cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 26, 2011 21:27 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

ech... mam w rodzinie budowlanca, ale nie mam kontaktu z nim prawie, sporadycznie raz na rok czy dwa razy do roku przy jakis urodzinach sie widujemy... wybiore sie do babci w dlugi majowy weekend, jesli kuzynka z rodzinka bedzie w domu, to sie zapytam o ta onduline. A ile byscie jej potrzebowaly?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto kwi 26, 2011 21:34 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Dziewczyny, Sajmon ma kolejne ogłoszenia, nie wymieniam bo nie ma sensu.
Był jakis odzew?
Dzisiaj wrzuciłam Go na kolejne astkowe wątki na dogo, napisałam do fundacji ast i do ludzi z Łodzi od bullowatych.
Co z psiakiem?
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Śro kwi 27, 2011 8:27 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Niestety nikt o Sajmona nie pyta. :( Jest śliczny, dowiedziałam się też że może z dzieckiem przebywać. Ehhh........Ci ludzie.....Robią tylko wodę z mózgu :roll: Na święta była 6 letnia wnuczka tej Pani i Sajmon jest w małej ponoć od zawsze zakochany.
Teraz po zabiegu może we wtorek wezmę go po prostu sama na spacer. Liczę na to że go trochę rozgryzę. Nie mogę zrozumieć tego psa. :idea: Z obecną Panią jest kompletnie nieusłuchany, przejawiający momentami agresję - właściwie cholerną dominancję. Ale pewnie diabeł tkwi w szczegółach.

W tym tygodniu trzeba go wykastrować. Planuje w piątek, ale szukamy transportu.

Może mógłby ktoś pomóc?
MIKUŚ

Post » Śro kwi 27, 2011 8:33 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Basia a transport jaki? Skąd dokąd?
Obrazek Obrazek

Faflok

Post » Śro kwi 27, 2011 8:34 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Kociara82 pisze:............A ile byscie jej potrzebowaly?

Dach ma wymiary :
- szerokość 1.20 - 1.25 m
- długość 3.50 - 3.75 m

Wynika z tego że jakby nie było to trzeba by około 4 arkuszy onduliny. :roll:
MIKUŚ

Post » Śro kwi 27, 2011 8:35 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Faflok pisze:Basia a transport jaki? Skąd dokąd?

Sosnowiec -> Katowice
KASTRACJA
Katowice -> Sosnowiec
MIKUŚ

Post » Śro kwi 27, 2011 8:36 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Ja dzisiaj mojego zapytam czy by służbówką nie objechał. Wieczorem dam znać.
Obrazek Obrazek

Faflok

Post » Śro kwi 27, 2011 8:44 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Faflok pisze:Ja dzisiaj mojego zapytam czy by służbówką nie objechał. Wieczorem dam znać.

Oki 8)
Transport potrzebny byłby na godz. 15-16. Zabieg ok. 1 godziny. No i powrót.
MIKUŚ

Post » Śro kwi 27, 2011 8:59 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Pytałam się mojego co zrobić z dachem żeby było taniej i trwałe to powiedział żeby kupić na złomie (tylko trzeba troszkę pojeździć) blachę falistą albo trapezową i pomalować. Bo ondulina jest droga i nietrwała.
Obrazek Obrazek

Faflok

Post » Śro kwi 27, 2011 10:51 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Obrazek

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro kwi 27, 2011 16:42 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

MIKUŚ pisze:
Kociara82 pisze:............A ile byscie jej potrzebowaly?

Dach ma wymiary :
- szerokość 1.20 - 1.25 m
- długość 3.50 - 3.75 m

Wynika z tego że jakby nie było to trzeba by około 4 arkuszy onduliny. :roll:

Nie więcej niż trzy 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro kwi 27, 2011 16:44 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Faflok pisze:Pytałam się mojego co zrobić z dachem żeby było taniej i trwałe to powiedział żeby kupić na złomie (tylko trzeba troszkę pojeździć) blachę falistą albo trapezową i pomalować. Bo ondulina jest droga i nietrwała.

Tym sposobem odetnie się większość dziennego światła docierającego do pomieszczenia a przecież chyba nie o to chodzi :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro kwi 27, 2011 18:30 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Faflok tak jak Paweł pisze priorytetem jest zachowanie dopływu światła.Z tego co zauważyłam (str 1 8) )to na dach jest przeznaczona kwota 185 zł.Spokojnie coś się z tego wykombinuje.Wybór w sieci jest duży i rozmiarów płyt ,struktur i cen.Po długim weekendzie trzeba pojeździć po hurtowniach budowanych i poszukać coś odpowiedniego.
http://www.icmarket.pl/pokrycia-dachowe ... _2340.html
Fajnie byloby żeby troszkę z tego funduszu zaoszczędzić.>Pieniążki przeszłyby na fundusz sterylkowy ,coraz wiecej "ciężarówek" pojawia się na ulicach :wink:

Mam termofor na zbyciu ,czy przyda się w KP?
Basiu -Hidi co z fotkami Sali?
Przelałam na fundusz czynsz 30 zł.Niestety tylko tyle ale mam komunię 01.05 i jestem chrzestną :roll: :?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro kwi 27, 2011 18:58 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Martuś witam w klubie chrzestnych, co komunie właśnie mają...
Basiu 40 zł na kociaki na Twoje konto przelewam. Jutro powinno być.
Obrazek

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Śro kwi 27, 2011 19:04 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

blekitna pisze:Martuś witam w klubie chrzestnych, co komunie właśnie mają...
Basiu 40 zł na kociaki na Twoje konto przelewam. Jutro powinno być.

Oki - dziękujemy Daga za pamięć.
Powiedz tylko jaki cel?
- czynsz
- Kocia Przystań
- sterylki
MIKUŚ

[poprzednia][następna]