Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 06, 2010 20:19 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Kasiu, to raczej ja kret ślepy :lol:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto kwi 06, 2010 20:23 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

In nacht,alle Katzen sind grau!!! :lol: :lol: :lol: (mam nadzieję,że byka nie strzeliłam :oops: -to juz tyle lat mineło od liceum)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto kwi 06, 2010 20:36 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

A może wrócimy do listy chętnych na DT/DS dla kotów Milenki :?:

Bo już się pogubiłam :oops:

Z 9. kotów - 4 są zaabsorbowane :?:

No bo:

- Totek u mnie na DT, że tak egoistycznie siebie na pierwszym miejscu zamieszczę 8) ;
- buro-biała kicia w DS znalezionym przez Siasia1981 :ok: :1luvu: ;
- dwa dzikuny w stadninie - z tego co pamiętam to przez TOZ miejsce pobytu kotów znalezione 8).

Czyli zostaje nam 5 kotów 8)

A przecież deklaracje były takie:

1 kot - DT u Poker71 - preferowany biało-szary "coś" :D
1 kot - DT u Cameo - Kamila, też burasek albo coś biało szarego :D
1 kot - DT u Edziny - może duży czarny.

Potencjalne DT:

Avian - jeśli znajdzie się typ działkowca :D
kolejna Dobra Dusza - jeśli znajdzie się prokoci osobnik :D

Nie doczytałam, żeby były jakieś zmiany w deklaracjach. Co prawda Edzina wcześniej zgłaszała potencjalny DT, ale ten DT został wycofany i ja wycofanie w obecnym zestawieniu uwzględniłam 8)

I jakoś wychodzi mi, że mamy prawie 100% zabezpieczenia :?

Ale mogę się mylić - bo może coś się zadziało, czego nie zakonotowałam :oops:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto kwi 06, 2010 20:54 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Olu czasem tak bywa,że sa deklaracje,a potem ......no cóż -okaże się,kto dotrzymuje słowa!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto kwi 06, 2010 21:11 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

kropkaXL pisze:Olu czasem tak bywa,że sa deklaracje,a potem ......no cóż -okaże się,kto dotrzymuje słowa!

Kropka 8) - przecież wiadomo, że nie zawsze deklaracje przekładają się na bycie DT 8) Z dnia na dzień sytuacja się może zmienić, jednego dnia mogę być DT a potem niestety już nie .... I nie zawsze - z racji zaistniałej sytuacji - pamięta się o złożonej deklaracji :oops:

I mój post nie oznaczał chęci ROZLICZANIA, ale jedynie POTRZEBY WERYFIKACJI wcześniejszych deklaracji :wink:

Bo - na przykład - w potencjalnych DT pojawiła się Dobra Dusza, chętna na prokociego osobnika 8) A może Krówka jest właśnie prokocia, bo że pro ludzka to chyba na 100% pewne :ok:

Aleksandra59

Post » Wto kwi 06, 2010 21:19 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Olu, na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak:

Tak, jak piszesz 4 koty są zabezpieczone i jest dokładnie tak, jak napisałaś, Totuś jest u Ciebie na DT, pozostałe 3 mają DS (zgadza się, ten dom na wsi dla dwóch mega-dzikusków znalazła pani z zielonogórskiego TOZu :D )

Jeśli chodzi o kolejne DT, to Kamila, ani Poker71 nie zgłaszały żadnej zmiany w planach :wink: tylko czekamy, az odpowiednie osobniki, zgodnie z preferencjami zostaną złapane 8) :lol: czyli tutaj mamy już 2 kolejne koty, co daje nam 6 łącznie.

U Edziny, z tego, co pisała trochę się pozmieniało, DS jest nieaktualny (był ktoś, kto szukał kota na dokocenie, o nim własnie Edzina pisała, ale już znaleźli kota, więc jest nieaktualne), jeśli chodzi o DT u Edziny, to jest możliwy, ale raczej tak "doraźnie" i ograniczony czasowo, bo mają do Edziny przyjechać 2 koty, więc tak na dłużej miejsca raczej nie będzie.

