lusesita pisze:poprosze o trzymanie dziś kciuków, wyjątkowo za mnie. dziś jadę do neurochirurga....
miłego dnia
Lu

Moderator: Estraven
lusesita pisze:poprosze o trzymanie dziś kciuków, wyjątkowo za mnie. dziś jadę do neurochirurga....
miłego dnia

pchelka pisze:COMA Liska zaginęła?![]()
Mam nadzieję, że się jednak znajdzie, że to tylko chwilowy poryw wolności z jej strony.. tak mi szkoda tej kotki, ciągle jakoś pod górę.. a już taki fajny dom... A ogólnie jak się zachowuje(bo wierze,ze wróci) ? Pana teściowa jest zadowolona? Pozdrawiam serdecznie... Proszę dać znać od razu jak wróci, bo wróci..prawda?:(
I jaka jest?asika5 pisze:Dziś wet. P. Ramm złożył wizytę zapoznawczą u Tulki. Nie miałam wcześniej przyjemności poznać tego wet., ale muszę przyznać, że przesympatyczny człowiek i ma podejście do zwierząt. Mój Wiktor od razu wpakował mu się na kolanaTulka bardzo mu się spodobała więc czekam na decyzję
Ja też uff . Czytałam i trzymałam kciuki za powrót. Może będzie lepiej, żeby Liska już więcej nie wychodziła?Coma pisze:Liska wlasnie wrocila do domu po 24 godzinach, ufff...
1969ak pisze:Monika - wierzę, że Oskar wróci. Kilka dni temu karmicielka, która mieszka w sąsiedniej klatce, opowiadała, że jej córki wychodzącego wykastrowanego rudego kota ktoś przez kilka dni przetrzymywał, bo miał nadzieję na małe śliczne kocie maleństwa. Dopiero jak przeczytał ogłoszenia, że to kastrat to kota oddał.
monia3a pisze:Modlę się o to aby wrócił, a jak już wróci to będzie miał szlaban na wyjścia. Stanie się kotem tylko i wyłącznie domowym.
no i dziś pojechała na ul. Wiejską do fajnej dziewczyny

Użytkownicy przeglądający ten dział: Alfanel, Google [Bot] i 64 gości