Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kordonia pisze:dellfin612 pisze:kordonia pisze:W elbląskim schronisku maleństwo bez oka:
czy kociak jest leczony przez schroniskowego weta?
niestety nie wiem, bo wet schroniskowy nie poda mi żadnych info (animozje osobiste)
alessandra pisze:tyle sie dzieje od wczorajnareszcie cos dobrego ruszyło: Hitachi i mały rudzielec , tak sie cieszę
![]()
kotka z elbląskiego schroniska damy w pilne , zamieszczę takze na nk, proszę o link do wątku, gdzie jest mowa o kotku, dziekuję
(...)
alanisart pisze:Lidka pisze:becia_73 pisze:Domku szuka też mały rudy kocurek. Wiek około 12 tyg. Został znaleziony i zabrany z ulicy do DT. Jednak okazało się,że uczula właścicieli(choć mają już inne koty
) Jest obawa,że jak szybko nie znajdzie się domek dla malucha ...wywalą go poprostu tam skąd go zabrali .
![]()
Weterynarz orzekł,że kocurek jest niewidomy ...pomimo,że jego zachowanie wogóle na to nie wskazuje.
Jest miły, grzeczny i radzi sobie doskonale.
więcej info o kocurku Lidiy- i
O nim mówisz?
No to szczęściarz z kocurka:))
Tak, o nim
kordonia pisze:dellfin612 pisze:kordonia pisze:W elbląskim schronisku maleństwo bez oka:
czy kociak jest leczony przez schroniskowego weta?
niestety nie wiem, bo wet schroniskowy nie poda mi żadnych info (animozje osobiste)
mogę sie postarac wydobyc jakies informacje od pracowników, ale nie wiem na ile to bedzie wiarygodne.
alanisart pisze:dellfin612 pisze:Alanisart - GRATULACJE !!!!
Nie zmarnuj kociaka, kochaj jak własne dziecko i koniecznie rozpieszczaj :1luvu
Obiecuję!
alessandra pisze:alanisart zapisuję was w poczet klubowiczów![]()
jesli chciałabys przyłaczyć sie do pomocy, zapraszam na 1 str. do poczytania jak i cocoś mi sie niemożliwym to zdaje, aby kotek nie widział
napisz o Twoich obserwacjach i poczynaniach Lulusia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 104 gości