pomponmama pisze: Jak to tżeta siostra jest w ciąży przypadkiem?
To też

Ale przypadkiem, to ona ma na durne pomysły nie wpadać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pomponmama pisze: Jak to tżeta siostra jest w ciąży przypadkiem?
villemo5 pisze:
Ja się tylko modlę o to, aby TŻ-ta siostra, która jest w ciąży przypadkiem nie wpadła na durny pomysł, abym niby to ja miała być chrzestną... O nie![]()
A poza tym to niech Wam dzieci zdrowo rosną![]()
![]()
AYO pisze:ZAWSZE powtarzam, że facet to bubel genetyczny a nieliczne wyjątki potwierdzają regułę![]()
![]()
![]()
A mdłości masz teraz bo teraz Ci się dopiero NA SERIO młode zagnieżdża![]()
I ciesz się KAŻDYM PASKUDNYM odruchem Twojego organizmu - to oznacza, że Żyje i ma się dobrze![]()
I ZWOLNIJ I ZACZNIJ PATRZEĆ DO ŚRODKA![]()
![]()
![]()
Z własnego doświadczenia...
AYO
majencja pisze:A ja się zapisałam na superrrrr konferencję w LublinieA jak już wysłałam zgłoszenie i prawie zarezerwowałam hotel to się okazało , że......konferencja była w 2010 roku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Będą mieć ze mnie ubaw
majencja pisze:To nie nadgorliwość tylko 32 godziny non stop w pracy
AniHili pisze:villemo5 pisze:
Ja się tylko modlę o to, aby TŻ-ta siostra, która jest w ciąży przypadkiem nie wpadła na durny pomysł, abym niby to ja miała być chrzestną... O nie![]()
![]()
Heheh Siostro Prezes, mnie jakoś nikt nie chce na chrzestną wybieraćCiekawe why?:>
majencja pisze:A ja się zapisałam na superrrrr konferencję w LublinieA jak już wysłałam zgłoszenie i prawie zarezerwowałam hotel to się okazało , że......konferencja była w 2010 roku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Będą mieć ze mnie ubaw
villemo5 pisze:AniHili pisze:villemo5 pisze:
![]()
Heheh Siostro Prezes, mnie jakoś nikt nie chce na chrzestną wybieraćCiekawe why?:>
Ależ Siostro!! Ja dbam o to, aby wszyscy w rodzinie moje poglądy znali, ale... wiesz jak to jest z rodziną![]()
Mam nadzieję, że to tylko moja panika i nic takiego do głowy nikomu nie przyjdzie.
Mulesia pisze:majencja pisze:A ja się zapisałam na superrrrr konferencję w LublinieA jak już wysłałam zgłoszenie i prawie zarezerwowałam hotel to się okazało , że......konferencja była w 2010 roku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Będą mieć ze mnie ubaw
Bratnia dusza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 756 gości