SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 24, 2012 12:03 Re: RADOSNYCH ŚWIĄT ! ............)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Wiary co góry przenosi,
Nadziei, która nigdy nie gaśnie,
Miłości w dużej ilości
od Bożej Dzieciny

Obrazek
Obrazek

Kara.

Od: Pon lis 20, 2006 12:41

Post » Pon gru 24, 2012 14:05 Re: RADOSNYCH ŚWIĄT ! ............)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Wszystkim Znajomym i Nieznajomym , Przyjaciołom i Wrogom najserdeczniejsze życzenia z okazji
Świąt Bożego Narodzenia szczęścia, zdrowia, pomyślności,spełniania się marzeń. :rudolf: :s2: :s3: :s4: :s5: :s1:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pon gru 24, 2012 15:13 Re: RADOSNYCH ŚWIĄT ! ............)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

A gdzie Dorcia?
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon gru 24, 2012 18:50 Re: RADOSNYCH ŚWIĄT ! ............)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

kochani wielkie dzięki za życzenia ,ja też wam życzę Wesołych Świąt .

a ja dziś wredna matka zadymę zrobiłam dziecku :oops:
bo do tego wszystkiego rozwalił się stolik ,noga odpadła i nerwy mi puściły ,niewiele było trzeba i żeśmy się pokłócili :oops: to raczej ja się kłóciłam i darłam paszczę :oops:
Potem do Castoramy ,na cmentarz i zaopiekować się kotami Iwonki.
Na cmentarzu spotkałam panią u której zawsze z tatą ,potem z mężem kupowałam znicza ,kwiaty itp. troszkę żeśmy powspominali ,łzy popłynęły ,życzenia ,buziaki i tyle,.
Gdzie nie spojrzałam patrzyły na mnie oczy Yoko.co czuje możecie sobie wyobrazić.
Późno dotarłam do domu .
Bartek jakoś na minutę stolik zrobił :wink: oczywiście żeśmy się przeprosili :1luvu:
Gadzina kupił mi dekoder :wink:
od Oli też dostałam prezent .
Jedzenie dalej nie idzie .
Malizna dziś fatalnie z jedzeniem ,rzucam jej RC po mieszkaniu i w zabawie coś skubnie .. :?

Siedzę teraz w fotelu ,słucham kolęd .
Zaraz Piasek zaśpiewa.lubię go.

Oczywiście nie mieliśmy opłatka :oops: ja bym odpusciła ,ale syn się uparł i poleciał do kościoła .
Jakie było moje zdziwienia jak przyniósł pokaźną kopertę z opłatkami ,uśmiałam się jak mi opowiadał że czekała na nas z dopiskiem DLA ZAPOMINALSKICH :lol:

Karolina nie znalazła nawet godzinki żebyśmy się spotkali z Oliwką.

Wigilia trwa.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon gru 24, 2012 19:10 Re: RADOSNYCH ŚWIĄT ! ............)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Dorciu, spokojnych, zdrowych i pogodnych Swiat!
I zeby Yoko wrocila jak najpredzej.

Moj synek jest 2500 km od domu - po raz pierwszy, odkad sie urodzil 24 lata temu, spedzamy Swieta osobno...
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Pon gru 24, 2012 19:51 Re: RADOSNYCH ŚWIĄT ! ............)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

dziękuję ,pewnie ci smutno ?
Obrazek

dorcia44

Post » Pon gru 24, 2012 20:21 Re: RADOSNYCH ŚWIĄT ! ............)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

troszeczke... :s3: nie jestesmy sami, piszemy, gadamy, ale przy stole go nie ma - tak dziwnie jakos...
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Pon gru 24, 2012 20:30 Re: RADOSNYCH ŚWIĄT ! ............)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

przychodzi czas i dzieci muszą wyfrunąć ,tak musi być :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto gru 25, 2012 10:10 Re: RADOSNYCH ŚWIĄT ! ............)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Witam w pierwszym dniu świąt .
Kawusia wypita ,futra oprawione :wink: mogę iść do łóżka.
Woda oczywiście nie popłynęła :evil:
W piwnicy jest ,więc żeby sąsiadom zadka nie zawracać stamtąd bierzemy .

Mała kocina bierze mnie na przetrzymanie ,dalej tylko strzykawką ,zaczynam się coraz bardziej niepokoić o nią :cry: jeszcze tydzień ,dwa i trzeba będzie robić jej jakieś badania.
9 rano ,powinna być głodna jak to maluch ,stawiam jedzonko ,ona ucieka ,wkładam ociupinkę do pysia mamle ,pluje wącha ,liźnie i odchodzi. :?
to nie jest normalne zachowanie :roll:
Przytyła ładnie ,waży teraz 75 dkg.Coraz bardziej wygląda na brytka.
Dziś 3 dzień odrobaczania.

Wesołych Świąt.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto gru 25, 2012 13:58 Re: RADOSNYCH ŚWIĄT ! ............)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Kombinuje ,a może wziąć jakiegoś kociego malucha? może malizna wtedy obserwując załapie co i jak :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto gru 25, 2012 15:59 Re: RADOSNYCH ŚWIĄT ! ............)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Dorciu, spokojnych, pięknych Świąt!
Nadziei mimo smutku!
Dobrego roku!
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto gru 25, 2012 16:12 Re: RADOSNYCH ŚWIĄT ! ............)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Może i tak . Jak kicia popatrzy to z zazdrości zje .Żeby tamta nie zjadła . U mnie na razie wszystkie stwory mają taki apetyt , ze po świętach idę im dokupić saszetek i zaraz muszę zamówić :mrgreen: I oby tak zostało ! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto gru 25, 2012 19:12 Re: RADOSNYCH ŚWIĄT ! ............)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

hanelko ,dziękuję i nawzajem.

rozciapciałam animondę ,zapach ma fajny ,polizała ze dwa razy i uciekła ,włożyłam do pysia wypluła ,drugi raz i tzeci bez skutku tylko krzyk. :|
wcześniej dałam jej szynki ,a co tam ,wąchała ,wącała i olała :crying:
suche rzucam po mieszkaniu bawi się i może z 5 ziarenek zje :roll:
to jest chore :?
jakaś pasta na apetyt? krople?
Bawi się tak pięknie,zagryza psy ,poznała co to brykanie po drapaku ,naumiała się grać w piłkę i bawić w chowanego w wersalce ,tylko jeść nie chce .........
Obrazek

dorcia44

Post » Wto gru 25, 2012 19:49 Re: RADOSNYCH ŚWIĄT ! ............)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Dorotko, Zdrowych i Pogodnych Świąt! Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto gru 25, 2012 19:59 Re: RADOSNYCH ŚWIĄT ! ............)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Aniu ,nawzajem i bardzo dziękuję .

może jutro rozmrożą się rury i woda popłynie ? w brodziku już prawie nie ma lodu .
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]