Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Pani się odezwała kilka minut temu,chce kotka mogą być dwa które dogadają się z Yorkiem a moje mieszkają z psami.Dom w Białołęce ,chyba nie przekręciłam.Pani brzmiała fajnie to jej pierwsze koty ,opiekowała się tylko dzikim kotem na działce lecz zniknął.Potrzebuję osoby na wizytę PA dla mojego dwupaku ,trzeba pani troszkę powiedzieć co koty potrzebują,sprawdzić czy dom rzeczywiście w bezpiecznej okolicy itp.Gdyby wszystko było ok ,koty pojechałyby po kastracji i usunięciu przepukliny Kleksa myślę ,że zrobię to na początku listopada.![]()
![]()
![]()
Iwlajn pisze:horacy 7 pisze:Pani się odezwała kilka minut temu,chce kotka mogą być dwa które dogadają się z Yorkiem a moje mieszkają z psami.Dom w Białołęce ,chyba nie przekręciłam.Pani brzmiała fajnie to jej pierwsze koty ,opiekowała się tylko dzikim kotem na działce lecz zniknął.Potrzebuję osoby na wizytę PA dla mojego dwupaku ,trzeba pani troszkę powiedzieć co koty potrzebują,sprawdzić czy dom rzeczywiście w bezpiecznej okolicy itp.Gdyby wszystko było ok ,koty pojechałyby po kastracji i usunięciu przepukliny Kleksa myślę ,że zrobię to na początku listopada.![]()
![]()
![]()
Bardzo się cieszę, że pani się odezwała. Mam ogromną nadzieję, że sprawa potoczy się pomyślnie i maluchy znajdą dobry domPrzepraszam, że tak się opóźniam w tworzeniu bazarku ale mam małe urwanie głowy, niemniej sprzedała się kolejna rzecz i kolejne 40 zł poleci na Basi konto.
ASK@ pisze:Iwlajn pisze:horacy 7 pisze:Pani się odezwała kilka minut temu,chce kotka mogą być dwa które dogadają się z Yorkiem a moje mieszkają z psami.Dom w Białołęce ,chyba nie przekręciłam.Pani brzmiała fajnie to jej pierwsze koty ,opiekowała się tylko dzikim kotem na działce lecz zniknął.Potrzebuję osoby na wizytę PA dla mojego dwupaku ,trzeba pani troszkę powiedzieć co koty potrzebują,sprawdzić czy dom rzeczywiście w bezpiecznej okolicy itp.Gdyby wszystko było ok ,koty pojechałyby po kastracji i usunięciu przepukliny Kleksa myślę ,że zrobię to na początku listopada.![]()
![]()
![]()
Bardzo się cieszę, że pani się odezwała. Mam ogromną nadzieję, że sprawa potoczy się pomyślnie i maluchy znajdą dobry domPrzepraszam, że tak się opóźniam w tworzeniu bazarku ale mam małe urwanie głowy, niemniej sprzedała się kolejna rzecz i kolejne 40 zł poleci na Basi konto.
Wizyta potzebna pilnie![]()
Może w tytule poprosić?
Baiu, mocno tulę ciebie i stwory.
horacy 7 pisze:Tri są piękne może ktoś zechciałby dać im szansę
Nowa_Sztno pisze:horacy 7 pisze:Tri są piękne może ktoś zechciałby dać im szansę
Tri są piękne, zwłaszcza ta grafitowa - CUDOWNA! Niestety to totalna dzikuska.
Ta czarna jest... hmm... półdzika, tzn. daje do siebie podejść, ale nie dotknąć. Natomiast sama też podchodzi do wyciągniętej ręki (zwłaszcza z jedzeniem)Gazzy nad nią pracuje, myślę, że w końcu ją wystarczająco oswoi
![]()
Ta biała, leżąca, jest całkiem ok. Daje się dotykać, głaskać... i jeśli jedną z nich typować do ogłaszania, to proponuję zacząć właśnie od niej![]()
Te 4 kociaki z mamusią, to dwa koty i dwie kotki (w tym jedna szylkretka). Mamusia jest cała czarna, już wysterylizowana, młoda.
Szalony Kot pisze:Chodzi o Bialoleke, dzielnice Warszawy?
Marzenia11 pisze:Szalony Kot pisze:Chodzi o Bialoleke, dzielnice Warszawy?
a jaka ulica? To niezwykle duża dzielnica z róznym dojazdem, zalezy od miejsca.
horacy 7 pisze:Marzenia11 pisze:Szalony Kot pisze:Chodzi o Bialoleke, dzielnice Warszawy?
a jaka ulica? To niezwykle duża dzielnica z róznym dojazdem, zalezy od miejsca.
Dziewczyny to ul.Gladioli![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: anstrzel, Bestol, egw i 320 gości