genowefa pisze:dorcia44 pisze:dermatolog ,ale nie znam .
Ma bardzo dobra opinię .
Dr. Cetnarowicz też chyba dermatolog

pewności nie mam ,ale jak Aga leczyła miesiącami kotkę na jakieś pryszcze ,bąble wyłysienia swędziochę ,w końcu trafiła do dr. Cetnarowicz ta spojrzał i diagnozę postawił w minute ,do tego trafną

pęcherzyca jakaś tam..
Dr. Cetnarowicz nie ma specjalizacji w dermatologii, ale interesuje się dermatologią i jest w tym dobra (nie tylko w tym zresztą). Jak sama uzna, że problem ją przerasta, to powie, że trzeba iść do specjalisty.
Dr. Cetnarowicz intersuje się także USG i bywało, że robiła je w czasie wizyty, żeby zobaczyć co kotku dolega w środku. Jednak zawsze, jeżeli uznawała, że problem przerasta jej kompetencje mówiła mi od razu, że trzeba do Marcińskiego.
Dokładnie tak ,to wet którego można zawsze polecić.
Wypisujecie o mnie takie rzeczy że zaraz pod ziemię się zapadnę ,stara ,gruba ,byle jaka baba
przypomniałam sobie jak w lesie ,dziewczyna Bartka opowiadała mi historię z życia wziętą .
Podczas którejś wizyty u Kasi ,Bartek wiedząc że dziewczyna zajmuje się dzieciakami specjalnej troski ,bywa w Domu Dziecka itp ,z zafascynowaniem ogląda galerię zdjęć ,w pewnym momencie mówi ,widzę Kasiu jak bardzo te dzieciaki są Ci bliskie ,nawet masz ich zdjęcia np. ta dziewczynka z Zespołem Dawna ...
na co Kasia ze spokojem odpowiedziała ,nie to są moje zdjęcia

jaką miał minę mój syn ? wolę nie wiedzieć