Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Cholera, nawet trudno mi powiedzieć ,że wiem jak ciężko.
Trzymajcie się.
Axa76 pisze:Wpłaciłam ogonek z konta. Może gdyby każdy czytający ten ogonek na ogonki wrzucił, co jest przecież nieodczuwalne dla delikwenta, uzbierałoby się trochę grosza znów. Bo że się uzbiera jakoś, to nie mam wątpliwości
kinia098 pisze:A ja uważam, że trzeba zgłosić Magdalenę i Powszechną do Kocich Spraw, żeby wrzucili jakiś fajny artykuł![]()
Może to przyczyni się do zastrzyku gotówki
Romi85 pisze:kinia098 pisze:A ja uważam, że trzeba zgłosić Magdalenę i Powszechną do Kocich Spraw, żeby wrzucili jakiś fajny artykuł![]()
super pomysł! już piszę do jednej dziewczyny tam pracującej
PS. grosik poszedł, ziarnko do ziarnka...
Romi85 pisze:kinia098 pisze:A ja uważam, że trzeba zgłosić Magdalenę i Powszechną do Kocich Spraw, żeby wrzucili jakiś fajny artykuł![]()
super pomysł! już piszę do jednej dziewczyny tam pracującej
PS. grosik poszedł, ziarnko do ziarnka...
edit: mam info, że jak najbardziej można liczyć na artykuł, ale w wydaniu po wakacjach, bo obecny jest już w drukarni. ustalam szczegóły.
edit2: KS udostepniły na swoim FB: https://www.facebook.com/Miesi%C4%99czn ... 8/?fref=ts, mozna like'owac fotkę
magdalena99 pisze:Zapraszam do zakupu wagi do karmy - przyda się każdemu, kto chce zdrowo odżywiać swojego pupila
viewtopic.php?f=20&t=175618
Chiara pisze:Mam już faktury za 10 kocic, którym pomogła Sylwia z Lewina ( 630 zł, 70 zł ) i za aborcyjną w ostatniej chwili kotki z Wadowic ( 250 zł ).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości