ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -dt to życie - maluchy;Endo[*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 29, 2010 12:50 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -tdt/dt dla 2 maleństw, termin

Alanisart - GRATULACJE !!!!
Nie zmarnuj kociaka, kochaj jak własne dziecko i koniecznie rozpieszczaj :1luvu:

Never, a dlaczego nie możesz wziąć nieszczepionych kociąt? 8O

kordonia pisze:
dellfin612 pisze:
kordonia pisze:W elbląskim schronisku maleństwo bez oka:

czy kociak jest leczony przez schroniskowego weta?

niestety nie wiem, bo wet schroniskowy nie poda mi żadnych info (animozje osobiste)

no co Ty, przybij faceta do ściany, pokaż jakiś "argument" i zadaj parę prostych pytań
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Wto cze 29, 2010 12:53 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -tdt/dt dla 2 maleństw, termin

bo mialam znowu konktakt z pp, bo mam w domu wirusa kk, ktorego znowu zalapią, bo nie mam gdzie ich odizolować, bo leczę jeszcze moją rezydentkę i nie mogę zabrać zadnego kota do casu jej pełnego wyleczenia
bo dt dla kociaków jest od 22 lipca, a w tym domu byla niedawno pp, stąd muszą byc zaszczepione

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto cze 29, 2010 13:27 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -tdt/dt dla 2 maleństw, termin

Dziękuję za wzięcie Mokkuni pod uwagę. Ona naprawdę potrzebuje pomocy :|
A najbardziej to domu tymczasowego :roll:
MIKUŚ

Post » Wto cze 29, 2010 13:37 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -tdt/dt dla 2 maleństw, termin

Kandydaci do wsparcia finansowego - LIPIEC
kandydaci na lipiec :

1. Jurand u Ani Rylskiej viewtopic.php?f=1&t=113315
Obrazek

2.Endo kontakt Sebriel viewtopic.php?f=1&t=113431
Obrazek

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto cze 29, 2010 13:56 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -dt/ds dla Temidy str.90,93

alessandra pisze:tyle sie dzieje od wczoraj 8O nareszcie cos dobrego ruszyło: Hitachi i mały rudzielec , tak sie cieszę :ok:

kotka z elbląskiego schroniska damy w pilne , zamieszczę takze na nk, proszę o link do wątku, gdzie jest mowa o kotku, dziekuję

(...)

Dzięki :)
Możesz go tam dac z następującym numerem telefonu- 509270205
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Wto cze 29, 2010 14:18 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-bardzo prosimy o DT dla maluszków

alanisart pisze:
Lidka pisze:
becia_73 pisze:Domku szuka też mały rudy kocurek. Wiek około 12 tyg. Został znaleziony i zabrany z ulicy do DT. Jednak okazało się,że uczula właścicieli :roll: (choć mają już inne koty :?: ) Jest obawa,że jak szybko nie znajdzie się domek dla malucha ...wywalą go poprostu tam skąd go zabrali . :(
Weterynarz orzekł,że kocurek jest niewidomy ...pomimo,że jego zachowanie wogóle na to nie wskazuje.
Jest miły, grzeczny i radzi sobie doskonale.
więcej info o kocurku Lidiy- i
ObrazekObrazek

O nim mówisz?
No to szczęściarz z kocurka:))

Tak, o nim :lol:

Luluś juz u mnie :1luvu: On rządzi a moje kotki grzecznie siedzą i obserwują. Ani razu nie syknęły na niego. Oby dalsza aklimatyzacja przebiegła pomyślnie :ok: .
Obrazek Obrazek

alanisart

Od: Czw lis 19, 2009 10:53

Post » Wto cze 29, 2010 14:32 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -tdt/dt dla 2 maleństw, termin

[quote="dellfin612"]Alanisart - GRATULACJE !!!!
Nie zmarnuj kociaka, kochaj jak własne dziecko i koniecznie rozpieszczaj :1luvu
Obiecuję! :ok:
Obrazek Obrazek

alanisart

Post » Wto cze 29, 2010 15:37 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -tdt/dt dla 2 maleństw, termin

alanisart zapisuję was w poczet klubowiczów :wink:
jesli chciałabys przyłaczyć sie do pomocy, zapraszam na 1 str. do poczytania jak i co :wink: coś mi sie niemożliwym to zdaje, aby kotek nie widział 8O napisz o Twoich obserwacjach i poczynaniach Lulusia :D

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto cze 29, 2010 15:42 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -dt/ds dla Temidy str.90,93

kordonia pisze:
dellfin612 pisze:
kordonia pisze:W elbląskim schronisku maleństwo bez oka:

czy kociak jest leczony przez schroniskowego weta?

niestety nie wiem, bo wet schroniskowy nie poda mi żadnych info (animozje osobiste)
mogę sie postarac wydobyc jakies informacje od pracowników, ale nie wiem na ile to bedzie wiarygodne.

kordoniu, wstawiłam malucha na nk z tym nr tel. jesli zdobędziesz jakieś informacje, prosze , napisz tu , a ja wkleje do ogłoszenia

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto cze 29, 2010 15:45 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -tdt/dt dla 2 maleństw, termin

Dziekuję :1luvu:
Postaram sie dowiedziec czegos :)
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Wto cze 29, 2010 17:46 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -tdt/dt dla 2 maleństw, termin

alanisart pisze:
dellfin612 pisze:Alanisart - GRATULACJE !!!!
Nie zmarnuj kociaka, kochaj jak własne dziecko i koniecznie rozpieszczaj :1luvu

Obiecuję! :ok:

dziękuję :lol:

Never, wiesz, że nie mogę pomóc,
w dodatku nie mam pomysłu :evil:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Wto cze 29, 2010 20:02 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -tdt/dt dla 2 maleństw, termin

alessandra pisze:alanisart zapisuję was w poczet klubowiczów :wink:
jesli chciałabys przyłaczyć sie do pomocy, zapraszam na 1 str. do poczytania jak i co :wink: coś mi sie niemożliwym to zdaje, aby kotek nie widział 8O napisz o Twoich obserwacjach i poczynaniach Lulusia :D

Luluś a raczej Charlie bo takie bedzie jego imię jest niewidomy. Jak mu się powiększają zrenice to jedna jest mocno zamglona. Nie widzi. Jak idzie uderza w ścianę itp. Nie zapeszając mam nadzieję ze aklimatyzacja przebiega pomyślnie. Na razie syczy na wszystko co mu stanie na drodze i na meble i na moje kociaste ale mam nadzieję ze powolutku będzie coraz lepiej. Bawi się, dużo je i pije i juz jedne siusiu było w kuwetce. Teraz czekamy na kupala :D Pozdrawiam i trzymajcie za nas :ok:
Obrazek Obrazek

alanisart

Post » Wto cze 29, 2010 20:23 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -tdt/dt dla 2 maleństw, termin

Aniu, jaki słodkie kocio masz :-), zobaczysz klimatyzacja w domu będzie szybka bo kocurek jest mały. Zaraz się rozbryka i pozostałe dwa koty będą z nim ganiały. Layla szybko rozpracowała umeblowanie, choć i jej zdarzy się tucknąć łebkiem o fotel.
Trzymam kciuki :ok:

Gosiakotkowa

Od: Wto cze 08, 2010 21:43

Post » Wto cze 29, 2010 21:19 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -tdt/dt dla 2 maleństw, termin

Kielecki Kewin-czerwcowy kandydat już po zabiegu.
Dzisiaj powieka została "naprawiona"

Kocurek bardzo dziękuje za pomoc :1luvu:

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

[poprzednia][następna]