Moderator: Estraven
Patka_ pisze:Halo!!
Witam po przerwie, problemy samochodowe, wodno-kanalizacyjne, prezentowe itp. mnie przygniotly i dobiero teraz sie odkopalam ufff...
A wiec:
1. Bona jest u mnie, ludzi kocha, jestm zamknieta z Tadziem, ktorego nie kocha:) Fuczy clay czas i prycha, moze jej prezjdzie
2. Boruta jest w domku, zero stresu, czekaly juz na niego 4 rodzaje karmy, cala kamienica mega prokocia, koty wszedzie, dla mnie bomba
3. Sowa zostala znaleziona przez moich znajomych, a Andrzeja kumpla i jego zone, walcza o kociaka i mam nadzieje, ze odniesie to skutek !
Doktor powiedział, że oczy wszystkim wyszły troszkę na wierzchi. Może to cud bożonarodzeniowy
kastapra pisze:Wszystkim Forumowiczom oraz wszystkim kotom życzę wesołych i spokojnych świąt.
Zeby nie było za miło, pomocy: Koliś zwymiotował kwiatka którego zjadł, a tam zobaczyłam coś co wygląda jak makaron sojowy....tylko się ruszało![]()
Co robić ?pierwszy raz takie coś widziałam ...
Leone pisze:kastapra pisze:Wszystkim Forumowiczom oraz wszystkim kotom życzę wesołych i spokojnych świąt.
Zeby nie było za miło, pomocy: Koliś zwymiotował kwiatka którego zjadł, a tam zobaczyłam coś co wygląda jak makaron sojowy....tylko się ruszało![]()
Nasza Kafka też ostatnio zwymiotowała takimi robalami. Ze względu na to, że sporo wymiotowała dzień wcześniej i była chora, dostała pyrantelum. Pomogło
kastapra pisze:Wszystkim Forumowiczom oraz wszystkim kotom życzę wesołych i spokojnych świąt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości