wypróbuje wszystko co radzicie,ogromne dzięki!
na Conv w proszku podają,że na 5kg powinna zjeść całe opakowanie,albo opakowanie+1/4 kolejnego

dla Tosi, za jej "spisek" zza TM

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Dzisiaj postanowił odejść nasz kotek Filek...i tak zakończył się tragiczny rok w naszym domu-chociaz dopiero 17-ta...
Daisy,Rumcajsik,Kornelka,Kizia i Filuś...
ewelina80 pisze:Chciałabym podzielić się dobrą wiadomościąw czwartek Franio(brat Tosi) miał robiony test i wyszedł negatywnie,strasznie się ucieszylam,bo Franio i Tosia to takie "moje koty" i gdyby okazało się ,że Franek też jest chory na białaczkę ciężko byłoby przeżyć rozstanie z nim.Antoś też jest negatywny
Został jeszcze Kazio,ale on ciężko znosi krótką podróż samochodem a co dopiero taką godzinną no i jeszcze nasz nowy nabytek Zośka.Na razie mała Zosia ma oddzielne miseczki i swoje jedzenie,Kazio też ze względu na to,że nie widzi nie chodzi po meblach i nie ma dostępu do misek Frania i Antosia a oni z kolei nie gustują w jego chrupkach.
Pozdrawiam serdecznie
tabo10 jak czuje się koteczka?
ewelina80 pisze:Bożena-elisa(chyba nie przekręciłam nazwy?).
BOZENAZWISNIEWA pisze:ewelina80 pisze:Bożena-elisa(chyba nie przekręciłam nazwy?).
i jeden plusowy jest kot drugi minusowy?a były razem?to ja bym się nie cieszyła...nacieszyłam sie takimi wynikami u moich kotów jak widac w podsumowaniu tamtego roku.Koty negatywne zaszczepiłam i teraz sobie "brykaja za TM"...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 509 gości