Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:iwciu, tak jak napisałam - stało się i koniec. Mam głęboki szacunek dla Twojej odwagi. Wierzę, że chciałaś dla niej jak najlepiej (zresztą potwierdzały to kolejne informacje o badaniach i zabiegach, które przekazywałaś wcześniej). Nie zamierzam w żaden sposób komentować (piszę to bez złości, sarkazmu, ironii), ani rozwazać "co by było gdyby". Opiekuj się nią i pożegnaj kiedy przyjdzie jej czas.
zabers pisze:Paweł, nie znam się na tych rzeczach. Moim zdaniem do weta i to dziś. Nie ma na co czekać.
Zmienialiście karmę? dostała coś do zjedzenia nowego? Miała szansę czegoś się nawąchać?
filo pisze:Paweł, jeśli to alergia, to alergen można znaleźć bez testów (które nie są do końca wiarygodne), a przy pomocy odpowiednio dawkowanej diety. Mrocia, którą miałam jesienią miała podejrzenie alergii, więc wgłębiłam się w temat.Gdyby co, to napiszę więcej.
filo pisze:Ogłaszam wszem i wobec, że Ptycholca uważam za zdrowego. Poziom wariowania tego małego tajfuna nie pozwala mieć wątpliwości.Biega, skacze, gada, bawi się jak mały kociak. Czasami trochę psika, ale nie mam pewności, czy to nie od wsadzania nosa we wszystkie możliwe kąty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: sherab, Silverblue i 96 gości