Potencjalne DT 8)
Nie uwzględniałam ich w "rozliczeniu", właśnie z powodu tego, ze są potencjalne, Avian pisała, ze może dać miejsce 1 kotu na działce, ale właśnie w sytuacji, gdy już innych rozwiązań nie uda sie znaleźć. Dlatego właśnie nie licze tego, jako "pewnego" miejsca, bo wiecie same, ze cos sie może pozmieniać, niby będą wszystkie koty zagospodarowane, a okaże się, ze jednak nie. Nie zapeszam :wink:

Drugi potencjalny DT - Dobra Dusza, która woli na razie pozostać anonimowa :wink: właśnie jesteśmy po rozmowie telefonicznej i na 99,99% panna z łazienki pojedzie do niej na DT :D czyli mamy 7 kotów zabezpieczonych :D jeśli inne rzeczy fajnie się poukladają (na razie nie będę pisać nic dokładnie - nie zapeszamy :wink: ), to może okaże sie, że Dobra Dusza będzie mogła dać DT dwóm kotom :D ale tego na razie nie liczymy, bo to jest zależne też od innych czynników 8) przepraszam, że tak tajemniczo, ale taka też jest prośba Dobrej Duszy. Ale, jak już wszytsko się uda, to na pewno się ujawni, tak, jak Ty Olu :wink: :D

milenap

Post » Wto kwi 06, 2010 21:26 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Domku,który chce pozostać anonimowy-jestes wspaniały!!!!!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto kwi 06, 2010 21:31 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Dziewczyny, naprawde super, będę mogła byc o kolejnego kota spokojna :D

Ola, zapoczątkowałaś serie samych fajnych domków, to od Ciebie właśnie się zaczeła dobra passa :1luvu:

milenap

Post » Wto kwi 06, 2010 21:38 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

:D :D :D - czyli dobrze się dzieje :ok: :ok: :ok: - no proszę, nic nie wiedziałam, a jakoś tam przewidziałam :lol: :lol: Tylko nie przewidziałam, że może to dotyczyć ........ - zapeszać nie będę :D :ok: :ok:

Dobra Duszo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Wto kwi 06, 2010 21:48 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Dzieje sie dobrze, to prawda :D
wiecie, ja cały czas też szukam jakichś rozwiazań, rozmawiam z różnymi osobami, na pw i w "realu", ale jakoś tak mam, ze wole napisać dopiero, jak coś sie wykrystalizuje, bo zawsze wolę być miło zaskoczona, niż rozczarowana :wink: :lol:

Ale działamy 8)

A koteńka jest cudna po prostu :1luvu: śpi zupełnie rozluźniona, wtulona w kocyk :D

Wiecie Dziewczyny, jak mnie jest lżej, jak te koty po kolei się w domu pojawiają? skrzydeł dostaje po prostu! :D wiecie jak to jest, jak sie karmi bezdomniaczki, człowiek stara się im dac to co moze, ale zawsze to siedzi w głowie, ze one biedne gdzieś przemykają, ludzie, auta, psy, chłód... i teraz widzę je po kolei jak sie rozkładają na kocykach, te moje biedy zza okna i serce mi rosnie :D

To wszystko dzieki WAM :1luvu: :1luvu:

milenap

Post » Wto kwi 06, 2010 21:52 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

To przede wszystkim dzięki Tobie Milenko!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto kwi 06, 2010 21:53 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Kasiu, ja bym nic bez Was nie zrobiła, naprawde! Ratujecie życie tym kotom i mnie także :1luvu: :1luvu: :1luvu:

milenap

Post » Śro kwi 07, 2010 3:47 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Kciuki trzymam cały czas! :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro kwi 07, 2010 7:20 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

I ja :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro kwi 07, 2010 7:59 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

kropkaXL pisze:Olu czasem tak bywa,że sa deklaracje,a potem ......no cóż -okaże się,kto dotrzymuje słowa!

Trzymamy kciuk nieustannie! :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]