Depka pisze:No to pozostaje tylko kwestia przekazania transporterka, niech któraś może napisze do mnie na pw to się dogadamy jakoś

Dopiero teraz przyjrzałam się dokładnie i widzę, że drzwiczek nie da się wyjąć bez rozbierania transportera.
Takie transportery mamy, szukałam natomiast takiego, żeby można było wyjąć łatwo drzwiczki - bardzo się przydaje podczas łapanki.
Może w takim razie jednak ktoś inny bardziej potrzebuje transportera?
Przepraszam za zamieszanie

kasia90 pisze:Byłam na pkp i poczcie. Dostały sporo suchego, podajnik jest pełen. Z mokrego dałam bozite, animonde carny i jakąś puche no-name. Tylko dwa wyszły- czarny i biały z burym ogonkiem, reszta schowana w budkach. W graciarni i przy poczcie nie widziałam żadnego.
No to Sierściuchy miały wyżerkę

Pewnie na razie się Ciebie boją, dlatego nie wyszły.
Albo pogoda nie zachęcała do wychodzenia z budek...
Przy okazji - tak sobie myślę, że warto byłoby wymienić te polarki i siano w środku.
Prawdopodobnie uda mi się załatwić w sierpniu świeże sianko, wtedy potrzebowałabym pomocy z wymianą.
Ale to będę wtedy pisać na forum.
Magda, zgodnie z rozmową, jakby była taka potrzeba, przez jakiś czas możemy przyjąć kotka do piwniczki.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rozliczenie czerwiec:Saldo 339,15 Wpływy - 968,01 299,01 - z poprzedniego okresu
20 - alveaenerle (FKD)
55 - madzka
150 - Ori
20 - Jarka i Mama (FKD)
64 - skwareek - za bazarek
200 - MartaK (m.in. z Allegro)
160 - Babi Targ - bazarek
------------------------------------
Wydatki - 628,86 50 - dla moorland na karmę dla Tymonka i Sasanki
100 - testy Sasanki
130 - testyTymona + wizyta u weta (antybiotyk)
57,37 - zwierzakowo - żwirek
18,59 - taxi - zawiezienie kotki z AM na sterylkę - Na Polance
272,9 - zwierzakowo - karma dla kotów w piwniczce i kotów z Miłostowa
Inne wydatki: 50 30 - badania krwi, odpchlenie i saszetki Royal dla Kotki z AM (zapłaciła merka_85)
20 - wizyta u weta z Tymonem (zapłaciła moorland)
Przyszłe wydatki:odrobaczenie Koli i PikPoka
testy Koli i PikPoka
szczepienie Koli, PikPoka iTymona