Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BarbAnn pisze:skorzystalam z dorobku Akimy i na dwukropku jest
Myszka, Coco, Re(Do bedzie jak mnie gw wpusci)
od Noemik
mika i Nika
Hugo
Tweety pisze:BarbAnn pisze:skorzystalam z dorobku Akimy i na dwukropku jest
Myszka, Coco, Re(Do bedzie jak mnie gw wpusci)
od Noemik
mika i Nika
Hugo
z Do poczekaj, bo może w sobotę będzie miał już dom
Akima pisze:Barbann wrzuć ejszcze prosze Rybkę.
Tweety pisze:dotarłam do kompa, kilka spraw
- plakaty - mam zamówienia dla 3 osób, reszta jak rozumiem ZROBI! to we własnym zakresie tzn wydrukuje i powiesi w okolicznych im lecznicach i sklepach zoo, tak? Proszę o informację do 15 XII od każdego współpracującego czy sympatyzującego gdzie powiesił.
Tweety pisze:- osoby, które otrzymały info o treści i sposobie załatwienia w TOZ-ie sterylek - proszę o informację w najbliższy poniedziałek na jakim etapie sprawa się znajduje.
Patka_ pisze:Ja jednak nie mam kolorowej drukarki w pracy wiec poprosilam bym np. jeden do pracy, drugi na uczelnie, trzeci do krakvetu na zlotego wieku jelsi nikt nie zaniesie i czwarty gdzies jeszcze
Tweety pisze:
tutaj musi być fachowa siła, złamany kręgosłup to nie przelewki. Tylko, że tutaj jest to 1500 tysiąca miesięcznieMożesz pomóc, reklamując nasze kartki, kubki, kalendarze, samego Miko, gdzie tylko się da
edit_f pisze:taki psi off..
szukam domu dla dwóch psów.. z wysypiska śmieci.. jeśli ktoś pamięta Majunię i jej szczeniaki, które wyadoptowałam do domków, to właśnie to samo wysypisko.. nasza Fredzia też stamtąd jest.. Franio jest mniejszy, ma może rok, spokojny i miły.. Czesio jest większy, ma może trzy lata, taki trochę podchalan, misiek absolutny..
noemik pisze:ze względów psich - mój Eliś ma nawrót ataków padaczkowych - jestem, ale jakby mnie nie było. wiem, że i tak niewiele robię, ale chciałam się w tym konkretnym przypadku wytłumaczyć.
jestem wykończona, 'zabawa' trwa od wczoraj.
oby ta noc dała i Elisiowi i mi trochę snu.
kociaste mają się dobrze.
Tweety pisze:
po dzisiejszych telefonach to nie wiem czy nam kotów nie braknie, Czako wydałam 2 x, czarnuszki od Miuti też.
Zawieźliśmy Triszkę do Zielonek, wtłukła na wejściu nowofunlandzicy![]()
Tweety pisze:Mój Lizusek nie żyje![]()
![]()
. Pozostawię bez komentarza sposób w jaki zostałam o tym poinformowana i kiedy to nastąpiło
. Cieszę się, że on chociaż zaznał trochę serca i miał możliwość pomieszkać w dobrym dla kotów domu.
Tweety pisze:Dzwoniła dzisiaj opiekunka społeczna jednej pani, która idzie w przyszłym tygodniu do hospicjum. Staruszeczka umiera a najbardziej niepokoi się o swoje dwie kocice co z nimi będzie. Jest samotną osobą, nie ma rodziny. No cóż, co może być, wezmę je na utrzymanie. Będziemy wracać zza Wieliczki w sobotę to je odbierzemy z Kozłówka.
Tweety pisze: Mój Rufin ma kryształy cystynowe. Ponoć występują niezmiernie rzadko a jemu się przytrafiły. Podrapał wszystkich, obraził się na cewnik, wenflon i kołnierz. Etiopia - obcięto mu pazurki!! po głupim jasiuwięc jesteś mistrz
![]()
Chłopaka mam odchudzić, bo waży 6,9 kg
Tweety pisze:Femka - stan zapalny ale na razie ciężko stwierdzić powód, sporo leukocytów (22 tys), czeka na rozwój wydarzeń na antybiotykach
Tweety pisze:Jerry - prawdopodobnie karłowatość przysadkowa. Jako, że badania potwierdzające robią w USA, kosztuje to ok 400-500 zł więc na razie mówili aby się wstrzymać i powtórzyć test białaczkowy za jakieś 3 tygodnie. Będą też rozglądać się za kimś kto może pisze pracę w tym lub zbliżonym temacie i zainteresuje się przypadkiem Jerrego wtedy mały załapie się na darmowe badania. Leczenie - podawanie hormonów i innych leków do końca krótkiego życia.
Etiopia pisze:Hej Wszystkim wróciłam ze szpitala i mogę nadrobić zaległości.Tweety pisze:dotarłam do kompa, kilka spraw
- plakaty - mam zamówienia dla 3 osób, reszta jak rozumiem ZROBI! to we własnym zakresie tzn wydrukuje i powiesi w okolicznych im lecznicach i sklepach zoo, tak? Proszę o informację do 15 XII od każdego współpracującego czy sympatyzującego gdzie powiesił.
Tweety proszę o wysłanie na email. Spróbuje wydrukować na swojej zarazie ( jak się uda będą biało- czarne). Jeżeli się nie uda to się zgłoszę po gotowce.Tweety pisze:- osoby, które otrzymały info o treści i sposobie załatwienia w TOZ-ie sterylek - proszę o informację w najbliższy poniedziałek na jakim etapie sprawa się znajduje.
