Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 101

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 30, 2012 21:54 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 94

Śliczne, szczęśliwe kochane kotki
i cudowne zdjęcia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
od razu się robi miło
a to mnie strasznie rozczuliło
Obrazek

no i jak oni się tam razem zmieścili??? Braciszkowie :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob cze 30, 2012 22:30 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 94

Ale fajnie Was znów widzieć :ok: :1luvu:

Zdjęcie z Kajtusiem mega rozczulające :1luvu:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie lip 01, 2012 18:14 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 94

Ale ucieszyłam się widząc ruch na wątku :)

Kociaste rozczulające :1luvu: no bo jak tu w upał normalnie funkcjonować...

A braciszkowie powalają wszystko :ok: ;)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Nie lip 01, 2012 18:37 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 94

Nareszcie!!! :D Nareszcie jakieś wieści. :D
Cudne fotki. :ok:
Dropsio!!! :1luvu:
Ja to jednak jestem stała w uczuciach. :roll:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Nie lip 01, 2012 20:28 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 94

selene00 pisze:Dropsio!!! :1luvu:
Ja to jednak jestem stała w uczuciach. :roll:

Dropsio ostatnio bywał na wywczasach, hasał po trawce, miał przygody różne różniaste, zawierał nowe znajomości etc. :D.
Mamy foteczki i się ciociom jutro pochwalimy :wink:.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie lip 01, 2012 20:49 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 94

pisiokot pisze:Mamy foteczki i się ciociom jutro pochwalimy :wink:.
Ja czekam z niecierpliwością :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Nie lip 01, 2012 22:30 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 94

Czekamy na fotki Dropsa.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pon lip 02, 2012 19:50 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 94

Niebawem wstawię "wakacyjne" fotki Dropsowe, a na razie jeszcze wspomnienie wczorajszej upalnej niedzieli:

Nie wiedzieć czemu koty z upodobaniem zalegały na stole w kuchni (na kafelkach chyba miałyby chłodniej, no, ale kto tam za nimi trafi ... ) w różnych konfiguracjach i pozach:

Dyzio z Rudziem:
Obrazek

i z Kacprem:

Obrazek

Obrazek

Kajtuś:

Obrazek

Rudzio:

Obrazek

a Dropsio malowniczo zwisał z drapaka ...

Obrazek

... bądź usiłował na parapecie złapać trochę powietrza:

Obrazek
Obrazek

pisiokot

Post » Pon lip 02, 2012 20:42 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 95

Dropsio jako się rzekło bywał ostatnio na wywczasach czyli spędzał: Wielką Majówkę, długi weekend z okazji Bożego Ciała oraz kilka dni w ubiegłym tygodniu w pięknym powiecie opoczyńskim wizytując rodziców TŻ-a w ich letnim domu.

Każdorazowo po przyjeździe na miejsce Dropsio najpierw odsypiał trudy podróży ...

Obrazek

... po drzemce i stosownym posiłku wychodził na próg rzucić okiem gospodarza na obejście ...

Obrazek

dla lepszej kontroli terenu obserwacje prowadził również z wysokości okna ...

Obrazek

... i drzewa:

Obrazek

sprawdziwszy dokładnie stan posiadłości mógł spokojnie zająć się zasłużonym odpoczynkiem i rozmyślaniami na zielonej trawce ...

Obrazek

któregoś pięknego wieczoru spokój zakłóciło pojawienie się jakiegoś nieproszonego gościa zza płotu ...gość był nieproszony, ale solidnie wygłodzony, więc dostał i on kolację ...

Obrazek

Dropsio, jako kotek grzecznie wychowany starał się z wszystkich sił sprostać roli gospodarza zagajając uprzejmie ...

Obrazek

po kilku nieśmiałych posykiwaniach nowoprzybyły stwierdził, że Gruby jest spoko i następne wizyty upływały w pełnym poszanowaniu. A było ci tych wizyt bez liku :D. Młodzieniec meldował się już od bladego świtem i cierpliwie czekał na otwarcie się drzwi i pojawienie się tych Dużych od Grubego, bo szybko wyczuł, że każda jego zbolała minka wywołuje reakcję: "O matko, ty bidoczku głodny, już Ci niosę śniadanko (obiadek, kolację etc.)"

Obrazek

Obrazek

Młody (zwany przez TŻ-a Sznurówą, z racji jego chuderlawej postury) to mieszkaniec sąsiedniej posesji, niezamieszkałej na stałe. Jest tam drewniany dom po starowince, która zmarła w ubiegłym roku, jakieś zabudowania i zaglądający od czasu do czasu krewni typu piąta woda po kisielu. Zrobili zagrodę dla kilku kaczek, które przychodzą karmić i tyle. Nie wygląda na to, żeby Sznurówkę i mieszkającego tam drugiego, czarnego kocurka ktoś specjalnie mocno dokarmiał :(. Przecież pożytku z niego, jak choćby z gęsi nie będzie, to i po co ? :evil:. Aczkolwiek czarny wygląda dużo lepiej - może potrafi sobie jakąś mysz upolować, albo co ? Dopóki są rodzice TŻ-a czyli do jesieni to kocio coś tam zawsze dostanie (nie licząc mega wypasionych wyżerek podczas naszego pobytu), ale potem ... Na chudziutkim wikcie swoich opiekunów (?) lekko mu nie będzie.

A tymczasem w Łodzi, podczas naszej nieobecności reszta towarzystwa oddawała się jak zwykle swym ulubionym zajęciom ...

Obrazek
Obrazek

pisiokot

Post » Pon lip 02, 2012 21:05 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 95

Piękna ekipa :1luvu: :) . A pyzaty Dropsik... do zjedzenia :mrgreen: .

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Pon lip 02, 2012 22:19 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 95

Dropsika kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Sznureczka żal :(
moze mu domku trzeba szukać?
taki fajny, młodziutki kociak
i bardzo mi kogoś przypomina...
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon lip 02, 2012 22:57 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 95

O matko, Ania, normalnie jak bym oglądała fotki mojej Szproni z wyjazdów do Sochocina :)
Tyle że w Socho tubylczyni Matyldzia, zdecydowanie bardziej okrągła niż Szpronia, nie to co Sznurówka :(
U nas coś się nie chce nikomu wziąć aparatu do ręki, fotek mało :oops:

Super są takie wyjazdy, tyle że jak wracamy, to Szpronia wydaje mi się przez kilka dni taka smutna, jak by jej brakowało tej bliskości z naturą, Dropsik tak nie ma?
A Ty to chyba do naszego mikro wąteczku jeszcze nie trafiłaś :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lip 03, 2012 11:28 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 95

Tak się cieszę, że pisiokotki nam się pokazały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Waszystkie, jak zwykle, zachwycające, a Kajtuś... :1luvu:
Dropsik :love: natomiast, jak przystało na puszystego :wink: , kocha cały świat i błyskawicznie zyskuje przyjaciół. Taki fajny Sznurówa, może do jesieni uda się coś wymyślić :?
Ściskam przegorąco całe rozkosznie rozleniwione Towarzystwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lip 03, 2012 18:24 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 95

Bardzo dziękujemy kochanym ciociom za odwiedzinki i wszystkie miłe komplementa :D.

Obrazek

Pozdrawiamy, miauuuuu :D

Tak, Tatianko, mnie też Sznurówek kogoś przypomina ...
Obrazek

pisiokot

Post » Wto lip 03, 2012 19:56 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 95

Ciocia pisiokot wróciła :1luvu:
ale czadowe zdjęcie w tym tunelu hehe :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]