To podobnie jak mój mąż

Wszyscy chyba mocno pokochali tego małego wariata...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:z dyżuru Dorotki, kóry trwa jeszcze. Rudasek będzie w przedsionku zdrowej tak jak był Gapa. Boi się kotów, ludzi a poza tym było zwymiotowane kolo kuwetytrzeba go obserwować - tak więc uwaga jak będziecie wchodzic na zdrową
Tosia - nie i je i strasznie płacze, chyba tęskni za domem. Dobrze żeby Gosia porozwieszała ogłoszenia, może jej ktoś szuka.
Pysi można dać Animondę dla maluchów, chyba nie ma przeciwskazań.
Longer jak będzie miał dobre kupy to wyjdzie z boksu.
jadziaII pisze:Dzis po poludniu przyjechala p.dr Ilona i poszczepila koty tzn. dwa maluchy od p.Michalskiej, Langera i Tosie szylkretke, sa poprzypinane karteczki na boksach ksiazeczki beda jutro do odbioru z wpisem.
Byla tez pani z Bedzina z corka wybrac sobie kotke bo wczesniej dzwonila do mnie wahaja sie miedzy Krawatka a Wiki dalam im czas do soboty dostaly ankiete przedadopcyjna i wzor umowy do zapoznania.
Dziewczyny co zrobic z ta Tosia okropnie sie drze ale jak by byla na luzie to to nie, ale nie moze bo sie leja z Nelka i Smola, z Wiki nie bo ucieka zaraz na szafe![]()
No komedia
Dorota Wojciechowska pisze:Dla nas lepiej jak by poszła krawatka, bo ona leje inne koty - nowe i jest agresorem razem z Gremlinami.
A nawet czasami Gremliny już odpuszczą a Krawatka nie
Cookie1706 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Dla nas lepiej jak by poszła krawatka, bo ona leje inne koty - nowe i jest agresorem razem z Gremlinami.
Ja mam propozycję![]()
wyadoptujmy tej chętnej pani i Wiki, i Krawatkę![]()
Powiemy, że jak weźmie pakiet dostanie od stowarzyszenie prezent!
A prezentem będą Gremliny
"Witam.
Ksiazeczka doszła wczoraj.
Dziekuje.
Coffi zadomowiła sie już zupełnie niemniej jest trudna. Moja mam już ja nie głaska bo dwa razy ja ugryzła. Jest bardzo himeryczna. Jest zachwycona wychodzeniem na podwórko i to juz rytuał codzienny. Zawsze jak wstanie uwielbia sie bawić. Ma swoja myszkę i meczy ja niemiłosiernie. Biega z nia jak szalona po całym mieszkaniu, przez fotele itp:)
Co dziwne jak na kotke jest brudasempod tym katem że wcale sie nie myje
"
Kropeczka13 pisze:Wyjaśnienia:
1. To Nela leje wszystkie koty bo jak tylko wejdzie na okno to cały parapet jest jej z przyległym terenem-czytaj stół pod oknem i szafka-warczy i prze zbliżeniu w zasięg łapy atakuje.Oczywiście jest mądrym kotem i intruza nie goni bo wie że jak opuści parapet to zajmie go ktoś inny![]()
2. Cookie mogę Krejzolka zawiść na K.Ch ale wtedy Ci współczuję bo jak Twój Mąż się w nim zakochał to będziesz Mu musiała w boksie Krejzolka pościelić a te boksy,nawet podwójne to mogą być troszkę przyciasne![]()
3. Cookie rower możesz śmiało tam trzymać bo rudasek najpierw bardzo dużo wącha "nowe" a może dopiero jak mu coś nie pasuje to gryzie.Mnie nie pogryzł to chyba Tobie opon też nie pogryzie
A z tym gratisem to dobry pomysł bo Gremliny to super chłopaki
Dorota Wojciechowska pisze:Cookie1706 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Dla nas lepiej jak by poszła krawatka, bo ona leje inne koty - nowe i jest agresorem razem z Gremlinami.
Ja mam propozycję![]()
wyadoptujmy tej chętnej pani i Wiki, i Krawatkę![]()
Powiemy, że jak weźmie pakiet dostanie od stowarzyszenie prezent!
A prezentem będą Gremliny
jadziaII pisze:Dzis po poludniu przyjechala p.dr Ilona i poszczepila koty tzn. dwa maluchy od p.Michalskiej, Langera i Tosie szylkretke, sa poprzypinane karteczki na boksach ksiazeczki beda jutro do odbioru z wpisem.
:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości