Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 14, 2007 8:39

Czekuniu! sama najlepiej wiesz, jak bardzo Cię kochamy na co dzień :wink: za to w Walentynki kochamy Cię uroczyście :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lut 14, 2007 10:16

Wielbłąd to już obłęd :ryk: ja Ci mówię ty się lecz :wink:
A tak naprawdę Czekuniu to chyba rozkochałaś w sobie każdego (te Krokodyle i Tygrysy też , tylko jak prawdziwa arystokratka udajesz niedostępną :D :wink: )

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Śro lut 14, 2007 10:29

Wielbłądzio pisze:a ciotkę dziś znów połamało :crying: łącznie z szyją i palcami u rąk. no tak, poprawka coraz bliżej :strach:

Wielbłądziu tylko bez paniki :!: :!: Najlepiej siedząc na egzaminie wyobraź sobie, że ten groźny pan egzaminator ma dziurę w majtkach,

Ciociu Gattarko- u Ciebie też widać uzależnienie od Czekolady- nawet swoją rodzinę poubierałaś w czekoladowe serduszka :love: :lol:

A ja zostałam dziś na dzień dobry walentynkowo wylizana przez Dudusia i poobgryzana przez Kluchę :lol:

Wszystkiego walentynkowego :1luvu: :1luvu:

http://kartki.wp.pl/kat,78,kid,1334,mai ... artka.html
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Śro lut 14, 2007 22:08

Czekuniu, co Mamusia przygotowała dla Was na Walentynki :wink: ? Dranie dostały po saszetce miamorka i suchego exigenta (bo w promocji był :wink: takie grube koty nie powinny jeść niczego, co ma 16% tłuszczu!). a ja... oczywiście nic od nich nie dostałam :crying: no i jak zwykle sprawdza się myśl, że to są podłe, rozbestwione, egoistyczne, bezwzględne wyleniałe darmozjady :twisted: dziś był miamorek, od jutra -okrawki, a Pańcia idzie się obkupić do jakiejś Galerii (dużo ich tu mamy :wink: ). POSTANOWIONE :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro lut 14, 2007 22:36

Mamusia przez żołądeczki do serduszek wchodzi na co dzień, a na walentynki wymyśliła lepszy prezent: zaprosiła duuuuużo rąk do głaskania i oczu do podziwiania :lol: Ależ to była farjda: szalone popisy, podchody, upychanie się do torebek gości :lol:
A teraz kocięctwo padło po dniu pełnym wrażeń.
Obrazek

agnes_czy

Post » Śro lut 14, 2007 22:46

a Dranie mnie oblazły i mrrruczą, mrrruczą, mrrruczą :wink: widocznie przeczytały, że od jutra głód :twisted: okrawki, kaszanka i kranówa (bo żebyście nie myślały... one pijają tylko Nałęczowiankę, tak je nauczyłam :roll: ), zagłodzę bestie :twisted:
na pewno znów zrobiłaś furorę, Pączusiu :D piękna jesteś i jaka kochana, sama bym chciała taką Walentynkę...
a zauważyłaś Czekuniu, że niedługo stuknie nam setka i przyjdzie pora założyć drugi Czekoladowy wątek :lol: ? tylko wyjątkowe Koty tak mają :lol:

Wielbłądzio

Post » Czw lut 15, 2007 7:48

Pączusiu mieliście gości? Na pewno wszyscy zwracali uwagę tylko na Ciebie, nie ma przecież takiego drugiego kota :love:.
Miziam baaardzo mocno :1luvu:

Jeszcze mnie TP nie odłączyło, może zapomnieli :wink:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Czw lut 15, 2007 22:55

Nie łódź się Gattarko oni nie zapominają :lol: :wink:
Czekuniu a pączusia dostałaś dzisiaj :?:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pt lut 16, 2007 0:19

właśnie: czy Pączusie jedzą pączusie :wink: ?
padam Czekuniu, jak co wieczór :( w dodatku znów trzeba zacząć się uczyć :strach:
dobranoc :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Pt lut 16, 2007 0:27

