Grzyby, powód dla którego w ogóle wróciłam, zbieram, suszę, mrożę i zaprawiam, wczorajw Tesco zabrakło octu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
I ja miałam w sobotę rocznicę hajtnięcia sięshira3 pisze:Asia_Siunia pisze: Ja dziś mam rocznicę ślub....
Którą?
psiama pisze: I ja miałam w sobotę rocznicę hajtnięcia sięALe u mnie przy Waszych to cieniutko. Młoda pizdka jestem, 6 lat w obrączce
![]()
jasdor pisze:A sprawdzała Ty, czy podczas ostatniego wycyndolenia o szafę rozumek gdzies tam nie leży ?
psiama pisze:Pomponowa, bo Ty jesteś obecnie pizdka na nowo do odkryciaWystawiaj, może który fajny zobaczy
![]()
kirke18 pisze:A z lekka zbrązowiałam, ale nie szalałam, nie w moim wieku
Jakby komuś się zachciało ciepłego morza i palm- służe radami. Od 10 lat jeżdżę do Chorwacji,a Egipt pierwszy raz- i udało mi się trafić w dziesiątkę (z rafą i hotelem), no to nie jest bardzo tanie, na 2 tyg.-2,8 tys. AI. Polecam gorąco. A koty egipskie faktycznie wszystkie cinkie jak przecinki, aż mnie serce bolało, bo oczywiście bieda i koty, i psy żyją bezpańsko stadami, tylko jednego udało mi się podkarmić puszką tuńczyka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, elmas, Google [Bot] i 114 gości