po_prostu_kaska pisze:Ja dopiero dotarłam. Zosia, czy to wszystkie zdjęcia, czy coś mam wstawić?
Kasiu wstaw fotki tymczasów z dedykacją dla chorującej Ewy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
po_prostu_kaska pisze:Ja dopiero dotarłam. Zosia, czy to wszystkie zdjęcia, czy coś mam wstawić?
MalgWroclaw pisze:Mojego wpisu Basia nie komentuje
MalgWroclaw pisze:Basiu, jeśli weźmiesz kota, spodziewaj się moje wizyty.
Przyjadę, choćby na gapę.
darialekarzyk pisze:Rozmawiałam z TZ tutaj dziewczyny na start pomoc proponowały finansowa plus my coś wymyslimy więc można jakąś biede zabrać.
zjawka pisze:darialekarzyk pisze:Rozmawiałam z TZ tutaj dziewczyny na start pomoc proponowały finansowa plus my coś wymyslimy więc można jakąś biede zabrać.
Tu znalazłam ...bo na wątku o szczytnieńskich kotach nie ma tego...
Ofertę podtrzymuję, czekam na decyzję... trudną , bo czy ratować te najsłabsze (np. tą tri ) , czy może któregoś tych " jeszcze nie złych", a rokujących nadzieję na to ,że chętni będą - rudzik, biały?
A czy gdzieś w Szczytnie lub okolicy jest lecznica, która by tę tri przyjęła na szpitalik?
zjawka pisze:darialekarzyk pisze:Rozmawiałam z TZ tutaj dziewczyny na start pomoc proponowały finansowa plus my coś wymyslimy więc można jakąś biede zabrać.
Tu znalazłam ...bo na wątku o szczytnieńskich kotach nie ma tego...
Ofertę podtrzymuję, czekam na decyzję... trudną , bo czy ratować te najsłabsze (np. tą tri ) , czy może któregoś tych " jeszcze nie złych", a rokujących nadzieję na to ,że chętni będą - rudzik, biały?
A czy gdzieś w Szczytnie lub okolicy jest lecznica, która by tę tri przyjęła na szpitalik?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], HerbertPrade, kasiek1510 i 206 gości