Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zuza-Figa pisze:Halo? Czemu nikt nie odp? Czy firma Purina One produkuje tylko suchą karmę? (zna ktoś ich strone netową?)
Zuza- Figa pisze:Aaa, ja zawsze kupuje suchą kramę po 400g :] A z tej firmy są tylko suche karmy?
Wredonisia pisze:Napisałam im maila, ciekawe co oni na to ...
'Jestem posiadaczką 10 miesięcznego kocurka(przed kastracją, niewychodzący).
Do tej pory karmiony był karmami supermarketowymi, bo nie miałam pojęcia o
ich bardzo niskiej jakości. Weterynarz zalecił mi zmianę jedzenia na lepiej
dobrane do potrzeb mojego kotka. Chciałabym dowiedzieć się więcej o karmach
produkowanych przez państwa firmę, proszę o wysłanie próbek.
Mój adres:'
nigdy nie słyszałam o tej karmie, nie wiem nawet jakie są ceny
Oczywiście z tymi karmami i wetem to podpucha, ale ładnie brzmi
Zuza-Figa pisze: I jak tu ją przekonać?
Zuza-Figa pisze:O ludzie, ale dla mojej mamy (od której zalezy kupowanie żąrcia dla kociaczka mojego) 15 zeta za kg to dużo! Ponieważ widziała ceny kitekata ok 13 zeta za jekis 3 kg. I jak tu ją przekonać?
gosiak pisze:Policzyć dokładnie ile wydajecie na suchą karmę dla kota miesięcznie, a potem zobaczyć, jak to się będzie rozkładało przy droższej karmie, która jest wydajniejsza. Można np. kupić ten worek KK i zobaczyć na ile on starczy, a potem przejść na jakąś lepszą karmę i zobaczyć na ile ona starczy - tak "łopatologocznie" Tak na marginesie - ta cena była chyba za 2kg
Kiedyś porównywałam koszty suchej karmy z moją koleżanką. Ona żywi karmą z marketu, ja lepszą... na kota miesięcznie wyszło nam prawie dokładnie tyle samo. Wystarczy spojrzeć na tabele żywieniowe... KK kot musi chyba zjeść dziennie ok.100g... moje dwie jedzą najwyżej 50-60g karmy suchej dziennie (czyli po 30g na łeb).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 82 gości