Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 07, 2014 10:33 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kotina pisze:A ja Dorcię poznałam osobiście :1luvu:
wspaniała nie tylko w świecie wirtualnym, ale też w realu, możecie mi zazdrościć wszyscy, którzy jej jeszcze nie znają 8)
Nie znam drugiej osoby tak oddanej kocio-psim sprawom ...
Ostatnio jestem okrutnie zajęta (sprawy rodzinne), dlatego nie mogę Wam dowieźć Dorci na spotkanie. Ją trzeba "zapakować" do autka i zawieźć, nikomu tak jak jej nie należy się odrobina relaksu w towarzystwie wspaniałych kociarzy. Sami się przekonacie co to za wspaniały CZŁOWIEK :1luvu:

:oops: :oops: :oops:
:1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lip 07, 2014 10:54 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

alab108 pisze:I bardzo dobrze zrobiłaś , że nie dałaś :ok:
A ja dzisiaj do Warszawki zawitam z Gają . jedziemy do Pani dr Karaś Tęcza. Słyszał ktoś o niej?

Byłam u niej z persicą (malassezja + alergia). Szczerze mówiąc, mam mieszane uczucia. Diagnostyka ok, Efekt leczenia spektakularny, tyle że krótkotrwały. Leczenie przy pomocy antybiotyku. Wystarczyło na miesiąc.
Poza tym, trochę miałam problem z kontaktem z p. doktor; nie dostałam opisu leczenia, wyniki wymazów tylko przez telefon. Może dlatego, że nie byłam u niej w gabinecie, tylko w przychodni w której przyjmuje raz w tygodniu.
Ale fakt, opinie w necie same dobre. Dlatego zresztą do niej sie wybrałam. U dr. Dembele też byłyśmy i... z leczeniem kota wróciłam do naszej internistki dr Uznańskiej :D
Czytałam kiedys o Gai i wygląda na to, ze problemy skórna ma znacznie poważniejsze niż moja Lisa.
Napisz, czy dr Karaś-Tęcza pomogła Gai.

MonikaSt

Od: Pt kwi 30, 2010 13:46

Post » Pon lip 07, 2014 14:27 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 07, 2014 14:36 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

aaale slodziaki :love:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon lip 07, 2014 16:09 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

dorcia44 pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lip 07, 2014 16:42 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kotina pisze:A ja Dorcię poznałam osobiście :1luvu:
wspaniała nie tylko w świecie wirtualnym, ale też w realu, możecie mi zazdrościć wszyscy, którzy jej jeszcze nie znają 8)
Nie znam drugiej osoby tak oddanej kocio-psim sprawom ...
Ostatnio jestem okrutnie zajęta (sprawy rodzinne), dlatego nie mogę Wam dowieźć Dorci na spotkanie. Ją trzeba "zapakować" do autka i zawieźć, nikomu tak jak jej nie należy się odrobina relaksu w towarzystwie wspaniałych kociarzy. Sami się przekonacie co to za wspaniały CZŁOWIEK :1luvu:

Przyznam,że cholernie CI zazdroszczę Kotino i wszystkim ,którzy juz Dorcię znają na żywo
Ja ją czytam jak na razie wirtualnie i od mojego pierwszego wejścia na jej wątek (w smutnym dla niej czasie :( ) i po kilku jej postach zapragnęłam poznać ją na żywo i uściskać za to co robi
Ciężko nam się do Wawy wybrać,bo ciągle coś,ale jak dowiedziałam się o zlocie i z chyba Ewcią przebąkiwałyśmy,żeby Dorcię poznać i Kuba o zaproszeniu jej napisał,a teraz jeszcze dzięki Madzi (naszemu kierowcy) będę miała okazję ją poznać,normalnie ,jakbym pałera dostała

Jakie cudowne smoki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

ojejku,jak ja Was wszystkich kocham

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lip 07, 2014 20:54 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

MonikaSt pisze:
alab108 pisze:I bardzo dobrze zrobiłaś , że nie dałaś :ok:
A ja dzisiaj do Warszawki zawitam z Gają . jedziemy do Pani dr Karaś Tęcza. Słyszał ktoś o niej?

Byłam u niej z persicą (malassezja + alergia). Szczerze mówiąc, mam mieszane uczucia. Diagnostyka ok, Efekt leczenia spektakularny, tyle że krótkotrwały. Leczenie przy pomocy antybiotyku. Wystarczyło na miesiąc.
Poza tym, trochę miałam problem z kontaktem z p. doktor; nie dostałam opisu leczenia, wyniki wymazów tylko przez telefon. Może dlatego, że nie byłam u niej w gabinecie, tylko w przychodni w której przyjmuje raz w tygodniu.
Ale fakt, opinie w necie same dobre. Dlatego zresztą do niej sie wybrałam. U dr. Dembele też byłyśmy i... z leczeniem kota wróciłam do naszej internistki dr Uznańskiej :D
Czytałam kiedys o Gai i wygląda na to, ze problemy skórna ma znacznie poważniejsze niż moja Lisa.
Napisz, czy dr Karaś-Tęcza pomogła Gai.

