Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kalai pisze:Biedna mała, ma już imię? U nas Dorotko chorobsko dorwało Kali więc wozimy sie do weta:( Uakywnił jej sie wirus z kociego kataru, masakra cały pyszczek i nos zawalony nadzerkami, jestem załamana bo nie je, tylko po środkach przeciwbólowych troche:(
Kalai pisze:Conwa jej kupiłam w saszetek u siebie u weta jedna tylko byla zjadła. Wet z kliniki polecił mi Medi Careale muszę się dowiedzieć czy to smaczne. Do piątku jeździmy na kroplówki, dostała leki. Wyniki morfologi i biochemi dobre, test na białaczkę i div ujemny jestem dobrej mysli chociaz bałam sie strasznie ze to moze byc ktores z tych.Do domu dostała enisyl-F z lizyna na szczescie zjada dawke,tak to pachnie ze jak jej podaje to maluchy mnie moderują ze też chcą. Trzymajcie kciuki za moje słoneczko.
Kalai pisze:Avilin kupie jej jutro, wet też polecał dzisiaj zawiozłam ja rano, odebrałam i szybko do pracy. Na szczęście jeszcze jutro i będę miała 2 dni wolne. Jutro podrzuce ja przed pracą i odbiore wieczorem.Strasznie mi szkoda jej bo ona się poza domem bardzo stresuje. Ale nie ma rady musi kroplowki przesiedziec:( Zrobiła im tam dzisiaj jazdę, na wizycie była aniołek ale jak zabrali i leki chcieli podawać to dzicz.
dorcia44 pisze:Dziś fachowiec (podobno) będzie łapał te dwa błąkające się psiaki z pod giełdy kwiatowej .
Dla suni podobno jest dt dla kudłacza nie ma ,więc pewnie schron .
Nie wiem co lepsze![]()
.
tabo10 pisze:dorcia44 pisze:Dziś fachowiec (podobno) będzie łapał te dwa błąkające się psiaki z pod giełdy kwiatowej .
Dla suni podobno jest dt dla kudłacza nie ma ,więc pewnie schron .
Nie wiem co lepsze![]()
.
A skąd fachowiec? Ważne ,by nie przestraszyć skutecznie,bo wtedy pozamiataneNiektóre fundacje mają klatki-łapki dla psów i ewentualnie hycla.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, luty-1 i 161 gości