Musimy sie spotkac i obgadac nasze niecne plany

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Prakseda pisze:Ja w sprawie zdjęc. Z głupiej ciekawości pytam, a co tam różowo-białego zwisa z otworku wejściowego.
Zasłonka?
gosiar pisze:Moze byc, ja koncze zajecia w niedziele o 16. To gdzies na Pradze moze?
aga777 pisze: Takie tam to miejsce nieciekawe bo parking i zaplecze sklepu a jedzenie kiciom stawiam pod jednym z pojemników na śmieci. Jak myślicie gdzie najlepiej postawić domek? Pisać jakąś kartkę na domku aby nikt go z śmieciami nie pomylił, że proszę nie zabierać kartonu?
Migota pisze:gosiar pisze:Moze byc, ja koncze zajecia w niedziele o 16. To gdzies na Pradze moze?
Zapraszam do siebie, ale dopiero po 19-tej. Mam zjazd rodzinny, znaczy 18-tka, niestety nie mojai myślę, że już o tej porze rodzina się porozjeżdza. No i coś na drinki może zostanie, będą się lepiej plany układać
Migota pisze:Prakseda pisze:Ja w sprawie zdjęc. Z głupiej ciekawości pytam, a co tam różowo-białego zwisa z otworku wejściowego.
Zasłonka?
Zasłonka z polarowego szaliczka, bo trochę za wysoko daszek umieściłyśmy. W drugim domku już wyszło lepiej.
gosiar pisze:Migota pisze:gosiar pisze:Moze byc, ja koncze zajecia w niedziele o 16. To gdzies na Pradze moze?
Zapraszam do siebie, ale dopiero po 19-tej. Mam zjazd rodzinny, znaczy 18-tka, niestety nie mojai myślę, że już o tej porze rodzina się porozjeżdza. No i coś na drinki może zostanie, będą się lepiej plany układać
Moze byc. Moge cos tez do tych drinkow przyniescNo i jak sie milo w watku zrobilo, prosze
Dziadka widujesz, Migota?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 199 gości