Ja na razie też mam dziwne odczucia bo jechaliśmy 300km, a poświęciła nam 30min., bo już następny pacjent umówiony 8O
Dostaliśmy zalecenia, jej asystentka ( są 3 w gabinecie podczas wizyty ), podawała jej z opisu leczenia Gai jakie dostawała leki, co napisała wetka z Bydgoszczy. Dostałam leki a dalej mailowo i telefonicznie. Nie wiem. Zobaczymy. Tak trochę na akord, takie moje odczucie. Nie czułam tego, no wiecie, zajęcia się zwierzakiem, który już 5 lat jest leczony z mizernymi wynikami :( Może i jest dobrym specjalistą ale podejścia do zwierząt i ludzi to jej brakuje. Ważna jest Gaja, moje odczucia mogą się bujać, żeby tylko Gai pomogła. Będę pisała o leczeniu Gai na wątku Gai, nie będę zabierała miejsca u dorci na wątku :oops:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon lip 07, 2014 21:12 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

zabierzcie Dorotkę koniecznie na spotkanie skoro osobiście Jej nie znacie, na spotkaniu z Dorotą można tylko zyskac, miałam tę przyjemnośc :ok: :D :D
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pon lip 07, 2014 21:15 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Mnie się tylko udało telefonicznie ale ja kcem osobiścieeeeeeeeeeee :D :D :D :D :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lip 07, 2014 21:19 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

ba . ja nawet miau em możliwość obejrzenia nowej kuchni 8) . A z transportem Dorci coś się wymyśli . Wyślę Magdę .
Ustawię jej nawigację , trafi . A z powrotem to już będzie improwizacja :smokin: :smokin: :smokin: :201498
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pon lip 07, 2014 22:01 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

dorcia44 pisze:dermatolog ,ale nie znam .
Ma bardzo dobra opinię . :ok:
Dr. Cetnarowicz też chyba dermatolog :roll: pewności nie mam ,ale jak Aga leczyła miesiącami kotkę na jakieś pryszcze ,bąble wyłysienia swędziochę ,w końcu trafiła do dr. Cetnarowicz ta spojrzał i diagnozę postawił w minute ,do tego trafną :lol: pęcherzyca jakaś tam..

Dr. Cetnarowicz nie ma specjalizacji w dermatologii, ale interesuje się dermatologią i jest w tym dobra (nie tylko w tym zresztą). Jak sama uzna, że problem ją przerasta, to powie, że trzeba iść do specjalisty.
Dr. Cetnarowicz intersuje się także USG i bywało, że robiła je w czasie wizyty, żeby zobaczyć co kotku dolega w środku. Jednak zawsze, jeżeli uznawała, że problem przerasta jej kompetencje mówiła mi od razu, że trzeba do Marcińskiego.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon lip 07, 2014 22:53 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

genowefa pisze:
Dr. Cetnarowicz też chyba dermatolog :roll: pewności nie mam ,ale jak Aga leczyła miesiącami kotkę na jakieś pryszcze ,bąble wyłysienia swędziochę ,w końcu trafiła do dr. Cetnarowicz ta spojrzał i diagnozę postawił w minute ,do tego trafną :lol: pęcherzyca jakaś tam..

Dr. Cetnarowicz nie ma specjalizacji w dermatologii, ale interesuje się dermatologią i jest w tym dobra (nie tylko w tym zresztą). Jak sama uzna, że problem ją przerasta, to powie, że trzeba iść do specjalisty.
Dr. Cetnarowicz intersuje się także USG i bywało, że robiła je w czasie wizyty, żeby zobaczyć co kotku dolega w środku. Jednak zawsze, jeżeli uznawała, że problem przerasta jej kompetencje mówiła mi od razu, że trzeba do Marcińskiego.

Dokładnie tak ,to wet którego można zawsze polecić.

Wypisujecie o mnie takie rzeczy że zaraz pod ziemię się zapadnę ,stara ,gruba ,byle jaka baba :twisted:

przypomniałam sobie jak w lesie ,dziewczyna Bartka opowiadała mi historię z życia wziętą .
Podczas którejś wizyty u Kasi ,Bartek wiedząc że dziewczyna zajmuje się dzieciakami specjalnej troski ,bywa w Domu Dziecka itp ,z zafascynowaniem ogląda galerię zdjęć ,w pewnym momencie mówi ,widzę Kasiu jak bardzo te dzieciaki są Ci bliskie ,nawet masz ich zdjęcia np. ta dziewczynka z Zespołem Dawna ...
na co Kasia ze spokojem odpowiedziała ,nie to są moje zdjęcia :twisted: jaką miał minę mój syn ? wolę nie wiedzieć :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 07, 2014 23:11 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

dorcia44 pisze:
genowefa pisze:

Dokładnie tak ,to wet którego można zawsze polecić.

Wypisujecie o mnie takie rzeczy że zaraz pod ziemię się zapadnę ,stara ,gruba ,byle jaka baba :twisted:

przypomniałam sobie jak w lesie ,dziewczyna Bartka opowiadała mi historię z życia wziętą .
Podczas którejś wizyty u Kasi ,Bartek wiedząc że dziewczyna zajmuje się dzieciakami specjalnej troski ,bywa w Domu Dziecka itp ,z zafascynowaniem ogląda galerię zdjęć ,w pewnym momencie mówi ,widzę Kasiu jak bardzo te dzieciaki są Ci bliskie ,nawet masz ich zdjęcia np. ta dziewczynka z Zespołem Dawna ...
na co Kasia ze spokojem odpowiedziała ,nie to są moje zdjęcia :twisted: jaką miał minę mój syn ? wolę nie wiedzieć :smokin:

Domyślam się 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto lip 08, 2014 6:39 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Dorcia44 ale Ci tu słodzą od kilku dni :twisted:
No domowa, mają TROCHĘ racji 8)

Wybacz mi głupotę, ale mam wolne.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto lip 08, 2014 6:47 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Miłego dnia Dorciu. ( choć wiem że nie lubisz upałów ) :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

[poprzednia][następna]