Też uważam, że ważne, aby na spotkaniu były osoby najważniejsze dla KP, bo inaczej na nic nasze pogaduszki.
Mikuś, Mar_tika, Hidi,Herz

Czy ktoś mógłby poinformować Victora?
Wy się lepiej znacie, jam tu nowa, roześlijcie wici..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
evik75 pisze:Myślę, że chyba to rujka, w końcu pannica nam rośnieW piątek na 17.30 jedziemy na kontrolę. Widzę jednak, że te uszka nie do końca ok, oczko też nie za ładne. Powiedzcie, jak się miewa Pola?
Też uważam, że ważne, aby na spotkaniu były osoby najważniejsze dla KP, bo inaczej na nic nasze pogaduszki.
Mikuś, Mar_tika, Hidi,Herz![]()
Czy ktoś mógłby poinformować Victora?
Wy się lepiej znacie, jam tu nowa, roześlijcie wici..
herzpl pisze:moglby ktos tak dla odmiany pomartwic sie o gluta?
aange pisze:Marzeny może jeszcze nie być w S-cu, ale mogę się mylić co do jej powrotu z wakacji.
Mar_tika będzie jeśli Darii się polepszy i jeśli spotkanie będzie popołudniua nie od razu po schronisku, więc rzucam kolejną konkretną propozycję: 15.30
komu pasuje?
szkoda że Mikuś nie dasz rady, dobrze by było gdybyś wyłuskała choć 15 min czasu i wpadła pod koniec spotkania jakbyśmy już jakieś wnioski zdążyli wyciagnąć
co do Gutka to nie jestem specjalistką od nerkowców, ale ja bym rozważyła 2 wersje
A) dostaje za dużo proszku z chitosanem i za bardzo mu "płuka" nerki i czasem bidak nie dotrzyma w droge do kuwety
b) ma jakiś stan zapalny i stąd problemy z nietrzymaniem moczu
tak czy siak dobry weterynarz by się przydał
bo opcja szczania jako reakcja na otoczenie chyba odpada, bo na kociarni nie lał od samego początku (chyba) a z Twoim rudym już jest w dobrych relacjach
wiiwii pisze:Może tym co powiem wsadzę kij w mrowisko, ale ostatni bazarek ciuchowy był robiony na Gutka.
Może nie było to opisane jednoznacznie, może to moja wina, bo przekazałam bazarek i nie wiem, czy zostało przykazane kupującym, by opisywali wpłaty "Dla Gutka". Będzie tego 100 zł i z tego co wiem nie powinno to kosztować więcej. W każdym razie wszystkie wpłaty z bazarku ciuchowego przekaż, Basiu, Herz na badanie dla Gutka.
KITA - RZESZÓW pisze:wiiwii pisze:Może tym co powiem wsadzę kij w mrowisko, ale ostatni bazarek ciuchowy był robiony na Gutka.
Może nie było to opisane jednoznacznie, może to moja wina, bo przekazałam bazarek i nie wiem, czy zostało przykazane kupującym, by opisywali wpłaty "Dla Gutka". Będzie tego 100 zł i z tego co wiem nie powinno to kosztować więcej. W każdym razie wszystkie wpłaty z bazarku ciuchowego przekaż, Basiu, Herz na badanie dla Gutka.
wiiwii - ja jeszcze nie wpłaciłam za ciuszki, czekam na przelew od mojego pracodawcy, który miał być wczoraj!!!![]()
jak tylko będę mieć pieniążki, od razu wpłacam na Twoje konto.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 400 gości