Napisałam o sterylki w Arwecie.
Zaraz idę na pocztę wysłać.Patka_ pisze:Ja jednak nie mam kolorowej drukarki w pracy wiec poprosilam bym np. jeden do pracy, drugi na uczelnie, trzeci do krakvetu na zlotego wieku jelsi nikt nie zaniesie i czwarty gdzies jeszcze
Na Złotego Wieku mogę zawieźć. Jeżeli masz tam daleko.Tweety pisze:
tutaj musi być fachowa siła, złamany kręgosłup to nie przelewki. Tylko, że tutaj jest to 1500 tysiąca miesięcznieMożesz pomóc, reklamując nasze kartki, kubki, kalendarze, samego Miko, gdzie tylko się da
On na to zasługuje. Trzeba mu pomóc.
Tweety są wystawione bazarki na Miko na dogomanii??
Możesz mi podesłać fotki kartek kubeczków kalendarzy no i cenę za nie ??edit_f pisze:taki psi off..
szukam domu dla dwóch psów.. z wysypiska śmieci.. jeśli ktoś pamięta Majunię i jej szczeniaki, które wyadoptowałam do domków, to właśnie to samo wysypisko.. nasza Fredzia też stamtąd jest.. Franio jest mniejszy, ma może rok, spokojny i miły.. Czesio jest większy, ma może trzy lata, taki trochę podchalan, misiek absolutny..
Ten duży biały nie ma nic wspólnego z owczarkiem podhalańskim...
Masz więcej jego fotek ?? Najlepiej jak stoi.
Jakiej jest wielkości ??
Ogon długi prosty ?? Uszy stojące czy zwisają??
Napisz mi jak najwięcej info o tym psie. Najlepiej na pw.
noemik pisze:ze względów psich - mój Eliś ma nawrót ataków padaczkowych - jestem, ale jakby mnie nie było. wiem, że i tak niewiele robię, ale chciałam się w tym konkretnym przypadku wytłumaczyć.
jestem wykończona, 'zabawa' trwa od wczoraj.
oby ta noc dała i Elisiowi i mi trochę snu.
kociaste mają się dobrze.
Hej co on znowu wyrabia??
Możesz mi napisać na jakich lekach jest ustawiony ??
Co dajesz mu podczas ataków ??Tweety pisze:
po dzisiejszych telefonach to nie wiem czy nam kotów nie braknie, Czako wydałam 2 x, czarnuszki od Miuti też.
Zawieźliśmy Triszkę do Zielonek, wtłukła na wejściu nowofunlandzicy![]()
Tylko żeby się nowofunlandzica nie odwdzięczyła.
Kciuki za dobry dom.Tweety pisze:Mój Lizusek nie żyje![]()
![]()
. Pozostawię bez komentarza sposób w jaki zostałam o tym poinformowana i kiedy to nastąpiło
. Cieszę się, że on chociaż zaznał trochę serca i miał możliwość pomieszkać w dobrym dla kotów domu.
Biedny Lizusek (*){*}[*]Tweety pisze:Dzwoniła dzisiaj opiekunka społeczna jednej pani, która idzie w przyszłym tygodniu do hospicjum. Staruszeczka umiera a najbardziej niepokoi się o swoje dwie kocice co z nimi będzie. Jest samotną osobą, nie ma rodziny. No cóż, co może być, wezmę je na utrzymanie. Będziemy wracać zza Wieliczki w sobotę to je odbierzemy z Kozłówka.
Strasznie smutno jak się coś takiego czyta.....
Tweety pisze: Mój Rufin ma kryształy cystynowe. Ponoć występują niezmiernie rzadko a jemu się przytrafiły. Podrapał wszystkich, obraził się na cewnik, wenflon i kołnierz. Etiopia - obcięto mu pazurki!! po głupim jasiuwięc jesteś mistrz
![]()
Chłopaka mam odchudzić, bo waży 6,9 kg
Kryształy cystynowe to około 20 % wszystkich kamic występujących u zwierząt.
Niestety jest to wrodzone i niestety będzie nawracać
Biduś pewnie jest na diecie niskobiałkowej.
Podajecie mu preparat na alkalizacje moczu ?dostaje D-penicylamine lub MPG (lepszy )?
Głaski dla niego.
Mistrz ?? Nie nie jestem
Chłopak straszecznie duzi mój Mufiasty po chorobie waży 3,6 kgTweety pisze:Femka - stan zapalny ale na razie ciężko stwierdzić powód, sporo leukocytów (22 tys), czeka na rozwój wydarzeń na antybiotykach
A ta co wyprawia ??
Jakie ma objawy oprócz leukocytozy ??
Testy białaczkowe ujemne ?Tweety pisze:Jerry - prawdopodobnie karłowatość przysadkowa. Jako, że badania potwierdzające robią w USA, kosztuje to ok 400-500 zł więc na razie mówili aby się wstrzymać i powtórzyć test białaczkowy za jakieś 3 tygodnie. Będą też rozglądać się za kimś kto może pisze pracę w tym lub zbliżonym temacie i zainteresuje się przypadkiem Jerrego wtedy mały załapie się na darmowe badania. Leczenie - podawanie hormonów i innych leków do końca krótkiego życia.
Możesz mi napisać jak najwięcej informacji o nim wyniki itp.... ? Uruchomiłam koleżankę tylko muszę mieć więcej danych.
On kardiologicznie jest ok ?
Tweety dostałaś mój PW ? Bo nie dostałam żadnej odpowiedzi.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Marvinwenda, puszatek i 75 gości