Biedronce są w miarę fajne legowiska po 30 zł. .... Prezencik bardzo się spodobał, niestety, natychmiast w prezenciku pojawiła się "wkładka"... :mrgreen:

Ziabolek "ochrzcił" prezencik :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt wrz 16, 2011 17:41 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Ziabuś się jakoś trzyma .... Za to, że był taki dzielny u wetki (m.in. był wymaz z prostnicy - a jego to już boli :( ) zanabyłam mu prezent - w Biedronce są w miarę fajne legowiska po 30 zł. .... Prezencik bardzo się spodobał, niestety, natychmiast w prezenciku pojawiła się "wkładka"... :mrgreen:

Ta wkładka to Ziabolka? :mrgreen: mokra czy z ciężkich rzeczy :lol:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt wrz 16, 2011 17:45 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Nieeeee ..."wkładka" jest żywa .... :ryk: i dla ułatwienia dodam, że ma szczerbatą paszczę ... :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt wrz 16, 2011 17:46 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Miszczu...? :mrgreen:

Za Ziabolka :ok:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Pt wrz 16, 2011 17:50 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

miltonia pisze:Miszczu...? :mrgreen:

Gratulacje ... Wygrałaś kotka :mrgreen: Zapakować...?
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt wrz 16, 2011 17:51 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Nieeeee ..."wkładka" jest żywa .... :ryk: i dla ułatwienia dodam, że ma szczerbatą paszczę ... :twisted:

No tośmy wszystkie się zrozumiały :ryk: :ryk:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt wrz 16, 2011 17:57 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabolku, ściskam Cię z całych sił! Trzymaj się dzieciaku kochany. A Miszczu w końcu da Ci poleżeć w nowym legowisku :wink:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

[poprzednia][następna]