Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 09, 2011 20:21 Re: Legnica

Bayerek wygląda oszałamiająco :1luvu:

rebellia1

Od: Sob wrz 09, 2006 20:10

Post » Sob kwi 09, 2011 20:48 Re: Legnica

Kasia od 17 godziny bryka bez golfa.Ale pazurki jej przyciełam.
8)
Jeśli ten zabieg tylko wystarczy i ran nie bedzie,to normalnie zasługuje na karę za brak pomysłowosci :oops:
Legnica

Post » Nie kwi 10, 2011 0:08 Re: Legnica

Kasia nadal/jeszcze nic sobie nie wydrapała,a ja mam dylemat czy założyć jej golf na noc,czy odpuścić?
Chyba jej odpuszcze...
tylko zebym jutro sie nie wsciekała że jednak mogłam założyć
Legnica

Post » Nie kwi 10, 2011 8:28 Re: Legnica

I jak Kasia po nocy -rozdrapała czy zasłużyła na przysmak w nagrodę za grzeczność i wyrozumiałość dla nerwów Dużej? :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie kwi 10, 2011 10:05 Re: Legnica

8) Kasia cała,ale widzę że czasami jednak się drapie.Może robi to bez większego przekonania?W każdym razie,nadal jest cała.
Legnica

Post » Nie kwi 10, 2011 16:31 Re: Legnica

Podrzucam towarzystwo i kciuki dalej trzymam :ok:

rebellia1

Post » Nie kwi 10, 2011 19:20 Re: Legnica

Mamy dziś rozleniwioną niedzielę.
Jutro muszę zanieść Zuzie do weta,profilaktycznie sprawdzałam uszy stadu(mam schizę po tej nie kończącej się historii ze świerzbem),Zuzka ma teoretycznie uszka czyste,ale pod patyczkiem "strzelił" mi czarny kawałek czegoś,z głębi jej jednego ucha.Już kiedyś,na początku tak było,jeśli wet potwierdzi świerzb,zdecyduje się na zastrzyki,które dostawał kiedyś Harry(2x30zł).
Gdyby ktoś zechciał zasponsorować dziewczynce tę wątpliwą przyjemność,byłabym wdzięczna.

Bayer trzyma się całkiem nieźle,Carmen i jej oczka ciężko,ciężko.
Za to Kasia wciąż cała.
Legnica

Post » Nie kwi 10, 2011 19:33 Re: Legnica

Pan,który tak elokwentnie wyraził w mailu swoje niezadowolenie z imienia kotki-Zuzia,dzisiaj pisze że jest zainteresowany adopcją.
Sprawdziłam skrzynkę:
2x mail o zainteresowaniu-30,03.
moja odmowa
1x-mail o treści obraźliwej-07,04.
I dzisiaj znów się zainteresował adopcją.
Zastanawiam sie,czy jednak nie warto byłoby nawiązać rozmowy,zdobyć dane i wpisać dziada na czarną liste,bo normalny to on mi sie nie wydaje,szkoda aby kiedys jakaś kotka wpadła w jego łapska.
Legnica

Post » Nie kwi 10, 2011 19:36 Re: Legnica

Legnica pisze:Gdyby ktoś zechciał zasponsorować dziewczynce tę wątpliwą przyjemność,byłabym wdzięczna.

Zasponsoruję jeżeli będzie taka potrzeba, tylko śmiało daj znać na PW, bo ja w tygodniu mało tu bywam i mogę przegapić.

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Nie kwi 10, 2011 19:42 Re: Legnica

Super.Jutro poproszę weta o badanie tej wydzieliny i będzie jasne czy trzeba czy nie,dzięki :1luvu:
Wpadnie troszkę grosza z bazarku który dzis sie kończy,ale chciałabym jednak zamówić to Taste w mniejszych opakowaniach,dopóki na magazynach mają,no i zwir wciąż potrzebny.
Legnica

Post » Pon kwi 11, 2011 10:29 Re: Legnica

Kasia się drapie,nie ma ran,ale widzę że b.często,jednak,drapie szyjkę/łepek.
Nie mogę,jak do tej pory,"dobrać" dla Chanel odpowiedniej karmy,w poprzednim domu miała biegunkę.U mnie z początku było wszystko ok.nie chciała jeść ani Taste,ani Almo Nature,ani Hill'sa,ale mieszanki tych karm z RC persian bardzo smakowały,najlepiej wchodziła sama RC.Po mieszankach kupy,po pary dniach były rzadkie,nie miała biegunki,ale kupki na tyle nie fajne ze kudłaty tył miała brudny.Po samej RC. i samym Hill'sie ma biegunkę.
Dzisiaj dostała RC. intensinal.
Nie wiem co jej jest,czy możliwe aby po zabiegu sterylizacji miała rozstrój żołądka i jest szansa że się to ustabilizuje?Czy stres?Czy co?
Może jej posypać suchą siemieniem lnianym?
Legnica

Post » Pon kwi 11, 2011 10:40 Re: Legnica

:dance: :1luvu: :dance2:
Odezwał się taki DOM,że mam ochotę sama dać się zaadoptować :lol:
Warto było czekać.
YES!YES!YES!
:dance: :spin2: :dance2:
Legnica

Post » Pon kwi 11, 2011 17:16 Re: Legnica

Super, powiedz, który kiciuś miał to szczęście? :1luvu:

rebellia1

Post » Pon kwi 11, 2011 18:52 Re: Legnica

Super wieści :!: Czekamy na szczęśliwe wieści i oczywiście na imię kociastego, który zmieni miejsce zamieszkania :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon kwi 11, 2011 19:14 Re: Legnica

:flowerkitty: Zuzanka :flowerkitty:

Nie wiem czy nie przed wcześnie się ciesze,bo jeszcze Domu nie odwiedzałam,ani Dom nie poznał osobiście Zuzi.Ale sam fakt,ze wreszcie znalazł się ktoś,kto bez problemu potrafi podać nazwisko wet.opiekującego się kotem w domu,ktoś kto informuje mnie o specjalnym zabezpieczeniu śmietnika,bo resztki są nie zdrowe dla kota i takie tam,bardzo sprawił mi przyjemność.
Nawet jeśli do adopcji nie dojdzie,to i tak bardzo się cieszę ze kogoś takiego w Legnicy znalazłam.
Legnica

[poprzednia][następna]