K-ów, Ines - FIP? :-( trzymamy kciuki koteńko!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 15, 2009 9:28

Pani od Kingi milczy, więc chyba można Brzuszka ogłaszać nadal. Prześlę jeszcze raz tekst i foty.
Jeśli chodzi o wielopolowanie, to wpadnę dziś i jutro też pewnie.
Luśka w domu, dostała imię Tula i już zaczęła przestawiać rezydentów (dwa duże burasy). Wizyta poadopcyjna będzie.
Agnieszka, u ktorej Luśka tymczasowała, powiedziała, że musi się spokojnie przeprowadzić i da znać, czy dalej będzie pomagać w tymczasowaniu.
jeszcze raz przepraszam, że dałam ciała z maluchami, ale ja naprawdę oczami wyobraźni zobaczyłam to samo, co miesiąc temu. Pardon.
Przechodziłam dziś koło budki Igi, jeszcze nikt w niej nie zamieszkał. Biedna Igu.

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon cze 15, 2009 10:38

edit_f pisze:na poniższe mail'e, przesłałam fotki mojej rezydentki Luny z krótkim opisem.. bardzo proszę o jej ogłaszanie.. dziękuję :)
Kastapra ( kastapra@googlemail.com ), Noemik, ( k.tumm@uj.edu.pl ), Patka ( zielinska.patrycja@wp.pl )

Zrobione, wlasnie uzupelnaim reszte kociuchow na gumtree.
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Pon cze 15, 2009 11:47

Z dobrych wieści, u A w pracy znów ktoś wyjeżdża do USA i postanowił oddać rzeczy Fundacji. Nie ma czasu organizować aukcji, więc sami ją zorganizujemy, prawda? Mam nadzieję, że uda się zebrać podobną kwotę jak ostatnio.

lutra

Post » Pon cze 15, 2009 11:54

Wpraszam sie !!! :)
i moge pomagac w pakowaniu trofeow ....
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Pon cze 15, 2009 12:07

Jako stary ochłapiarz zgłaszam się.
Czy nie ma na sprzedaż starego telewizora albo nie całkiem starego kompa, albo drukarki?
Bo na nowe to mnie raczej nie stać...
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon cze 15, 2009 12:52

lutra pisze:Z dobrych wieści, u A w pracy znów ktoś wyjeżdża do USA i postanowił oddać rzeczy Fundacji. Nie ma czasu organizować aukcji, więc sami ją zorganizujemy, prawda? Mam nadzieję, że uda się zebrać podobną kwotę jak ostatnio.

ostatnia była świetna :1luvu:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon cze 15, 2009 12:55

Miuti pisze:Jako stary ochłapiarz zgłaszam się.
Czy nie ma na sprzedaż starego telewizora albo nie całkiem starego kompa, albo drukarki?
Bo na nowe to mnie raczej nie stać...

Ja mam do oddania Sony Trinitron, który ma już z 15 lat, ale jeszcze z niego korzystam (zazwyczaj jak mój TŻ ogląda mecze i zostaje mi samotnia w sypialni). Nie wiem ile cali :oops: , po naszemu 52 cm przekątnej ekranu.
Nie daję gwarancji ile jeszcze pociągnie; kilka lat temu miał naprawiany kineskop, bo ludzie mieli upiornie czerwone twarze, a za nimi ciągnęły się kosmiczne zielone poświaty 8O Teraz jest ok, ale na jak długo - nie wiem.

Zdjęcia mam tylko takie, oczywiście robiłam Kacperkowi i nie wiem jak mu wytłumaczę, że już nie będzie miał na czym przesiadywać i jak oglądać swój ulubiony czwartkowy program :D

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Pon cze 15, 2009 12:57

Wszelki handel - na krakowskie koty, ma się rozumieć.
Tak?

Miuti

Post » Pon cze 15, 2009 13:10

Miuti pisze:Wszelki handel - na krakowskie koty, ma się rozumieć.
Tak?

A to do mnie było? :oops: Ja tak jak napisałam chcę go oddać - całkowicie za darmo, jako gratis dodaję transport i podłączenie przez mojego TŻ :wink: Nie wiem tylko czy jest gdzieś antena do niego, my podłączaliśmy do zbiorczej, więc pokojowa pewnie gdzieś leży od lat zarzucona w czeluściach.

Zaraz znikam z netu, będę późnym wieczorem albo jutro - jeśli mi znowu sieć zniknie w domu :?
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Pon cze 15, 2009 13:15

lutra pisze:Z dobrych wieści, u A w pracy znów ktoś wyjeżdża do USA i postanowił oddać rzeczy Fundacji. Nie ma czasu organizować aukcji, więc sami ją zorganizujemy, prawda? Mam nadzieję, że uda się zebrać podobną kwotę jak ostatnio.

weźcie mnie!!! mnie!!! mnie!!! :wink:

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon cze 15, 2009 13:54

Mnie bierze tylko cholera.

Miuti

Post » Pon cze 15, 2009 14:09

Wspaniale :), że jest entuzjazm na aukcję.
czy ktoś ma zdjęcia Joszka? czy to joszko oczko?

lutra

Post » Pon cze 15, 2009 14:10

lutra pisze:Wspaniale :), że jest entuzjazm na aukcję.
czy ktoś ma zdjęcia Joszka? czy to joszko oczko?

Joszko ma tylko fotki mało wyjściowe, z chorymi oczkami, Marek odbiera go jutro z krakvetu

Tweety

Post » Pon cze 15, 2009 14:14

Kinya pisze:
Miuti pisze:Wszelki handel - na krakowskie koty, ma się rozumieć.
Tak?

A to do mnie było? :oops: Ja tak jak napisałam chcę go oddać - całkowicie za darmo, jako gratis dodaję transport i podłączenie przez mojego TŻ :wink: Nie wiem tylko czy jest gdzieś antena do niego, my podłączaliśmy do zbiorczej, więc pokojowa pewnie gdzieś leży od lat zarzucona w czeluściach.

Zaraz znikam z netu, będę późnym wieczorem albo jutro - jeśli mi znowu sieć zniknie w domu :?

czy Biszkopt pojechał już do domu? Tniemy Trinię?

Tweety

Post » Pon cze 15, 2009 14:19

Marek sprzedał mi Leona, Ania będzie zdziwiona. :roll:
A, wczoraj podałam Twój telefon Pani zainteresowanej rudym Foxem, dzwoniła może?
Aha, i jeszcze rozesłałam wici o Fabiu (?) i Mopsiku, moja ciocia jest amatorką persów, a może persią amatorką i jej znajomi też by chcieli, może...

lutra

[poprzednia][następna]