Miuti pisze:Ja mam do wyadoptowania całą bandę... Bodajże 7 kotów...
Chyba je potopię pracochłonnie w jakimś stosownym domowym akwenie.
łatwo nie będzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Ja mam do wyadoptowania całą bandę... Bodajże 7 kotów...
kastapra pisze:Miuti pisze:Ja mam do wyadoptowania całą bandę... Bodajże 7 kotów...
Miuti jesli znajdziesz czas, prosze przyslij mi opisy kotków i jakies fotki. Dzis juz musze wystawić aukcje, najlepiej byłoby hurtem
Tweety pisze:kastapra pisze:Miuti pisze:Ja mam do wyadoptowania całą bandę... Bodajże 7 kotów...
Miuti jesli znajdziesz czas, prosze przyslij mi opisy kotków i jakies fotki. Dzis juz musze wystawić aukcje, najlepiej byłoby hurtem
ale Miuti jeszcze nie ma fotek, cincian je zrobi w tym tygodniu a ja podeślę Ci zaraz jeszcze jedną kotkę, która jest nie u mnie ale proszono mnie grzecznościowo o pomoc w jej ogłaszaniu, bez obciążania nas jej przechowywaniem
kastapra pisze:Jest kolejny mail w sprawie Bono z Adopcje.pl, może nie będzie tak źle
Miuti pisze:Będzie problem z Gryziorkiem. Znowu pokazał, co potrafi...
Trzeba mu koniecznie obciąć pazurki. Z paluszkami. I wyrwać ząbki. Ja się podejmuję!
Miuti pisze:Wywalałam go ze strefy bezkociej - ząbki i pazurki poszły w ruch.
Tweety pisze:Kosma, będziesz mieć telefon w sprawie Tommiego, pierwsze wrażenie bardzo pozytywne tj, brak wychodzenia, balkonu, okna odpowiednie, w domu już jeden kocurek, któremu się nudziMoże być też Tonia, płeć, wiek i kolor dość dowolne byle nie smarkate i mają być chętne do zabawy, bo kocurka roznosi energia więc, żeby nie zamęczył towarzysza/ki
kosma_shiva pisze:/.../ A Ziutek nadal ma wielkie słyszadła![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 663 gości