POTRZEBUJĘ TYMCZASY-PROŚBA O ZAMKNIECIE WATKU

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 18, 2007 23:29

Agneska - super, to Cię rezerwuję, zrobimy akcję na Korsaka, Twoje ulubione rejony:)

Słuchajcie, palny na ten tydzień są koszmarnie napięte, a wszystko jest pilne. Ja BARDZO prosze o pomoc!

rozumiem, że kierowcom może być ciężko w takich godzinach, ale może uda się zebrać np. ze 2 osoby "piesze", z którymi rozpoczniemy akcję na starówce, a potem jakiś jeden kierowca nas przerzuci na pragę, a potem może jakiś drugi na ursynów. tak etapami możnaby może załatwić całość, ale MUSZĘ mieć pewność, że nie utknę gdzieś z 10 kotami bez auta :roll:

EDIT: NA CZWARTEK po 13 POTRZEBUJĘ EKIPĘ BY:

- zajrzeć pod samochód na Podwalu i złapać COŚ
- złapać gnoja na Nowiniarskiej
Na Nowiniarskiej oba złapane (optymistka jestem) możemy tymczasem zostawić i pojechać na Pragę.
- złapać gnojki i matkę na św. Wincentego (MOŻE nas zawiozą dalej stamtąd, w końcu to warsztat, chyba mają jakąś brykę, spróbuję wyłudzić podwózkę na działki na pradze)
- złapać gnojki i matkę na działkach praskich - stąd już konieczny kierowca na resztę trasy
- zabrać kociaki ze Stalowej
- chętnie złapać jeszcze tego nowego kota z 11 listopada
- zgarnąć te zostawione tymczasem na nowiniarskiej
- zawieźć komplet na ursynów
- odwieźć kotki na bródno
- odwieźć mnie na bielany z transporterami i klatkami.

Wesołe plany są też na środę, bo bedzie NAJPRAWDOPODOBNIEJ migracja kociąt, mająca na celu zgrupowanie grzyba w mniejszej liczbie lokali :wink: Byłabym wzruszona jakbyście dali radę powymieniać te gnoje bez mojego udziału, bo ja mam do 16 prace, a potem 19-21 chór...
EDIT: na środę już mam drivera:)

Docelowo na imprezie najbardziej "wygrana" wyjde ja - bo jeśli wszystko przeżyje to będę mieć 8 tymczasowych łysych zagrzybionych kotów, z czego 3 mogące w każdej chwili zdechnąć :twisted:
Ostatnio edytowano Pon lis 19, 2007 9:46 przez jopop, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon lis 19, 2007 0:37

8O
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon lis 19, 2007 7:16

hopppaaa!!!

wiem, ze czytujecie ten watek, chocby dlatego ze dostaje pw na jego temat. a nie moglibyscie go przy okazji podrzucac????

halo, kierowcy!!!
Obrazek

jopop

Post » Pon lis 19, 2007 9:50

no tak, tym razem to ja kręcę...

we wtorek NIE MOGĘ!!! nagle okazuje się, że mam zajęcia do 15 :roll: a najpóźniej od 18 muszę być w domu... no chyba, żeby jakiś kawałek roboty wykonać, np. tę część ze starówki...

MOGĘ ZA TO W CZWARTEK, kończę ćwiczenia o 13 i jestem już freeeeeee.
Obrazek

jopop

Post » Pon lis 19, 2007 10:38

Ja podrzucę, tylko tyle teraz mogę...
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon lis 19, 2007 10:48

kot na podwalu podobno siedzi pod samochodem... :(
Obrazek

jopop

Post » Pon lis 19, 2007 12:05

no to podrzucam, bo jako kierowca narazie jestem pozbawiona samochodu :(

beata111

Od: Pon lip 23, 2007 10:27

Post » Pon lis 19, 2007 12:07

My będziemy w środę lub czwartek jechać z domu na Ursynów z dziewczynami na szczepienie. Możemy coś zabrać w tę albo we wtę ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon lis 19, 2007 15:01

Aleba - to jakbyście dali radę te 3 kotki na bródno odwieźć, tylko lepiej byłoby w środę.. to byłoby super, dam na pw telefon i adres karmicielki do której mają trafić...

a do mnie DZIŚ trafi 3-miesięczna wyrzucona kotka, z opisu wnioskując szylkretka. Jako iż mój dom jest ZNAKOMITYM miejscem dla nieszczepionych kotów - proszę o pilnego helpa... tylko błagam - nie kosztem tych kociaków, którym już obiecałam życie (Wielbłądzio, Kociareczka - o ile Tata się zgodzi, Nina B. - Wy już macie zaklepane gnojki, nie zgłaszać się...)
Obrazek

jopop

Post » Pon lis 19, 2007 16:55

wrrrr, a ja bym tak chciała mieć szylkretkę :twisted:
o ile tej Lilek dałby szansę :roll: :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lis 19, 2007 17:34

jopop pisze:Wesołe plany są też na środę, bo bedzie NAJPRAWDOPODOBNIEJ migracja kociąt, mająca na celu zgrupowanie grzyba w mniejszej liczbie lokali :wink: Byłabym wzruszona jakbyście dali radę powymieniać te gnoje bez mojego udziału, bo ja mam do 16 prace, a potem 19-21 chór...

Docelowo na imprezie najbardziej "wygrana" wyjde ja - bo jeśli wszystko przeżyje to będę mieć 8 tymczasowych łysych zagrzybionych kotów, z czego 3 mogące w każdej chwili zdechnąć :twisted:

Kocham zgrupowania grzyba!!

Co do tego "wygrywania", to może i tak, ale tylko ilościowo...
W końcu to ja będę miała tego pięknookiego porąbańca w domu :evil:
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Pon lis 19, 2007 17:41

kotka u mnie na stole w kuchni

mam 5 minut ale sprobuje je fotki pstryknac jakies
sliczna
optycznie zdrowa
miauczy jak cholera - oswojona
ze 4 mce jak dla mnie na 1 rzut oka
Obrazek

jopop

Post » Pon lis 19, 2007 17:47

dalam znac best13, jopop dawaj fotki :)

eurydyka

Od: Śro paź 13, 2004 15:05

Post » Pon lis 19, 2007 19:14

czarna_agis pisze:
jopop pisze:Wesołe plany są też na środę, bo bedzie NAJPRAWDOPODOBNIEJ migracja kociąt, mająca na celu zgrupowanie grzyba w mniejszej liczbie lokali :wink: Byłabym wzruszona jakbyście dali radę powymieniać te gnoje bez mojego udziału, bo ja mam do 16 prace, a potem 19-21 chór...

a zgadnij kto będzie miał najbardziej przerąbane następne 2 tygodnie życia :twisted: :twisted: :twisted:

agis Ty bierzesz moja idealna Jolkę,tak?

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Pon lis 19, 2007 23:02

_kathrin pisze:
czarna_agis pisze:

a zgadnij kto będzie miał najbardziej przerąbane następne 2 tygodnie życia :twisted: :twisted: :twisted:

agis Ty bierzesz moja idealna Jolkę,tak?

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że tak.
A mój TŻ prawie skacze z radości, że w domu tak mało kotów będzie :twisted:

Poza tym nie przesadzaj z tymi "najbardziej przerąbanymi 2tyg. życia" :wink: Będzie faaajnie, zobaczysz!!
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

[poprzednia][następna]