Agneska pisze:morelowa pisze:No forum?Nie moge uwierzyć..I są nadal ?
Tak czy siak jakiś szok
dołączę do szoku
oto podstawa szoku, jeśli ktoś nie trafił
viewtopic.php?f=1&t=165685&start=495
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:morelowa pisze:No forum?Nie moge uwierzyć..I są nadal ?
Tak czy siak jakiś szok
dołączę do szoku
morelowa pisze:No forum?Nie moge uwierzyć..I są nadal ?
Tak czy siak jakiś szok
czarno-czarni pisze:a te Kocie Sprawy to ktoś widział i czytał, hę?
Baltimoore pisze:czarno-czarni pisze:a te Kocie Sprawy to ktoś widział i czytał, hę?
No właśnie nie, pytałam w kilku miejscach i chciałam zapytać jaki to nr ma być to może wysyłkowo zamówię.
isiaja pisze:Wdzianka to kompromis pomiędzy naturą kota a potrzebą czystej podłogi.
Pomimo rehabilitacji Majcia-Bobisia nie chodzi na tylne nóżki, a od podrażniania cewki o podłogę posikuje, i oczywiście gubi bobki.
Ponieważ jest bardzo ruchliwa i szybka to pampers nie zawsze trzymał się dobrze, a w ubranku jest na miejscu.
Mamy wspaniałą Panią szyjącą kubraczki letnie-cieńsze, bardziej przewiewne, a zarazem wzmocnione na pupie- bo Bobcia chętnie eksploruje balkon, taras i plaże-na wakacjach, a zimowe są z grubszego materiału, aby siusiawka kocia nie przeziębiała się od podłogi.
czarno-czarni pisze:isiaja pisze:Wdzianka to kompromis pomiędzy naturą kota a potrzebą czystej podłogi.
Pomimo rehabilitacji Majcia-Bobisia nie chodzi na tylne nóżki, a od podrażniania cewki o podłogę posikuje, i oczywiście gubi bobki.
Ponieważ jest bardzo ruchliwa i szybka to pampers nie zawsze trzymał się dobrze, a w ubranku jest na miejscu.
Mamy wspaniałą Panią szyjącą kubraczki letnie-cieńsze, bardziej przewiewne, a zarazem wzmocnione na pupie- bo Bobcia chętnie eksploruje balkon, taras i plaże-na wakacjach, a zimowe są z grubszego materiału, aby siusiawka kocia nie przeziębiała się od podłogi.
no kurde a my się po lumpeksach ubieramy
MalgWroclaw pisze:Zamiast się cieszyć, że się nie sika na podłogę i bobków nie gubi, narzekają na lumpy
czarno-czarni pisze:ja mam tylko niebieski płaszcz.
Morf.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 792 gości