A korzystając z okazji zapytam, czy jakoś można dodatkowo wspomagać leczenie tego naszego KK ?
Moderator: Estraven
Revontulet pisze:945/15 - niechciany prezent
Revontulet pisze:Nie dziwię się córce.
Wspaniała wiadomość!![]()
Revontulet pisze:945/15 - niechciany prezent
Seramarias pisze:Przymierzam się do dokocenia, ale zupełnie nie wiem na co zwrócić uwagę, jak dobrać drugiego kota i mam ogromnego stresa, że się nie polubią, pochorują. Nie mam doświadczenia z kotami, ten jest pierwszy i w sumie mieszka u nas krótko, nie wiem czy podołam jak się nie polubią![]()
Zastanawiam się czy jest jakaś zależność, że np. jak się ma kotkę to lepiej adoptować drugą kotkę bo się lepiej dogadają niż z kocurkiem czy wszystko jedno?
color1 pisze:Tofik (Procent) pozdrawia i także niebawem dorzuci się do puszki
.color1 pisze:A korzystając z okazji zapytam, czy jakoś można dodatkowo wspomagać leczenie tego naszego KK ?
Kotimont pisze:Strasznie przykre. Mam nadzieję, że przynajmniej nie musi odbywać kwarantanny
Ja w schronisku dostaję głupawki, nie potrafię wybrać ,tą w sumie pokazała nam wolontariuszka i wybrał mąż. Ja bym pewnie z godzinę siedziała i nie umiała zdecydować, bo jak tu spojrzeć kotu w oczy i zdecydować który idzie, a który zostaje...
Założyłabym mu kocią pieluszkę i tyle
Joka2011 pisze:Wiesz, ja wziełam kota Gremlinka. czarnego, lekko posikującego 6 latka. Zostałam uprszedzona, że posikiwanie może minąć ale także może zostać..... (...)
Wystarczyły 3 tygodnie czasu aby Murzynek przestał posikiwać wogóle, wyniki ma odealne, rządzi w domu twardą łapką (...), a kilka dni temu został Bardzo Odpowiedzialnym Opiekunem maluszków wziętych na dt.

Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, sebans, TrifnupGer i 132 gości