Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bkcustoms pisze:A jak mam taką prośbę:
proszę o pilne znalezienie książeczek zdrowia kotów które są znowu u nas, tj. Węgiel i Ślepka
zawożąc kotki do lecznicy po zalaniu domu dostarczyłem razem z nimi książeczki wszystkich kotów, z tego co w między czasie się dowiedziałem i wyczytałem, to kotki będąc w domu tymczasowym miały ze sobą owe dokumenty, więc chciał bym odzyskać je z powrotem wraz z dokumentacją jakie leki koty miały podawane
proszę o poważne podejście do sprawy, każdy dzień zwłoki to dzień stracony do adopcji
książeczki wraz z dokumentacją odbiorę z lecznicy "Boli Łapka"
Robert
Aleba pisze:Chce ktoś kotka?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ta młoda burasia przybłąkała się pod blok moich rodziców.
Jest miła, karmicielce daje się pogłaskać, inne koty toleruje.
Niestety, jest taka zwyczajna i bura, więc nie wiem, czy jest szansa, że akurat w niej ktoś się zakocha i zechce dać jej dom?
Szkoda kici, jest coraz zimniej...
bkcustoms pisze:bkcustoms pisze:A jak mam taką prośbę:
proszę o pilne znalezienie książeczek zdrowia kotów które są znowu u nas, tj. Węgiel i Ślepka
zawożąc kotki do lecznicy po zalaniu domu dostarczyłem razem z nimi książeczki wszystkich kotów, z tego co w między czasie się dowiedziałem i wyczytałem, to kotki będąc w domu tymczasowym miały ze sobą owe dokumenty, więc chciał bym odzyskać je z powrotem wraz z dokumentacją jakie leki koty miały podawane
proszę o poważne podejście do sprawy, każdy dzień zwłoki to dzień stracony do adopcji
książeczki wraz z dokumentacją odbiorę z lecznicy "Boli Łapka"
Robert
A ja nadal czekam!!!!!!!!!!!
ASK@ pisze:Widzę Magda,ze gustujesz w rudzielcowatych blondynach![]()
za domek dla małego rudziaszka.
MagdalenaKa pisze:ASK@ pisze:Widzę Magda,ze gustujesz w rudzielcowatych blondynach![]()
za domek dla małego rudziaszka.
nie tylko rudzielcach, na tymczasie mam, fakt, jeszcze jednego o tym zacnym kolorze footra, ale również czarnego i buraskę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 96 gości