DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 29, 2011 18:11 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

J.D. pisze:
taizu pisze:Ależ słodkie! Dlaczego umęczone?

słońce,niedożywienie i "słodkie" dzieciaki :evil: [czytaj: wredne bachory]-rozumiecie teraz czemu nie mogłam zostawić :(

Oczywiście,że nie mogłaś bo masz dobre serducho. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt lip 29, 2011 18:46 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Rozumiemy Asiu - kochana jesteś :love:
A maluszki słodkie :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lip 30, 2011 14:17 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

a ja mam od kilku godzin takie cóś :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

młody,długowłosy,miziasty,barankujacy z mocą kafara i ewidentnie domowy bo wystrzyżony na grzbiecie i boczkach [koszmarnie zresztą]
szukamy właściciela albo nowego domku chocby tymczasowego ....

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob lip 30, 2011 19:34 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

śliczne cudo :1luvu:
A wycięty chłopczyk?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lip 30, 2011 19:42 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

ASK@ pisze:śliczne cudo :1luvu:
A wycięty chłopczyk?

nie :? .....ale będzie :mrgreen:

J.D.

Post » Sob lip 30, 2011 19:46 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

J.D. pisze:
ASK@ pisze:śliczne cudo :1luvu:
A wycięty chłopczyk?

nie :? .....ale będzie :mrgreen:

jacarskei święto mu zafundujesz :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Sob lip 30, 2011 20:27 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Śliczny jest przypomina mi Marleya który pojechał do Warszawy w październiku.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob lip 30, 2011 21:11 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Witam się z Wami,ale jestem smutna ,bo znów źle z Lajlą. Chyba dziś Was nie było na moim wątku :( Oświadczam więc - nie spałam całą noc myśląc :conf: )
Dziś 30.07 adoptowałam chorą Lajlę.Od dziś jest to jej stałe gniazdeczko. :mrgreen: :ok:
Bielasek śliczny-jak wszystkie zwierzaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie lip 31, 2011 5:42 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

welina :ok: :ok: za koteczkę!!!
Snow znalazł tdt,który może przerodzić się w DS ale muszę pilnować tego domku bo pan niezbyt lubi koty;niestety nie miałam innego wyjścia na ten moment bo kiciuś na widok innych kotów przemienił się w ryczącą bestię i chciał mnie pożreć 8O ;ostateczność to było wypuszczenie go na korytarz i strych ale tym samym moi rezydenci zostali "uziemieni" a raczej "udomowieni" co spotkało się z ich strasznym niezadowoleniem,buczeniem i miaukoleniem,no i wojną między sobą;rad niewola zadzwoniłam do dziewczyny.wyłuszczyłam sprawę i wzięli na TDT;pana umoralniłam niezbyt kulturalnie mówiąc mu o zasadach na jakich dostają kota;dziewczyna czyli pani i córeczka są bardzo fajne i miłe;znam je bo to córka i wnuczka mojej sąsiadki...ale innego domku szukam nadal...

J.D.

Post » Nie lip 31, 2011 10:26 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Lepszy taki dom gdzie choć 2 normalne :wink: osoby sa niż ulica.Będzie ok.
Obrazek

ASK@

Post » Nie lip 31, 2011 13:26 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

kto robił dziś ogłoszenia moim kociastym? niestety,sierota jedna,zamiast aktywować to usunęłam ogłoszenie na "Nasze Zwierzaki";przykro mi bardzo :oops: :oops:

J.D.

Post » Nie lip 31, 2011 21:52 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

J.D. pisze:kto robił dziś ogłoszenia moim kociastym? niestety,sierota jedna,zamiast aktywować to usunęłam ogłoszenie na "Nasze Zwierzaki";przykro mi bardzo :oops: :oops:

Asiu :twisted: przecież pisałam na PW :crying:

Się zrobi znów :wink:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon sie 01, 2011 4:39 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

.....bo ASia też robiła
temu siem pytam :wink:

J.D.

Post » Pon sie 01, 2011 5:50 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

może ktoś zrobiłby FB dla mojej pary buro-dymnej [Samba i Czaruś] wiem,że to marzenie ściętej głowy ale może ....one siedzą na "lokatorskim" bo na prawdę u siebie nie mam gdzie umieścic kolejnych dorosłych kotów; one tak bardzo tęsknią do człowieka a ja tak mało czasu mam dla nich....skarżą się głośno jak przychodzę do nich i tak patrzą jak wychodzę :( z takim żalem w oczach :cry:
może znalazłby się ktoś,kto by je przygarną chociaż na tymczas-zapewnię utrzymanie czyli może byc nawet płatny...
mogą być wychodzące...
są tu :arrow: viewtopic.php?f=13&t=129736

J.D.

Post » Pon sie 01, 2011 7:16 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Chwila - moment :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]