[Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 26, 2011 16:45 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Jeśli zmieszczą się do jednego transportera Atlas 20 to trzy mogę zabrać nawet jutro bo córka będzie w Białymstoku-to rude,to z białym i to z długą sierścią.Pozostałe jeśli zorientuję się czy dam radę finansowo to może w przyszły tygodniu bo znów musze wieżć na sterylki.

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro sty 26, 2011 16:50 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Byłoby super, ale jutro dopiero późnym wieczorem będę w domu. Mi najbardziej pasuje jednak łapac w weekend, wtedy mam dużo czasu. Jak wracam ok 20 czy 22 to juz jest za późno na łapanki.

niki_01

Od: Pon sie 21, 2006 18:21

Post » Śro sty 26, 2011 17:08 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

A jak złapiesz w niedzielę to masz gdzie przetrzymać do wtorku?Chyba,że możesz dowieżć do mnie....

J.D.

Post » Śro sty 26, 2011 17:14 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Spróbuję znaleźć jakieś miejsce na przetrzymanie na dwa dni, spróbuję również porobić im zdjęcia w tym czasie.

niki_01

Od: Pon sie 21, 2006 18:21

Post » Śro sty 26, 2011 17:51 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Jeśli chodzi o zdjęcia to ja tu mam dobrego fotografa. Agaciaa z dogo robi świetne fotki :ok: Będę mogła podesłać na kotkowo.Poza tym wystawiam zawsze na bialystokonline.

J.D.

Post » Śro sty 26, 2011 18:32 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

kassja pisze:
dorotak97 pisze:Do mojej "krzykunki" dołączyła jej siostra.Zrobiło się cicho i myślę, że tej nocy nie będę musiała wynosić kotki do piwnicy.

Czyli o 2 kocie panienki mniej w Starosielcach, czyli 2*2*6=24 kociąt w roku mniej :lol:

marzena68 czy mamunia moich tymczasków została już złapana?Niedługo może być kolejne kocie stadko :?
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Śro sty 26, 2011 20:12 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

KASSJA
przypadkiem smsowo zgadałam się z Agatą o pewnej kici, nie jestem pewna czy to nie ta sama, którą podobno ok. 4 m-ce probowałaś złapać a jej właścicielka zmarła jesienią. Kota żyję w okolicy al. piłsudkiego i boh. getta w starym jakimś budynku. Jeśli to ta sama, to okazało się, że taka Pani ją teraz karmi i oswoiła ją podobno. Mogłaby ją złapać a nawet być może po sterylce pare dni przetrzymać w piwnicy. Jeśli to ta sama i byłyby pieniążki na sterylkę-może byśmy razem spróbowały się przejść z tą Panią do tego budynku i spróbować Ją złapać ? szkoda,żeby na wiosnę zrobiło się z jednej kici stadko kociaków :roll: Nie znam tej Pani , ale zaczepiała mnie już kilka razy czy nie dałoby się jej wysterylizować a ona podobno teraz ją całkiem nieźle oswoiła...

pchelka

Od: Pt gru 25, 2009 1:47

Post » Śro sty 26, 2011 20:24 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Luspa pisze:Kochani, czy my mamy jakiś deficyt kotów? Kolejna osoba do mnie dzwoni, że chce kotka, kiedy odsyłam ją na Kotkowo, bo mój zasób już się skończył, mówi mi że nie ma kotów 8O Może trzeba domówić w hurtowni Aga..

hahaha- chwilowo w hurtowni nie mają 6cio tygodniowych. Duże dostawy planowane są dopiero za 2-3 miesiące :evil: A ze starszymi - wiadomo :(
Domów tymczasowych natomiast dobrze byłoby domówić, bo mam palpitachę jak tylko mam do kogoś dzwonić że "ktoś znalazł kotka" :cry:
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Śro sty 26, 2011 20:48 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Dziś mija 6 dzień jak nasza trójka nie zjawia się na kolację.......może zdarzy się cud i przyjdą jutro - musiał ich ktoś bardzo mocno przestraszyć.
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Śro sty 26, 2011 21:05 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Ja szukam pilnie DT dla w miarę ładnej, trochę pręgowanej Buraski, ok. osmiomiesięcznej panienki, świeżo w poniedziałek po sterylizacji. Kicia okazala się być super miłą koteczką mruczy, kladzie brzuszek do glaskania, najpierw wita się czule, dlugo, dopiero później zagląda do miseczki, jak dostaje jedzonko. Chowa pazurki, ugniata lapkami, tuli się do nóg.
Zal mi będzie ją w piątek wypuszczać na mróz, bo przedkłada spokojne, ciepłe zacisze niż mrożenie łapek na śniegu.
Kotka wykarmiona przeze mnie od małej, ok. 9 tygodniowej koteczki przy pizzerni na Nowym Mieście.
Obrazek

Lion Kid

Od: Sob sie 01, 2009 16:20

Post » Czw sty 27, 2011 8:25 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Zdjęłyśmy wczoraj z drzewa przy Gajowej miziastego ślicznego rudaska kocurka -komu, komu :1luvu:
Oczywiście najpierw ogłosimy znajdę, wyglada na to, że domowy. :wink:
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Czw sty 27, 2011 10:47 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

pchelka pisze:KASSJA
przypadkiem smsowo zgadałam się z Agatą o pewnej kici, nie jestem pewna czy to nie ta sama, którą podobno ok. 4 m-ce probowałaś złapać a jej właścicielka zmarła jesienią. Kota żyję w okolicy al. piłsudkiego i boh. getta w starym jakimś budynku. Jeśli to ta sama, to okazało się, że taka Pani ją teraz karmi i oswoiła ją podobno. Mogłaby ją złapać a nawet być może po sterylce pare dni przetrzymać w piwnicy. Jeśli to ta sama i byłyby pieniążki na sterylkę-może byśmy razem spróbowały się przejść z tą Panią do tego budynku i spróbować Ją złapać ? szkoda,żeby na wiosnę zrobiło się z jednej kici stadko kociaków :roll: Nie znam tej Pani , ale zaczepiała mnie już kilka razy czy nie dałoby się jej wysterylizować a ona podobno teraz ją całkiem nieźle oswoiła...

ja znam tę Panią i rozmawiałam z nią właśnie o złapaniu tej kotki i sterylizacji jej, Pani chętnie pomoże :)
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw sty 27, 2011 11:21 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Wczoraj musiałam pożegnać się z Mruczkiem... Długo walczyliśmy o niego, on także próbował, ale się nie udało.
Żal straszny...
:cry:
Obrazek

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Czw sty 27, 2011 11:48 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Szałwia pisze:Wczoraj musiałam pożegnać się z Mruczkiem... Długo walczyliśmy o niego, on także próbował, ale się nie udało.
Żal straszny...
:cry:

smutno bardzo.. :( :( :(

Jutro kończy się mój etat pielęgniarki Czesia i wracam do Białegostoku :) Wczoraj był chyba najgorszy dzień, bo wszystko go swędziało, chodził osowiały. Dziś już jest dobrze. 1 lutego zdejmowanie szwów. Mnie na szczęście już ta przyjemność ominie :roll: Znowu będzie łapanie kota po ścianach..
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

[poprzednia][następna]