K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 22, 2010 18:35 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Tweety pisze:nawet takie informacje nie cieszą tak jak by mogły http://mateuszdamiecki.com/
:roll:

Ciesze sie bardzo, mimo wszystko - moze sie uda pomoc wiekszej ilosci kotow dzieki temu, ze sa z nami Damieccy :)
moje gratulacje :kotek:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon mar 22, 2010 19:18 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Wieści z Kocimskiej takie bardziej optymistyczne. U Dusi i Aiszy, Murki i Agłaji miski calkiem puste. Jedna miska w cat-roomie też. U reszty w miarę świeże mokre (o której ktoś był?) i szynka. W lodówce jest reszta.
Dymitr po staremu mnie nie lubi. :evil:

Trochę ogarnęłam porządkowo, karmę dałam pod klatki, wyrzuciłam dwa puste kartony i dwa worki. Zrobiło się przestronniej.

Ktoś zostawił worek ze śmieciami w koszu :evil:

Nowe worki na śmieci są, papier toal. też.

Pralka świruje coraz bardziej, trzeba pamiętac o spuście wody po wirowaniu, bo pranie całkiem mokre wychodzi.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon mar 22, 2010 19:48 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

miszelina pisze:Wieści z Kocimskiej takie bardziej optymistyczne. U Dusi i Aiszy, Murki i Agłaji miski calkiem puste. Jedna miska w cat-roomie też. U reszty w miarę świeże mokre (o której ktoś był?) i szynka. W lodówce jest reszta.
Dymitr po staremu mnie nie lubi. :evil:

Trochę ogarnęłam porządkowo, karmę dałam pod klatki, wyrzuciłam dwa puste kartony i dwa worki. Zrobiło się przestronniej.

Ktoś zostawił worek ze śmieciami w koszu :evil:

Nowe worki na śmieci są, papier toal. też.

Pralka świruje coraz bardziej, trzeba pamiętac o spuście wody po wirowaniu, bo pranie całkiem mokre wychodzi.

obawiam się, że tam się już filtr kocim futrem zatkał na amen a dojście do niego takie, że pół pralki trzeba rozebrać :evil:
za kupno worków i papieru dziękuję, ciągle zapominałam :oops:

Kotowóz jest umyty, odkurzony i ogólnie wysprzątany. Ktoś coś wie o ograniczniku w tylnych drzwiach? Teraz bez niego to o wyłamanie drzwi może być dość łatwo, niestety.
Karma na tyłach ponoć była Lutry.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon mar 22, 2010 20:47 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Tweety pisze:
miszelina pisze:Pralka świruje coraz bardziej, trzeba pamiętac o spuście wody po wirowaniu, bo pranie całkiem mokre wychodzi.

obawiam się, że tam się już filtr kocim futrem zatkał na amen a dojście do niego takie, że pół pralki trzeba rozebrać :evil:
za kupno worków i papieru dziękuję, ciągle zapominałam :oops:

No to niestety trzeba ten filtr wyczyścić, bo pralka zepsuje się na amen i co wtedy?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon mar 22, 2010 20:52 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Sol strasznie jest mi przykro z powodu Rudej :( tęskni widocznie za Maćkiem :(

Gaga i Borys mają dom,idą po szczepieniu :)

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Pon mar 22, 2010 21:13 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Akima pisze:Ruda u Sol ma FIP. ...........

To już na prawdę przegięcie... :cry:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon mar 22, 2010 21:30 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Przykro mi z powodu Rudej, Sol...

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pon mar 22, 2010 21:32 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Sol bardzo mi przykro...
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon mar 22, 2010 22:00 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Tweety masz pw.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto mar 23, 2010 8:38 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Sol, kochana - trzymaj się........

Moja Kitti, ta, która była podejrzana o FIPa, nabrała ciałka.
Dzięki Bogu!
O Maszunia jakaś lepsza.
Dzięki Annie 09 Dziaduś z niewydolnością nerek ma się lepiej.
Jolu - jeszcze raz bardzo dziękuję!

Może do GK zabrać mimo wszystko Huncwota? On robi na ludziach piorunujące wrażenie. Jego wadą jest jego waga - ale ostatnio zeszczuplał!
Gryzi czyli Toro, brat Aresa, jest kotkiem srednich rozmiarów. Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego waży tyle, co wór ziemniaków? Aż go podnieść trudno!
Ciężar właściwy ma większy od innych kotów, czy jak?
Obrazek
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto mar 23, 2010 9:08 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

(*)
Obrazek
Pokonał go chłonniak
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Wto mar 23, 2010 9:13 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

(') (') (')

Tak przykro...
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto mar 23, 2010 9:24 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

kastapra pisze:Sol strasznie jest mi przykro z powodu Rudej :( tęskni widocznie za Maćkiem :(

Gaga i Borys mają dom,idą po szczepieniu :)

zajmą się nią odpowiednio? bo wiesz, że kociak specjalnej troski

Przypominam się z transparentem, kto ma zdolności manualne na odpowiednim poziomie aby malnąć na prześcieradle 4 wyrazy?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto mar 23, 2010 9:26 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Marku, bardzo mi przykro :(

Jadziu, ja nic takiego nie zrobiłam. Cieszę się, że Dziaduś ma się lepiej, ale to na pewno nie dzięki mnie :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto mar 23, 2010 9:29 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

kto bedzie w krakowskiej po 14 po mnie? mjs zostawila mi pianke z bazarku na kocimskiej, bylabym wdzieczna gdyby ktos przy okazji ja zgarnal do krakowskiej

ps. nie zapeszajac prawdopodobnie, nie bede miala zadnego kota do krakowskiej :>
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

[poprzednia][następna]