Wielbłądzio pisze:właśnie: czy Pączusie jedzą pączusie :wink: ?
padam Czekuniu, jak co wieczór :( w dodatku znów trzeba zacząć się uczyć :strach:
dobranoc :1luvu:

Ty :?: :?: :?: Padasz :?: :?: :?:
Przecież jeszcze 2.00 nie ma :lol: A Ciocia Wielbłądzio zwykle się ok. 2.00 na forum melduje :lol:

Czeko pączusia nie dostała, bo ma dietkę, ale się u Cioci Gattarki upomina o piękną czekoladową ramkę, w której byłoby jej bardzo do pysia (czekoladowego zresztą)
A wczorajsi "goście" przyszli sie uczyć do matury, ale się za #@*&^ skupić nie mogli, bo się Tygrysy uparły im pomagać. No i skończyło się na "wolontariacie" :wink:
Obrazek

agnes_czy

Post » Pt lut 16, 2007 1:41

padam, bo mną trzęsie :( z dnia na dzień robi się coraz bardziej nieciekawie, chyba przestanę się ludzić, że sama się jakoś wygrzebię :(
zadbane, puchate, lśniące, mruczące - taki wolontariat to sama przyjemność, wprost uczta dla zmysłów :kitty: a już szczegółnie dla zmysłów wielbicieli Czekolady :wink: ...

Wielbłądzio

Post » Pt lut 16, 2007 8:02

Cześć Słoneczko :). Całuje mocno od rana :love:

Agnes nie wiem czy Ci się spodobają ale zrobiłam takie opcje:

ObrazekObrazek
Jak potrzebne Ci mniejsze to powiedz :D
Obrazek

gattara

Post » Sob lut 17, 2007 0:18

a to zdjątko to już na stałe potrzebne do podpisu Agnieszki :wink: ? nie łudźmy się, nie znajdzie się pod słońcem taki Domek, który spełniałby wszystkie warunki adopcyjne :wink: i całe szczęście :wink:
Czekuniu, masz Ciotkę paranoiczkę i doopę wołową :oops: otóż poszła dziś ciotka na wydział, sprawdzić dyżury ludzi na egzamin poprawkowy. poszła, patrzy, a tam... na liście wyników z egzaminu całe 3-, jak wół 8O nie wiem, jakim cudem starczyło, ale wiem, że nie ruszyłam pytania za b. dużo punktów, na które przynajmniej część odpowiedzi znałam, bo stwierdziłam, że nie chce mi się pisać, skoro i tak i tak nie starczy na trójkę :? a dzięki niemu może dostałabym np. 3+ i nie musiałabym robić dodatkowych zajęć z gramatyki (mamy rozliczenia punktowe, sumowane z ilości zajęć i stopni z egz.) :twisted:
dobrze, że koty mam niepijące, bo bym się upiła z radości :wink: a tak to szkoda otwierać wina, całego nie wypiję i pół też nie. może by Beksię-Kaszalotkę zaprosić :wink: ?

Wielbłądzio

Post » Sob lut 17, 2007 7:19

Wielbłądziu jesteś kobietą niepojętą :wink: :lol: , tyle płaczu było że nie zaliczyłaś :roll: .... a tu taka niespodzianka :lol: . Gratulacje :D

Czekunia Kochanie, gdzie się podziewacie z Agnes? Stara Ciotka nie wie czy Ci się podobały propozycje "Czekoladki w czekoladce" :lol: , daj jakiś znak, może być dymny :wink: .
Obrazek

gattara

Post » Sob lut 17, 2007 9:13

Dzięki Gattarko :kotek: Jak to dobrze, że ta neo.... zapomniała :lol:
Zdjątko suuuuuuper, ale link za długi, nie chce się zmieścić do podpisu :crying: A przy majstrowaniu skasowałam zupełnie zdjęcie Czeko :crying:
Teraz nie mam czasu, wieczorkiem popracuję.
Wielbłądziu- a Tobie to się baty należą za ten brak wiary w siebie i panikarstwo :!: Ale miałaę niespodziankę :ok: Dobrze, że tam pod drzwiami nie zemdlałaś z wrażenia :wink:
Obrazek

agnes_czy

[poprzednia][następna]